Помощ, тъщата идва!!!!

• 12 103
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
Аз само да кажа, че съскането е много по-ефикасно от кряскането.

# 76
Аз само да кажа, че съскането е много по-ефикасно от кряскането.

Мислех, че е тигана Уиш  Laughing

Още при идването ѝ заставаш очи в очи пред нея и ѝ заявяваш ясно, твърдо и категорично, че идва в твоя дом и ще се държи възпитано и по-обрано, в противен случай може да ѝ посочиш вратата и повече да не се види с дъщеря си.

След това предупреждение, веднага при първия опит да се прави на интересна повишаваш тон и ѝ даваш да разбере, кой е стопанина на къщата и кой командва там. При следващия път тона се повишава още повече и така докато тя разбере, че вече си друг и няма да ѝ минават номерата.

Това е изпитано (вярно не с тъщата, но с друг от родата) и от тогава не съм имал абсолютно никакви проблеми с въпросния човек.

Той така е трябвало да направи отначало.
Не бива да се търпят нахални и невъзпитани хора.

# 77
  • Варна
Автора зачезна, вероятно жена му е толкова възмутена и обидена от съветите и мненията тук, че му е забранила да отваря форума. Току виж прихванал от нашите акъли.

# 78
Елора, коригирам се- съскане с тиган в ръка или мълчалива употреба на тигана.

# 79
 Laughing
Уиш, тренинг ли губиш или просто домашните си ги превъзпитала съвсем  Joy

# 80
Уви, Нейно Кифленство е мастър клас и ме поддържа във форма. Догодина, като стане тийн официално, ще съм в топ форма. Laughing

# 81
Още при идването ѝ заставаш очи в очи пред нея и ѝ заявяваш ясно, твърдо и категорично, че идва в твоя дом и ще се държи възпитано и по-обрано, в противен случай може да ѝ посочиш вратата и повече да не се види с дъщеря си.

След това предупреждение, веднага при първия опит да се прави на интересна повишаваш тон и ѝ даваш да разбере, кой е стопанина на къщата и кой командва там. При следващия път тона се повишава още повече и така докато тя разбере, че вече си друг и няма да ѝ минават номерата.

Това е изпитано (вярно не с тъщата, но с друг от родата) и от тогава не съм имал абсолютно никакви проблеми с въпросния човек.
Не си виждал свекърва ми. Нищо не е в състояние да и накриви шапката.

# 82
  • София

Не си виждал свекърва ми. Нищо не е в състояние да и накриви шапката.
Няма жив човек, който да не може да бъде поставен на мястото. Такива хора се възползват от човешките слабости, когато обаче видят, че насреща им стои човек, който няма намерение да се съобразява с тях рано или късно омекват.

# 83
Най-добре е, вместо да хабим време и нерви да поставяме подобни хора на мястото им, изобщо да не си причиняваме срещи с тях.

# 84
Най-добре е, вместо да хабим време и нерви да поставяме подобни хора на мястото им, изобщо да не си причиняваме срещи с тях.
Да, минах на този принцип защото не ми стига енергията да се боря.

# 85
  • София /Абсурдистан
Има хора, които не са сами в главата. С такива няма оправия.

# 86
  • София
Тъщата на моя мъж ме караше да не се срещам с него, защото не съм му била по мярка - нито по образование, нито по възпитание. А кажете ми има ли други такива тъщи - да харесват повече зетя от собствената си дъщеря! Като се оженихме със същия, все ме поучаваше как да се държа, та да не съжалявал за избора си.

А, има, че и отгоре!
Моята маман / така ѝ викаше зетят/, носеше негова снимка в паспорта, а моя нямаше, разбира се.
Винаги беше на негова страна.
Споменавала съм случката с избирането на име за второто дете.
Бях решила да е с моето, ако е момиче и тя разбира се, беше " на въпреки".
Мъжът ми каза, че този път щяла да се чуе неговата дума и тя грейна, милата : " А, така, правилно, ти мъж ли си или на петел шията!?"
А бъдещият татко продължи:
- Като роди, ще отида под прозореца, тя ще ме попита как да го кръсти, а аз ще кажа..........както решиш жена, така! Joy

Е, не съм виждала през живота си толкова разочарована жена с толкова силно увиснала мандибула. Simple Smile

# 87
Мдам, АбсурТ, има и такива майки, на които и разпитващи от КГБ няма да успеят да им измъкнат и една добра дума за детето им. Ама, панта рей.

# 88
  • ВАРНА
 От мъката на автора за пристигащата тъща за това се присещам...

# 89
  • Далече, далече
JoyJoyJoy
Бой по тая гад!

Общи условия

Активация на акаунт