Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли къмпинги близо до Краневo?
Какви са отзивите за къмпингите по Черноморието?
Какви са впечатленията ви от къмпинг Garden и къмпинг Garden?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли къмпинги близо до Краневo?
-
Какви са отзивите за къмпингите по Черноморието?
-
Какви са впечатленията ви от къмпинг Garden и къмпинг Garden?
Отзивите за къмпинг Garden включват приятни и добре поддържани съоръжения, наличност на места за резервации, обновени тоалетни и душове; въпреки това има шум от барове и младежки събирания през нощта. Мненията за къмпинг Garden са разнообразни. Някои хора смятат, че е претъпкано и шумно, докато други го препоръчват. Има спомен за ограничения във връзка с резервации за палатки, което може да създаде трудности. Също така има спомен за липса на информация за палатките на уебсайта на къмпинга.
-
Какви са съветите за къмпингуване с палатка?
-
Кои са някои добри къмпинги близо до София?
Вярно, към 11 спряха музиката, но все пак не ми беше особено приятно. Баните и мивките са нови, тоалетните са обновени, но не са първа хубост. Друг съществен за нашето семейство минус беше достъпа до плажа. Той се намира някъде на около 1км от къмпинга, което нямаше да е чак такъв проблем, ако не се налагаше да се слиза по супер стръмен баир и после по още по-стръмни и необезопасени стълби до самия плаж. С две малки деца определено няма как да се посещава ежеднев но. Ние бяхме за кратко, не сме плажували и само слязохме да се разходим привечер, но на самия плаж заварихме много диво къмпингуващи палатки с младежи, като едната компания празнуваше рожден ден и си бяха донесли огромна тонколона, от която гърмеше чалга по целия плаж... Потресаващо. Жалко, защото иначе къмпинга супер много ми хареса. Може би като поотраснат децата ще бъде по-добре. Да ходим на плаж на Обзор хич не ми се нрави. Близо е, но ние целим да избягаме от шумотевицата и хората, не да се тикаме в тях.
Взехме я, защото беше на промоция, но се оказа попадение. Проветряването ѝ обаче не е като на другата. Може и там да проверите.