ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Понеже ме е напекла жегата на един шезлонг и искам разяснение какво си мислят докато се гледат. Моски? Joy
Зайко, не мислят особено в този момент, по-скоро всичко е бушуващи емоции и у двамата. И двамата се опитват да се правят, че слушат, като Зорница полага повече усилия, поне гледа към таблото, докато Марио откровено просто се чуди как поне за секунда да я докосне. Мисля, че дори не знае по какъв случай са в залата Joy Мисля, че ако трябва да ни покажат продължение на тази сцена, виждам как всички излизат от залата, Марио дръпва Зорница назад, затваря вратата и ѝ лепва една целувка, щото то не се издържа, мамка му Joy

# 691
Забравихме един много готин момент ''Няма ли да настинеш?!'' Grinning Heart

Толкова бяха сладки, че им личеше от 100км , че се харесват Heart Даже ми стана интересно накрая на епизода, когато Мона попита ''Кой от двамата братя?'' като отговорът ще и избоде очите Grinning Интересно ми е какви ли мисли са бушували в хубавата главица на Зорница Grinning

# 692
Погледа на Маро за мен беше Господи колко те искам.
А това с Няма ли да настинеш,беше подготовка за парацетамола после. Ех този парацетамол. Joy

# 693
Всъщност, май тук той за първи път беше мил с нея и ѝ говореше с неговия си нежен глас. Дотогава бяха все на бойното поле. Grinning

# 694
Страхотен актьор е Велислав. Толкова изразителни лице и очи.  С една мимика, изражение и поглед показва настроение, чувства, които го вълнуват. Играе с всяка частица от тялото и лицето.

# 695
Когарто принцът ти намери обувката.

Когато разбереш,че принцът ти е намерил обувката. Kissing Heart
Забележете,когато Зорница си отвори шкафа и видя обувката просто гледаше изненадана.
В момента,в който прочете бележката и се досети,че Марио и я е оставил се нахили като ряпа.

# 696
Казвам ви, че Зорница като реши, може да е страшна кучка:

А Марио както обикновено, пак не разбра откъде му дойде Grinning

# 697
Как откъде?От Зорка грешната. Smiling Imp А той какво се закача с нея като каза,че познавал „ тези жени “ .
Някой май обича да си играе с огъня. Joy
Кучката Зорница,ако ,може да ми я запазят за Банков.И ще видите вие после на какво му се вика хейт във фейсбук.Те чакат ръка да му целува. Kissing Heart Може би тази ,с която я шамареше?

# 698
  • София
Ммм, днес в темата е един малък разкош и наслада за сетивата.

# 699
А когато не е кучка, Зорница умира да се гъбарка с Марио

Не вярвам да я видя Зорница като кучка в идния сезон. Или пък се замислих дали може Зорница всъщност да се сърди на Марио, ако той твърде много проявява разбиране към идните несгоди на Банков. Ама...това е Зорница, тя е всеопрощаваща все пак Grinning

# 700
Със сигурност това лято Диана много отслабна. Като гледам последните снимки виждам голяма разлика. Казвате ъгъл на снимане, светлина. И това има значение, но не само. Не отслабнала, а окльощавяла - лице, ръце, бедра.

# 701
Аз си мисля, че Зорница си е научила урока и няма да е мека към Банков. Особено с Марио до себе си , очаквам даже да не забелязва присъствието му Grinning Разбира се ще има един първоначален шок и после по живо, по здраво Simple Smile

Най-прекрасния, влюбен и тъжен Батко Heart Heart Heart Зорница все пак не би искала да го вижда така ..тъжен

# 702
Мелани и аз смятам,като теб не е само от ъгъла в никакъв случай.Гледах я в стари епизоди,гледам и сега снимките,разликата е голяма.Краката са и като клечици.Личи и на снимката с Милена,там е с розовия панталон и въпреки това и се личи ,колко са и слаби краката.
Никаквъв тъжен Батко не. Kissing

# 703
Току-що го щракнах. Русокоската си остри ноктите за първата среща с уникалния.

# 704
Марио ще е тъжен в този сезон само в операционната, защото не може да я награби пред всички, докато държи скалпел Joy

Общи условия

Активация на акаунт