Не остана много вече, ОКТОМВРИ ще се гушкаме с малкото човече

• 34 361
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз започнах да пера дрешките. Оказа се, че имаме доста и използвам хубавото време, за да изсъхват по-бързо. Моята идея е да ги вакумирам и когато наближи моментът, да ги отворя и изгладя само.

# 706
Аз още си пера на малкия дрешките с Персил Сензитив. И сега за бебето пак него ще ползвам.

# 707
  • София
Момичета кога ви правиха третата фетална морфология? На преглед съм в 29та седмица и после чак 33 може би и се чудех кога ще ми я направят. Докторката каза, че ще видим в 29та и ще преценим и ми стана любопитно, явно нещо трябва да се е развило може би и го изчакват?
По темата, аз съм с термин 4 ноември, но сигурно ще съм секцио края на октомври и мисля да пера и гладя като стана 36 седмица, че и без това сега съм на легло и нищо не правя по цял ден. Спряла съм се на Сано Максима.

# 708
  • София
На трета фетална ще ходя в 31ва седмица. Иначе ми бяха казали 30-32 да ида.

# 709
  • Spain
Моята Ще е чак 35 седмица, не мога да си го обясня.. може и да съм родила до тогава

# 710
  • София
Моята беше в 30 седмица ако не се лъжа казаха ми да я направя между 30-та и 31-ва.

# 711
Моят АГ каза, че се прави мвжду 28 и 30г.с. Аз ще я правя в 30+1, че за тогава имаше час.

# 712
  • Blondeville
Аз правих в 32 седмица.

# 713
На мен пък ми е интересно какво гледат на тази трета ФМ?

# 714
АГ всеки път ми казва, че върви напред и мисля, че може да не изчака термин. Големият се роди седмица по-рано. Затова края на август мисля да започна с изпирането и багажа най-вече, че като влезна в 9тия да е готово всичко. Много не обичам всичко в последния момент.
Аз купих на Бочко течен прах да видя дали е ок, ако не мисля персил бебе. Даже и нов сак си купих за болницата нямам търпение вече 😊😊😊

# 715
  • Blondeville
 Основно кръвотоците на доплер, зрялост на плацентата, води, от органите по-детайлно май мозъка, и също и останалите органи разбира се. Следи се за показания за прееклампсия също. На този етап е хубаво да се направи доплер да се видят кръвотоците, дали бебето се храни добре, как е кръвотока към мозъка и тн, също и как старее плацентата, водите как са, за да се вземат мерки ако се налага.

На мен пък ми е интересно какво гледат на тази трета ФМ?

# 716
  • София
Ахахах доста неща се гледат като гледам какво пишете, моята мина много проформа... гледаха лицето 10 мин...после и гледа аналната жлеза и най-накрая заключи цитирам „Всичко е прекрасно” Angry Joy Изобщо нямам думи..

# 717
  • Варна
Аз не исках да да бързам, ама не издържах и започнах вече с прането, че имам доста неща от баткото. До сега бях с Тео бебе, сега взех Ариел бейби да го пробвам

# 718
Аз купих на чико течна прах за бебе(много е гъста и няма миризма) и изпрах в пералнята веднъж първа партида с дрешки.Немога да пера на ръка.Днес реших,че е доста слънчево и разглобих количката и изпрах всичко каквото можеше все пак е стояла в магазина и е прашлясала.А сме се захванали с ремонти освежаване и цикле не на душемета ужас направо.А и чакам следващата седмица дърва и въглища,защото сме в къща с парно и трябва да подсигурим топлото.Абе с с две дуни...нямам думи много работа.

# 719
Добре, че сте вие, щото мойто АГ нищо не каза за трета фетална.
Отидох миналата седмица на преглед, каза ми ще ти пусна изследвания кръв, урина ала бала, ама ще ги направиш в края на август, а септември ще излезеш 45 дневния болничен и ще дойдеш чак тогава отново, което е чак след месец.
Аз мислех, че като напредне бременността по-често се ходи.
Ще взема да си се самонасоча за фетална към 30 и някоя седмица, както сте вие.

Аз и за очен лекар си се самонасочих, понеже имам висок диоптър. Хубавата новина е, че диоптъра явно не пречи да родиш нормално, както доста лекари твърдят Grinning

За дрешките получих най-сетне дрешки от роднини. Успях да си преорганизирам и подредя всички шкафове вкъщи, така че се отвори място за бебешки неща. Малко е рано наистина да ги пера сега, но пък имам доста рекламни мострички на Тео бебе и вече ми се пере. Пералнята ми е много смотана, от хазяйката, ама ще трябва да се оправим с нея. И сушилня ме убедиха да си купя, та вече съм оборудвана.

И последно да кажа, много е яко на йогата за бременни, силно препоръчвам на който още се чуди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт