ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 848
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
И на мен много ми харесва, аз съм го виждала и преди. Това е самата истина. Двамата се откриха, излекуваха се взаимно, допълват се, един за друг са.

# 661
Много сте прави всичко. Ей сега си направих асоциацията, че ОЖ е станал като Вип Брадът Grinning Не знам, честно да си призная ми се иска ОЖ да беше приключил с 5ти сезон, единствено се радвам, че все пак ще видим М+З като двойка, но сега ще започне едно разтягане на локуми и изсмукване от пръстите. Историята на Банков ми е излишна точно толкова колкото и тази на Захариев и Албена. Затова много искам 6ти сезон да е последен.
Милошев първоначално ми изглеждаше като интелигентен човек, но напоследък ми изглежда като льольо ....
Могат да се откажат на време/на върха/ интелигентните артисти/спортисти/  ,а тук и дума не може да става за това Frowning1

# 662
Много сте прави всичко. Ей сега си направих асоциацията, че ОЖ е станал като Вип Брадът Grinning Не знам, честно да си призная ми се иска ОЖ да беше приключил с 5ти сезон, единствено се радвам, че все пак ще видим М+З като двойка, но сега ще започне едно разтягане на локуми и изсмукване от пръстите. Историята на Банков ми е излишна точно толкова колкото и тази на Захариев и Албена. Затова много искам 6ти сезон да е последен.
Милошев първоначално ми изглеждаше като интелигентен човек, но напоследък ми изглежда като льольо ....
Могат да се откажат на време/на върха/ интелигентните артисти/спортисти/  ,а тук и дума не може да става за това Frowning1

Да, определено е по-добре да спрат навреме, отколкото да превърнат филма в една обикновена боза.
Всеки образ се изчерпва-типичен пример е Калин.
С изключение на 1-2 сцени превъртах всичко с него,а ми беше любим.

# 663
Добро утро Simple Smile
Гледам, че нещата са се канализирали в правилната посока Grinning
Аз пък ще ви сложа как Зорница може да бъде ужасна кучка Joy

# 664
Моски хвърли ръкавицата... Grinning Този поглед на Зорница ми е един от най-любимите за двата сезона с участието на Нейно Величество Heart

Тук Батко мнооого ме кефи как гледаше като натровен Grinning

Също така тук Зори е много много много хубава Heart

ПС: ЩЕ МИ ЛИПСВА ЧЕРНОКОСАТА ЗОРНИЦА .....

# 665
Фифф, моят любим поглед на Зорница в стил "чуваш ли, бе, ръб!" Joy

И един успокояващ Марио Heart

На тези двамата реплики могат да не им пишат, те достатъчно умело пресъздават всичко само с очите си.

# 666
Моски, моля те, това са най-слабите актьори EVER Grinning А това с погледите.... еми ние си го измисляме Grinning
В тази връзка нека се върнем още в началото Heart с първите разменени погледи Heart

# 667
Ама толкова ми е смешен в озани сцена от склада.Как като я срещна и каза -Трябваш ми ела.С какъв замах вървеше,колко беше сигурен ,че ще му се получи и после греда. Joy
Ето тук Марио попита -Аз така и не разбрах защо замина доц.Банков?
Ауууууууу колко ще съжаляваш за този въпрос.Сега ще разбереш.

# 668
Поведението му в склада беше мноого сходно с поведението му преди линейката "Искам те, ела'' Grinning Дано в новия сезон имат повече такива готини моменти

# 669
Още любими.
Какво подяволите точно си мислиш че правиш?

Зорница била хубава,но не била негов тип. Joy

Тя пък щяла да го съди за сексуални намеци.

# 670
Ахахаха, колкото и да съм на нейна страна, Зорница беше доста неадекватна с това съдене Joy

# 671
Ахахаха, колкото и да съм на нейна страна, Зорница беше доста неадекватна с това съдене Joy

Предната вечер Марио я разтърси с присъствието си Grinning
Зорница: Сигурно има защо да му връзват жените, не знам.

Иии по-предната вечер .....

Събрало му се е на момичето..

# 672
Оправихте ми настроението, ей !
Да се чуди човек толкоз слаб актьор, а какви емоции предизвиква в нас.

# 673
Според някой хора той нямало какво да показва от към тяло и затова не се снимал гол в шубраците. Joy
А на мен защо ми изтичат очите в момента. Heart Eyes Blush

# 674
Хахахха, Зайко, развесели ме.
Точно днес попаднах на едно старо мнение на Роси, която казва, че Велислав такива неща не прави, защото е класа Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт