Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно -7

• 85 361
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Значи си поставям Дяволската пътека за тази година, като сезон сега април-май добре ли е за посещения?
По-скоро юни, сега е кално и усойно.

# 346
  • Пловдив
Благодаря за отговора.

# 347
Ние ходим август. Има доста трудни за преминаване участъци. Трябва да е сухо.Миналата година например едва се промъкнахме покрай паднало дърво на хлъзгав /ситни камъчета/ участък.Бъдете с удобни обувки със стабилни подметки. Виждала съм хора и с джапанки Simple Smile . Струва си да се премине.Емоцията е уникална!
И аз като вас бях много ентусиазирана за тази пътека. В темите назад може да прочетете много полезни съвети, които аз получих тук от групата.Има два начина за преминаване, като по-лесния е тръгването от с.Борино.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 10:35 от sny

# 348
Малко извън темата, но аз съм виждала човек по джапанки на Мусала 😂

# 349
Малко извън темата, но аз съм виждала човек по джапанки на Мусала 😂
И аз така. Има хора, които изкачват Мусала всяка седмица...Ей така, лежерно...с бебета, тичайки, по джапанки, че дори са и на 70+.... Хора, тренирани, със свободен дух..никакъв проблем не им е Мусала Simple Smile

# 350
Момичета, как е пътят до Сърница? Плануваме пътуване през юли с бебе на 7м. И кака на 4г., на която и става лошо от завоите? Иска ми се да отседнем в комплекс Романтика и приемам и впечатления за него - храна, цени, условия. Другият ни вариант е Цигов чарк, там съм се спряла на хотел Етерно.

# 351
Момичета, как е пътят до Сърница? Плануваме пътуване през юли с бебе на 7м. И кака на 4г., на която и става лошо от завоите? Иска ми се да отседнем в комплекс Романтика и приемам и впечатления за него - храна, цени, условия. Другият ни вариант е Цигов чарк, там съм се спряла на хотел Етерно.
Родопските пътища навсякъде са еднакви-вият се завои, живописни и много красиви. От къде пътувате, за да се направи сравнение между Сърница и Цигов чарк?

# 352
От Бургас.

# 353
  • до най-прекрасния мъж
Сърница е по-красиво и си заслужава повече от Цигов чарк. Пътищата са със завои, нормални родопски пътища. Пътят през Доспат е по-хубав, но и през Велинград не е лош. Отсечката Доспат-Сърница беше ужасна, нека някой потвърди дали наистина е ремонтирана, както чух наскоро. Ако минете през Доспат, се минава през още няколко язовира и е наистина много живописно.

# 354
И аз събирам мнения за комплекс "Романтика " и пътя до Сърница....

# 355
През Доспат не се ли удължава много пътят?

# 356
  • до най-прекрасния мъж
Бургас-Пловдив-Пещера-Батак-Доспат-Сърница-364 км, 4:34 ч. Слиза се от магистралата след Пловдив.
Бургас-Пазарджик-Велинград-Сърница-378 км, 4:30 ч. Слиза се от магистралата на Пазарджик.
Не е повече, даже е по-близо. Времето е малко по-кратко, защото имате малко повече магистрала.

# 357
  • софия
Не съм била в "Романтика", но в петък шеф Манчев беше в ресторанта им ("Кошмари в кухнята"). Не знам дали след предаването са продължили с неговите съвети или са се върнали към това, което правеха.
"Романтика" на язовир Широка поляна.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 16:04 от zvаnchе

# 358
  • до най-прекрасния мъж
Той беше в Романтика на язовир Широка поляна.  Мисля, че са различни с Романтика Сърница.

# 359
  • софия
Не знаех, че има и друга "Романтика". Наистина беше до язовир и много красива природа. Не съм погледнала картата. Извинявам се Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт