Астрология - 13 тема

• 57 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
подходящ ли е за начинаещи?
Да, подходящ е. Първата лекция беше основите, но и там имаше нещо, което да науча.

# 196
Здравейте. От известно време усещам едно завръщане на интереса ми към астрологията( който започна преди около 18 години и тотално замря преди около 8-10) и се зачетох в тази част на форума. Всички сте много добре подготвени и информирани, а моите познания са съвсем повърхности. Би ми било много приятно, ако някой от вас хвърли поглед на картата и транзитите ми.
Ще кажа накратко какви са ми терзанията и очакванията:
Страшно съм уморена вече. Адски много. Цял живот живея с едно тежко усещане на обреченост, на пропуснати възможности, сякаш съм в някаква клетка. Колкото и пъти да се опитвам да се измъкна от тази клетка, все нещо ме дърпа назад. Живея с тайни, които много ме тровят, а искам да се освободя от тях и целия свят да научи за тях и да разбере защо реагирам по даден начин в дадени моменти. Израснала съм в много "болно" и дисфункционално семейство. Алкохолизъм, побоища...системно( не спрямо мен), през цялото ми детство и тийнеджърство. Насаден ми е един фатализъм и вечна драма спрямо всеки аспект на живота.. На пръв поглед съм един много усмихнат,тих, възпитан и приветлив човек. Излъчвам спокойствие и добронамереност. Предполагам, че дори излъчвам позитивност, но никой не би предположил какво се крие зад усмихнатата маска( благодарение на която успявам да се социализирам и някак да функционирам в живота), а и едва ли би ми повярвал. А всъщност съм изтъкана от страхове, недоверие, ниска самооценка и демони от миналото,които за съжаление предполагам продължават да ми пречат да развия една емоционална зрялост.Отвътре ври и кипи, а навън първоначално изкача само асц. ми Стрелец. Усещам се като многопластова и противоречива личност. От една страна е красотата, хармонията и балансът. Неспирният ми стремеж към тях и вярата, че те са всичко, което ни е нужно. От друга, осъждам прекалено силно и съм просто непримирима с някои проявления в характера на другите. Тези крайности ме товарят. Защото както се стремя към/и проповядвам баланс, така изведнъж ми пада пердето и зачерквам всичко и всички, за да почна от начало. Животът ми е низ от катарзиси и моменти на умиране и започване от начало. Ясно е, че скорпионското е водещо при мен, но повече нямам сили да издържам на тази енергия Cold Sweat Унищожава ме и ме изхабява. Преди поне имах моменти на импулсивност и поемане на рискове, сега вече нямам сили и за това.
Та, всичко това очевидно ли е в картата ми, или подхода ми към живота като цяло е в следствие на насаден модел на поведение и възприемане(както психологията би твърдяла). Има ли изобщо шанс(начини има, но дали ще подействат) да се отърва от това усещане за обреченост, жертва на обстоятелства, несправедливост и неувереност? С две думи, наистина ли съм толкова зле, колкото се усещам, или е проекция на необработени емоции?

# 197
  • в 1001-та нощ
Добре дошла Simple Smile Ако би искала по-сериозно внимание - остави данните си, с уточненито дали е правена ректификация. Това, за което споделяш, е загатнато в картата ти, да.

# 198
Благодаря, Алена!
4.10.1978 София
11.10 am
Правена е ректификация много отдавна. Веднъж, часът на раждане се измести с час и половина назад(което според мен е невъзможно, защото майка ми твърди, че много добре си спомня как е погледнала часовника в родилното), а втория път с 20 мин. назад...

# 199
Ако наистина е гледала часовника, бих се доверила на нейните думи. Стига да не е била много замаяна, в несвяст, тогава човек може да се обърка. Ректификации има всякакви, там могат да те пратят и за зелен хайвер.

Ама ти вече всичко си разказала за житието и битието си, така не е интересно. Вече няма какво да се чопли в хороскопа, само ще се търсят потвърждения на вече споделеното. Simple Smile

# 200
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Алена!
4.10.1978 София
11.10 am
Правена е ректификация много отдавна. Веднъж, часът на раждане се измести с час и половина назад(което според мен е невъзможно, защото майка ми твърди, че много добре си спомня как е погледнала часовника в родилното), а втория път с 20 мин. назад...

Благодаря и аз, аз съм на плажа сега, но ще разгледам, когато мога. Този час кой е? По спомени на мама или ректифициран? По разказа предположих, че К12 може да е в началото на Скорпион  Simple Smile

# 201
Как ще съм разказала всичко?! хаха Wink Вярно, че съм мастър на детайлите(често ненужни), но това е само 1/3 от всичко, и то тази, която ме тормози и около която се върти всичко..
Часът е според майка ми, да. Не ми е споменавала да е била в чак такъв несвяст.
Интересува ме какви са силните ми страни( ако изобщо имам) и коя от тях би ми помогнала да се измъкна от блатото и да се науча да трансформирам тези унищожителни енергии в действие и амбициозност, а не постоянна летаргия и самосъжаление. Разбира се, имала съм малки върхове, когато съм се чувствала наистина добре, но както казах все нещо става, че ми се отнема възможността и се връщам обратно.

# 202
  • в 1001-та нощ
Аз бях сигурна в часа на раждане на малкия, но месеци по-късно случайно видях друг час на картона му, който му заспива перфектно и не се съмнявам, че е точен. Вероятно аз съм погледнала по-късно, когато са го измили и са ми го подали, знам ли. След като извадят бебето, чистят плацентата, шият, ако се налага ... жената е зашеметена и не знае на кой свят се намира ... Така, че какво и кога е видяла и помни е под въпрос - за мен е хубаво да се ректифицира винаги, дори майката да се кълне в спомените си Simple Smile

# 203
Зависи как и кой ти го ректифицира, какъв е случаят. Защото могат да ти изместят почти точен час на раждане с час напред или назад, а реалната разлика да е няколко минути.

# 204
  • в 1001-та нощ
Съгласна съм. В моя случай се оказа, че майка ми до минута е запомнила, и нямаше корекция Simple Smile

# 205
Разбирам...
Ами хубаво, ще направя пак ректификация, но лошото е, че не помня много дати. А до колкото съм запозната, са нужни точни дати на важни събития в различни сфери на живота.

# 206
SagRising, поздравления!   такъв ценен самоанализ си  направила, че е малко вероятно някой да успее да  ти го направи.Simple Smile
 Благословия е да се попадне на верния астролог, който да проникне в корен и усети вибрациите на живота ти....
Дано ти направят вярна ректификация, а за консултация, много помисли към кого ще се обърнеш. Според мен, ако започнеш да четеш джйотиш, ще намериш сама своите пътните знаци.
Още повече, че вече си се занимавала с астрология.  Успех и не се поддавай и / или отдавай на саморазрушителни енергии и мисли. Бори се с тях,  има начини и ти ще намериш своите - хоби, обществено полезна ангажираност, молитви, освобождаване от  страсти, чисти мисли, четива, храна, начин на живот......
Желая ти успех!

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 20:47 от Катерица

# 207
Не пиша в тази тема, но я чета редовно. И въпреки, че разбирам много малко, да не кажа - почти нищо, ми е много интересна. Поглеждайки картата на SagRising, в първия момент реших, че съм отворила моята карта.

В скрития текст са двете карти, една под друга. Моята е горе, а тази на SagRising - долу.
Скрит текст:

Единствената разлика, която намирам е в Луната. Рождените ни дати са през 4 дни. Интересно ми е това чувство на обреченост, за което говори SagRising, дали се дължи на нещо в хороскопа или по-скоро на семейството, в което е израснала?!! При мен също има периоди на черногледство и понякога чувство на безпомощност, но чак такъв фатализъм, не съм усещала, а съм преживяла доста "удари от съдбата". Ако на някой му е интересно може да направи съпоставка между картите ни.

# 208
Катерица, самонализът и анализът като цяло винаги съм ги имала като черта. От дете съм много наблюдателна и впечатлителна, виждам и усещам всичко. Но ако преди е било по-скоро под формата на енергии и необясними емоции, сега, след известна работа с психотерапевти нещата са ми много по-ясни и ми е по-лесно да ги изразя вербално. Но е много изморително. Много неспокоен ум, пълен с бръмбари - схеми, анализи, причини и последствия, с постоянното " ами ако..?!"  ...под привидно спокойно и балансирано присъствие.

Иначе е силно казано, че съм се занимавала с астрология. Чела съм книгите на Линда Гудман, тук и там нещо съм дочула...и така. А пък прогностични анализи- гледам си транзитите и нищо не виждам Smile
Няма да ви притеснявам повече, но все пак, ако някой намери картата ми за интересна и би имал желание възможност да каже с две думи за какво да се подготвя в следващите 6 месеца да речем, ще съм благодарна..
Да знам дали да почвам да стискам зъби пак( въпреки, че сега като цяло съм добре, миналата година по това време започна поредният ад), или да се отпусна малко и да дишам. Simple Smile
Също ми е интересно дали имам зададени някакво сериозни здравословни и дори психически проблеми.

# 209
Не пиша в тази тема, но я чета редовно. И въпреки, че разбирам много малко, да не кажа - почти нищо, ми е много интересна. Поглеждайки картата на SagRising, в първия момент реших, че съм отворила моята карта.

В скрития текст са двете карти, една под друга. Моята е горе, а тази на SagRising - долу.
Скрит текст:

Единствената разлика, която намирам е в Луната. Рождените ни дати са през 4 дни. Интересно ми е това чувство на обреченост, за което говори SagRising, дали се дължи на нещо в хороскопа или по-скоро на семейството, в което е израснала?!! При мен също има периоди на черногледство и понякога чувство на безпомощност, но чак такъв фатализъм, не съм усещала, а съм преживяла доста "удари от съдбата". Ако на някой му е интересно може да направи съпоставка между картите ни.
Уау, колко интересно!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт