ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 16

• 20 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Тука лекичко съм познала. Grinning Зор видя нашият.

Цитат
Щом Тони искаше да говори с него, значи скоро ще се сдобрят и в последните епизоди ще гледаме как Марио се гърчи да си върне Зорница, а тя пък ще му се дърпа. И това нейното пък, ще е най-адекватното нещо, което тя ще направи

# 646
Понеже няма нищо ново ви оставям нещо старо за закуска. Kissing Heart

Важно е човек да може да признае пораженията си, нали?
Особено когато е победен от собствените си чувства

# 647
А това е моето извинение към Дона,че последните 10 страници сме писали за Марио.
Монолога на Тони за смъртта е жесток.Слагам го в скрит текст.
Скрит текст:
"Със смъртта отдавна се познаваме.
Мислех, че съм я опитомил, но тя
винаги държи козовете в ръцете си. И
знае кога да ги извади...
Ами ако искам да дойде? Какво знаеш ти
за нея? За смъртта... Нещо, което
внезапно идва отнякъде, за да те
направи нищо? Не. Тя отдавна се е
загнездила в клетките, в органите...
Превземала е все по-голяма територия
от онова, което се нарича човек. Малко по
малко е крадяла от всеки наш дъх, от всяко
наше събуждане. Усмихвала се е на всяка наша
сълза, обсебвала е емоциите и чувствата ни,
водила ни е към неизбежното, към онзи момент,
в който идва, за да изкрещи
победоносно: Щастието е лъжа...

Понякога при сблъсъка със смъртта има
една уловка... В реанимация често можеш да станеш
свидетел на това. Моментът, в който се
люшкаш насам-натам на люлка, вързана с
с тънките въжета на съдбата. Знаеш, че
ще се скъсат, но не знаеш дали ще
паднеш на тоя или на оня свят.
Тогава най-неочаквано започваш да
чувстваш пулса си.
Усещаш живота в себе си и надеждата те
кара да вярваш. Можеш да си отдъхнеш -
имаш още време.
И всичко човешко в теб се връща. И
разбираш, че люлката все още се люлее.
Като погледнеш смъртта в очите и тя се
загледа в твоите... какъв си бил -
няма значение. Но след тази среща със
сигурност ще бъдеш някой друг... За
първи път в живота си не се уплаших да
остана сам.

# 648
Време е за репетиция. Wink

Скрит текст:

# 649
Добро утро. Моля, днес по-кротко - имате 5-6 страници за целия ден. Новата тема ще я пусна следобед в 4:30-5.
Хъмбелина, нали разрешаваш??? BlushBlushBlush

# 650
Ееее, човек да не реши да си легне рано Grinning
Роси, не съм съгласна, че беше леко стъпване накриво - Марио отиде, сложи си въжето, стегнат го и му остана само да ритне стола върху, който стоеше и да се "обеси".Малко му остана да не го направи Joy, а и на мен да не ми се иска да му го ритна Grinning

# 651
Спарчи и Вру отиват на тайна мисия Joy

# 652
Решили са сега те да ни открият. Animal Joy Cat

# 653
Тази жена не снима ли? Dizzy Face
Айде да се случи нещо, което да доведе до изписване на страниците за 10 мин. ТоМаЗо моля!

# 654
Ди, малко трудно ще открият част от нас у прованса, вие софиянци му мислете, че двама опитни агента са по петите ви Joy

Зайко, може да е от по-късно на работа, вчера Наум беше постнал, че в 11 часа вечерта още е на снимки.

# 655
Ди, малко трудно ще открият част от нас у прованса, вие софиянци му мислете, че двама опитни агента са по петите ви Joy

Зайко, може да е от по-късно на работа, вчера Наум беше постнал, че в 11 часа вечерта още е на снимки.
Ееее да хванеш Шерлок, ще е наистина голям опит. Animal Joy Cat
И на мен ми се почива във вторник. Тя предния сезон имам чувството, че беше 24/7 на снимки и накрая 30 секунди на епизод. Thinking

# 656
Димитрова, кое не ти е ясно? Те тези 30 секунди съвършенство да не мислиш, че лесно се постигат. Първо има Зорница, целува Марио 16 ти дубъл, а Велислав е с травма на врата след целувката на аварийния и на кръста след финала. Сега понеже са постигнали много добър синхрон при прилагането на техниките, за два дни могат да си заснемат всички сцени за сезона. Joy

# 657
Йее, какъв прогрес. Scream Друго си е да работиш на един етаж с някого а? Joy

# 658
Добро утро Simple Smile)
Тази сутрин станах в 8 и чак до сега чета коментари. Само ще споделя, че Марио толкова много ме издразни в тая сцена, че си пожелах Зорница да се махне от болницата без предизвестие, без нищо, да се изнесе от тях, да си смени номера, да отиде да работи някъде в чужбина без да каже на никого и да бъде щастлива най-сетне. А нашия натровен преАтел да се пържи в ада, защото е загубил завинаги любовта на живота си.

# 659
Моски, ей това е твое. С това последно изречение ме разби. Joy

Цитат
Добре де, хора, в реалния живот така ли се държим с близките си? От осанна до разпни го всеки ден. Ми ядосал се, изплещил некви глупости. До вчера прекрасен, разкошен и истински мъж, днес вече „Зорничке, мръдни от кладата, че ще палим Марио”
Хахахах, Яни, ами аз в интерес на истината бях не по-малко възмутена от вашите възмущения. Grinning Някак си много бързо го натирихте, оплюхте, разпънахте, че и Банков взехте да призовавате, което пък ме потресе до дъното на душата ми Joy Помня, че вие го плюехте под час, а ние със Стела кротко обсъждахме, че поведението му е нормално и очаквано Joy  Но е много интересно как изведнъж знайни и незнайни потребители са почнали да злорадстват. Егати, човек да не направи грешка в тоя живот.

Общи условия

Активация на акаунт