Какво ще кажете за "Японско чудо"

• 7 858
  • 145
  •   1
Отговори
# 30
E,много се радвам,че ще има кой да ме мотивира този път да спазвам стриктно диетата и да не се отказвам!
Днес ще съм на лунната до утре вечерта и тогава смятам да хапна само доматки и краставици без месо.Някой пробвал ли е вместо яйца да яде примерно 2 краставици,че тези яйца незнам как ще ги ям?
Но нищо сега знам,че ще се подкрепяме взаимно и връщане назад няма.Пък и няма цял живот все на диета да сме я  Wink
Така ,че момичета стягайте се и от утре да ги нападаме тези килограми,че аман вече. #2gunfire
Писна ми все да се оглеждам в чужди тела по улицата и да си мисля защо и моето не е такова,а след това депресирена да се натъпча с каквото мога  smile3511
Успех на всички! newsm10

# 31
  • София
Някой пробвал ли е вместо яйца да яде примерно 2 краставици,че тези яйца незнам как ще ги ям?

не е желателно, има си причина да присъстват толкова много в диетата - заради белтъчините, заради витамините и минералите и малкото калории. Опитай да ги хапваш с черен пипер и лимонов сок.

повече за яйцата тук

# 32
Трябва да сваля 4-5 кила, но как да заспивам гладна?Има ли някакви хитринки срещу нощно плюскане?
Е, как гладна? Вечерите са толкова обилни!

# 33
Абе,уж изглежда, че се хапва добре.Обаче като ям в 7 и към 12 огладнявам зверски, особено като знам, че съм на диета.Свикнала съм да си хапвам малко преди лягане, лош навик.А има и дни, през които не се вечеря.А и това кафе сутрин, цяла чаена чаша, много ме изнервя.Обаче реших-от утре я почвам, пък ще му мисля как ще спя.

# 34
Ami приключвам втората седмица на нея и съм само -2кг.

Май при мен не действа.  ShockedИли трябва да я правя по-дълго. Thinking Нищо де другата седмица съм на супата...и така до края на 30 кг , които са ми в повече

# 35
 newsm78 Може ли да ми пратите тази диета?

# 36
Има я няколко поста по-нагоре  Wink

# 37
Оле,само 2 кила за 2 седмици?А ти по колко месце хапваше?Защото на мен ми казаха- месо или риба - не-повече от 100 грама.

# 38
Втори ден спазвам диетата, хапвам по малко диня и череши, и не съм гладна изобщор но няма да се тегля все още, ще изчакам да мине седмица поне, че иначе се демотивирам. А, още едно прегрешение - купила съм си калиева сол и я ползвам за салатите.

# 39
Втори ден спазвам диетата, хапвам по малко диня и череши, и не съм гладна изобщор но няма да се тегля все още, ще изчакам да мине седмица поне, че иначе се демотивирам. А, още едно прегрешение - купила съм си калиева сол и я ползвам за салатите.

Аз също ползвам калиева сол ама мисля, че пак трябва да се изключи при Японската диета. Тя също задържа вода в организма  newsm78

# 40
Аз също ползвам калиева сол ама мисля, че пак трябва да се изключи при Японската диета. Тя също задържа вода в организма  newsm78
[/quote]

Сигурно е така, само че предния път не хапнах грам сол и отслабнах 6 килограма, след което изядох една зелева салата с малко сол и от това качих 2!!!!!!!!!!!!!!!!! Та сега ще си ям калиевата сол, дано избегна този ефект.

# 41
Оле,само 2 кила за 2 седмици?А ти по колко месце хапваше?Защото на мен ми казаха- месо или риба - не-повече от 100 грама.

естно да си кажа не знам. Например риба тон от 50 гр, 2 кремвриша, едно бутче... все около 10 0гр са били, че колко може да тежи едно пилешко бутче???

Аз просто трудно свалям..винаги съм си била така, какво да се прави Thinking

# 42
Салатата има ли значение каква е? Зелена салата или може и домати и краставици?Може ли да е със зехтин и лимон?

# 43
tammy мерси zа диетата и линка.Ще го раzгледам и от утре zапочвам.Надявам се да се похваля скоро Simple Smile,че ми писна да си ходя дебела ooooh!.

# 44
Хе-хе още едно килце отиде...  thumbsup
Момичета, диетата наистина трябва да се спазва стриктно.  Crazy Онзи ден не издържах и хапнах солети следобяд и в този ден нямам смъкнат килограм.
Дерзайте! Ще бъдем слаби и елегантни на плажа!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт