На море в България 2018! - 3

• 68 053
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Нептун е от горната страна на главния път и ще ви е далече и за плажа, а и за разходки в самия курорт.
Имайте предвид, че плажовете в курорта не са от най-добрите с изключение на този пред Азалия по посока на Сл.Ден.

# 106
  • BG
Здравейте момичета. Краят на август мислим да ходим на море с Св. св. Константин и Елена.
Прав е buty, хубавият плаж е пред Азалия, след него също е хубав, но в началото е дълбоко и после става плитко. Честно казано, не е подходящ курорт за малки деца, защото и не помня да съм виждала площадки и места, където да се забавлява дете, освен ако не сте в ГХВ, където са помислили по този въпрос. До Азалия единствените места близки за настаняване са Аква Азур, който е с високи цени и кофти ОИ, Сириус- също е ОИ и малко по-далеч, но приемливо разстояние, Чайка зад него-там съм отсядала преди години за една нощ, когато не беше на ОИ, а само със закуска. Невзрачен е, поовехтял но тогава ставаше за кратко отсядане. Тази година е вече и той е с ужасен ОИ, затова отпада като вариант. По пътя за тези два хотела, точно срещу завоя за тях е един ресторант Вила Маре, ние там обядвахме, в сградата, където се намира, предимно изкупени от руснаци апартаменти, има два двустайни и един едностаен, които се отдават под наем, но цените са около 150 лв. нощувка за едностайния, за него съм питала, от септември може и по-евтино да е. Русалка като местоположение става, но отзивите за него са доста лоши, най-вече, че е пропит с миризма на мухъл, затова също отпада. Нептун е ужасно далече. С това възможностите за настаняване близки до хубавия плаж отпадат, но ако сте с кола- ние наемаме апартамент в комплекс Макси, след 6  септември цените му стават поносими, много добре устроен, с всичко необходимо и хубав двор за децата, тихо и спокойно, можеш да разгледаш.
Аз си скроих кофти номер с чакането до последно  тази година, заради скапаното време,  ще съм само с дъщеря ми, затова търся сравнително близо до плаж, търсих ли търсих, като съм почнала от св Константин и Елена надолу,  вече съм чак в Приморско в търсене, единствено в Созопол все още имаше на добри цени места за настаняване, сега ще питам в темата за Приморско, за малко помощ.

# 107
  • В.Търново
Като стана въпрос за Созопол, една приятелка е на Каваци в семеен хотел Мапи. Тази година по заведенията в Созопол са страшни цените.Един таратор-3лв, обикновена салата от рода на Шопската-9,50лв.Така, че пак се убеждавам, че най си е изгодно ол инклузива. Simple Smile

# 108
Моя позната ходи всяка година в "Йо" в Св.К. и Елена, точно под хотела има пясъчен плаж, Атлант също е до него. До хотел Романс /на входа на комплекса/ има голям апарт хотел.
https://www.booking.com/hotel/bg/yo.bg.html?aid=932865;label=nep … =1&#hotelTmpl

https://www.booking.com/hotel/bg/maxi-complex-varna.bg.html?aid= … =1&#hotelTmpl

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 10:34 от Ая

# 109
  • при моите любими
Е точно в Мапи, до колкото знам цените са ниски и като цяло на Смокиня са такива масово. В заведенията в Созопол стария град винаги са били по-високи, това не е от тази година.
По темата за ОИ и хранене по-заведения, на нас ни излиза приблизително еднакво, с лека полза на свободното изхранване. Причината е в това, че за 2+2 цените на ОИ драстично скачат заради настаняването в апартамент или фамилна стая. ОИ определено го предпочитахме за децата, когато бяха малки и беше значително по-удобно. С големи деца 8 и 10 годишни, апартамент в комплекс с басейн и свободна консумация, вече ни е по-удобно и разнообразно.

