Астрология - 13 тема

• 57 629
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Катерица, самонализът и анализът като цяло винаги съм ги имала като черта. От дете съм много наблюдателна и впечатлителна, виждам и усещам всичко. Но ако преди е било по-скоро под формата на енергии и необясними емоции, сега, след известна работа с психотерапевти нещата са ми много по-ясни и ми е по-лесно да ги изразя вербално. Но е много изморително. Много неспокоен ум, пълен с бръмбари - схеми, анализи, причини и последствия, с постоянното " ами ако..?!"  ...под привидно спокойно и балансирано присъствие.

Скрит текст:
Иначе е силно казано, че съм се занимавала с астрология. Чела съм книгите на Линда Гудман, тук и там нещо съм дочула...и така. А пък прогностични анализи- гледам си транзитите и нищо не виждам Smile
Няма да ви притеснявам повече, но все пак, ако някой намери картата ми за интересна и би имал желание възможност да каже с две думи за какво да се подготвя в следващите 6 месеца да речем, ще съм благодарна..
Да знам дали да почвам да стискам зъби пак( въпреки, че сега като цяло съм добре, миналата година по това време започна поредният ад), или да се отпусна малко и да дишам. Simple Smile
Също ми е интересно дали имам зададени някакво сериозни здравословни и дори психически проблеми.

Ако ще те успокои, при мен луната също е в скорпион, плюс уран и СЛВ и подчертаното важи и за мен. Но при мен са в четвърти, за разлика от твоята карта. Умът ми не знае почивка. Постоянно анализира. С тази разлика, че при мен няма "ако" в мисленето - нямам такива страхове.  И други неща, но не сега. Търсенето на баланс винаги ми е било важно, въпреки че го нося и изглеждам балансирана, съм склонна на изригвания също. Унищожителното в мен преди само го сещах, сега го и знам. Мисля, че съм го овладяла в голяма степен.
Катеричка е права за ведическата, почети, някои неща още в началото ще те обяснят.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 22:02 от luna

# 211
  • в 1001-та нощ
Разбирам...
Ами хубаво, ще направя пак ректификация, но лошото е, че не помня много дати. А до колкото съм запозната, са нужни точни дати на важни събития в различни сфери на живота.

Да, точно така. Забранила си получаването на ЛС. Пиши пак, като отключиш опцията Simple Smile

# 212
  • SF

SagRising, всички тези неща, да които споделяш, видях и в картата ти. Докато четях това, което си ни написала, си представях и картата, която ще се отвори в края на поста ти. Очаквах много силен аспект между Луна и Плутон, очаквах Скорпионското да се появи в картата ти. Утре отново ще разгледам нещата, но първият въпрос, който бих ти задала, е имало ли е зависим в семейство ти.

# 213

SagRising, всички тези неща, да които споделяш, видях и в картата ти. Докато четях това, което си ни написала, си представях и картата, която ще се отвори в края на поста ти. Очаквах много силен аспект между Луна и Плутон, очаквах Скорпионското да се появи в картата ти. Утре отново ще разгледам нещата, но първият въпрос, който бих ти задала, е имало ли е зависим в семейство ти.

Да. Баща ми беше алкохолик. Майка ми се развежда с него именно заради това, когато съм била на около 3-4 години. Жени се за пореден, четвърти път, за абсолютен нарцис и агресор със син- наркоман:no_mouth:. В последствие и тя започна да пие системно. До ден днешен са заедно. Вече няма алкохол, но тя е с диабет, деменция и какво ли още не, а той си е екстра на 81 години! И всичко продължава да се върти само около него....
За съжаление от няколко години отново живея с тях..Sad

# 214
Не пиша в тази тема, но я чета редовно. И въпреки, че разбирам много малко, да не кажа - почти нищо, ми е много интересна. Поглеждайки картата на SagRising, в първия момент реших, че съм отворила моята карта.

В скрития текст са двете карти, една под друга. Моята е горе, а тази на SagRising - долу.
Скрит текст:

Единствената разлика, която намирам е в Луната. Рождените ни дати са през 4 дни. Интересно ми е това чувство на обреченост, за което говори SagRising, дали се дължи на нещо в хороскопа или по-скоро на семейството, в което е израснала?!! При мен също има периоди на черногледство и понякога чувство на безпомощност, но чак такъв фатализъм, не съм усещала, а съм преживяла доста "удари от съдбата". Ако на някой му е интересно може да направи съпоставка между картите ни.

Това, което се набива на пръв поглед са позицията и аспектите на Луната. Няма как Луната в Скорпион да усеща нещата по начина, който ги усеща Луната в Скорпион. Като вземем предвид и аспектите на SagRising, нещата при нея са в пъти по-интензивни.

Та, всичко това очевидно ли е в картата ми, или подхода ми към живота като цяло е в следствие на насаден модел на поведение и възприемане(както психологията би твърдяла). Има ли изобщо шанс(начини има, но дали ще подействат) да се отърва от това усещане за обреченост, жертва на обстоятелства, несправедливост и неувереност? С две думи, наистина ли съм толкова зле, колкото се усещам, или е проекция на необработени емоции?

Ти сама си го написала "фатализъм и вечна драма". Мисля, че се идентифицираш прекалено много със семейството си. Виждам много импулсивност и дори някаква прикрита агресия. Може би майка ти е агресивна (често срещано при алкохолиците) или пък ти самата си агресивна към нея...

# 215
Момичета, здравейте,
Интересна ми е астрологията и при възможности чета. Използвам Зет и се уча от нея и астро. Но покрай работата и грижите съм позабравила нещо, които не мога да си спомня как правех през Зет. Имаше опция Time and date - през което могат да се видят бъдещи дати, но сега не го откривам. Някой знае ли къде беше то?

# 216
Привет!
2019 транзитен уран ще ми кацне на Имум цели, после ще си е в четвърти дом.  Освен с нат . Нептун , други същестени аспекти не виждам през това време. Незнам защо, но ме притеснява на имум цели, дори и да планираме преместване в ново жилище следващата година_две, не мисля , че тук той означава някаква планирана промяна. Някакви мнения?

# 217
Привет!
2019 транзитен уран ще ми кацне на Имум цели, после ще си е в четвърти дом.  Освен с нат . Нептун , други същестени аспекти не виждам през това време. Незнам защо, но ме притеснява на имум цели, дори и да планираме преместване в ново жилище следващата година_две, не мисля , че тук той означава някаква планирана промяна. Някакви мнения?
Прогностика не се прави по един транзит, прогностистика се прави, като се използват други техники.
Транзитите са най-последната, уточняваща техника при прогностика. Ако нямате активност в дирекции,
прогресии и т.н. на управителите на ИЦ, то няма от какво да се притеснявате.

# 218
Прогресивна Венера/ У4/ прави тригон с Хирон, ако изобщо е от значение това, няма друго.

# 219
Прогресивна Венера/ У4/ прави тригон с Хирон, ако изобщо е от значение това, няма друго.

Това изобщо не се брои.

# 220
  • в 1001-та нощ
Привет!

Е, как да няма Simple Smile Тр.Уран на ИЦ в опозиция на нат.Марс, Плутон и ЮЛВ на МС, и в тригон с нат.Нептун и Слънце и тр.Сатурн на АС Simple Smile Да - има 1-2 гр. орбис, но те промените започват сега. Още повече, че септември Сатурн тръгва напред и по това време някъде Венера ще направи ингрес в Скорпин - ще се присъедини към групата на МС. По дирекции Сатурн на АС и пр.Луна с ингрес в Дева Simple Smile Заедно ги разгледай Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 18:08 от a.l.e.n.a

# 221
Ето затова не смея нищо да питам, че само се излагам Flushed
Благодаря!

# 222
  • в 1001-та нощ
Питай Simple Smile Нали трявбе да се научиш Simple Smile

Това ретроградие на Меркурий - яко ми размъти главата - чувствам се уморено и артистично неадекватна - имам нужда да почивам, без да разсъждавам ... Не ми се подхваща нищо свързано с аналитични дейности ....

# 223
Всичко е интересно, завладяващо  и просветляващо... но в момента , когато ти влезе мухата с лошото предчувтвие и искам да хвърля всичко. Как се  справяте с лошите си прогнози?

# 224
  • София
Обикновено си мисля, че ще гушна букета. После транзита отминава, нищо съществено не се случва и виждам колко много още имам да чета...

Общи условия

Активация на акаунт