ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 835
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Зорница - ''Аз съм магнит за неподходящи мъже'' mood Grinning

# 676
Защо сте толкова мълчаливи ? Вярно, че е неделя, но .... Grinning Надявам се това мълчание да предвещава много постове и хиперактивност довечера Grinning

# 677
Пфф, ама колко е красива, дори когато е кучка. Grinning Heart И как му лазеше по нервите. Joy

# 678
Диана е жестока в ролята на кучка, много я обичам тук как многозначително се усмихна и каза, че може и Тони да изяде Joy

Я да си припомним хубавците ни Heart Eyes

# 679
Ех, каква хубава и вълнуваща ретроспекция сте направили с тези снимки на първите безкрайно любими серии. Толкова вълнуващи и прекрасни бяха. Спомням си от първи епизод с появяването на Батко на протеста на лекарите от болницана, бях пленена и очарована от него. Беше зашеметяващ и станах завинаги негова страстна почитателка.
Тези дни ще си направя едно гледане на тези серии.

Фиф с теб почитателките на "черната коса" сме четири. И на мен ми е много хубава и изразителна Диана с черна коса.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 15:28 от *Melanie*

# 680
Очите й казват всичко... Heart

# 681
Мел, специално за теб Simple Smile

Една специално за Роси:

И една специално за Дона

Много ми е любопитно колко ще останете страдащите за черната коса след като почне сезона Grinning

# 682
Моски, като почне сезонът пак ще се чуем. Joy

# 683
И аз страдам по черната коса, но съм отворена към промяната, както вика Моски, зависи от сезона Joy

# 684
Стига сте ревали за тая коса.Аз си я пожелах руса и влюбено загубена и я получих. Kissing Heart
Когато се разбираме само с поглед.

# 685
Добре де, като почне сезонът може да си помисля. Joy Ако освен руса е много влюбена загубена и усмихната ще я приема. Joy

# 686
Стига сте ревали за тая коса.Аз си я пожелах руса и влюбено загубена и я получих. Kissing Heart
Когато се разбираме само с поглед.

И когато Ръбелий е толкова влюбен, че дори присъствието на брат му не може да го спре да я погали Grinning

# 687
Понеже ме е напекла жегата на един шезлонг и искам разяснение какво си мислят докато се гледат. Моски? Joy

# 688
Рецидивисти,който крадат без страх,че ще бъдат арестувани.

# 689
  • София
Понеже ме е напекла жегата на един шезлонг и искам разяснение какво си мислят докато се гледат. Моски? Joy
Не съм Моски, но да си кажа 😏  -  "Кога ще свърши тоя рапорт"

Общи условия

Активация на акаунт