# 110
Моя позната ходи всяка година в "Йо" в Св.К. и Елена, точно под хотела има пясъчен плаж, Атлант също е до него. До хотел Романс /на входа на комплекса/ има голям апарт хотел.
https://www.booking.com/hotel/bg/yo.bg.html?aid=932865;label=nep … =1&#hotelTmpl

https://www.booking.com/hotel/bg/maxi-complex-varna.bg.html?aid= … =1&#hotelTmpl
Този малък плаж е под почивната станция на МВР. Много народ го ползва и става пренаселен.

# 111
Всеки си знае , но и за мен няма по-изгодно от ОИ , особено с детето , на което трябва да взимам поне 5-6 неща , за да реши от кое ще яде . Това , ако в заведение не ми се мисли за сметката .

# 112
  • BG

Хотели има, но пажовете около тях не са много добри, поне по мое мнение, затова споменах тези около Азалия, там е по-широко, по-плитко, не е каменисто, поне по мое впечатление и най-важното- не е пренаселено. За паркинг-има до х-л Чайка, 5лв  беше за деня миналата година.
Аз успях да резервирам 4 нощувки в Зелен рай на Приморско, бая път ми е до там, но няма как, дано да ни хареса. Преди десетина години съм била в Приморско за седмица, сигурно сега е лудница, особено на плажа.

# 113
rusalka1, хайде стягай багажа вече! Слънчево време, вода без щипалки, приятни емоции и  безпроблемна резервация ти желая!

# 114
  • София
В Константин и Елена в близост до Русалка са Глория и Росица. Те може би са по-нормални, стига да са на прилични цени. Иначе всичко добро като ГХВ, Азалия, Сириус, Естрея си струва парите, както се казва.
Щях да забравя, дома на учените Ж.Кюри стърчи високо в небето, но работи ли, не работи ли не се знае.И ако да, условията са подозрителни. Имам чувството, че от соц. време не е пипано там нищо.А тогава даже правеха лечение с минерална вода.

# 115
  • София
Като стана въпрос за Созопол, една приятелка е на Каваци в семеен хотел Мапи. Тази година по заведенията в Созопол са страшни цените.Един таратор-3лв, обикновена салата от рода на Шопската-9,50лв.Така, че пак се убеждавам, че най си е изгодно ол инклузива. Simple Smile

Това цените в "Мапи " ли са? Хотела харесва ли и, че и аз съм го загледала?

# 116
  • В.Търново
rusalka1, хайде стягай багажа вече! Слънчево време, вода без щипалки, приятни емоции и  безпроблемна резервация ти желая!
Много ти благодаря!!!! Blush

# 117
Здравейте, може ли мнение за  хотел на Царево. До сега не съм била там, а за края на август ми се вижда по приемливо почивката да е някъде по на юг. Ако има някой който е отсядал в хотелите на плаж Нестинарка, ще се радвам да сподели мнение. И като цяло как са плажа и морето. Например хотел Примеа бийч резиденс??? Чета много стари коментари, които не са от най-положителните. Някой отсядал ли е там? Благодаря предварително 

# 118
Здравейте, може ли мнение за  хотел на Царево. До сега не съм била там, а за края на август ми се вижда по приемливо почивката да е някъде по на юг. Ако има някой който е отсядал в хотелите на плаж Нестинарка, ще се радвам да сподели мнение. И като цяло как са плажа и морето. Например хотел Примеа бийч резиденс??? Чета много стари коментари, които не са от най-положителните. Някой отсядал ли е там? Благодаря предварително 
От неделя съм в Томас резидентс живот и здраве, ще пиша обезателно отзиви

# 119
Е, че в Гранда скъпо ли е? От години насам пускат едни no name оферти за по 60-70 лв. На човек АИ с безплатни деца, това го няма почти никъде, а като знам какви са условията на плажа пред него и околията, не си струва. Чак се учудвам, че тук се слага в графа скъп и струващ си хотел, тоест комплекс

Общи условия

Активация на акаунт