ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Марио ще е тъжен в този сезон само в операционната, защото не може да я награби пред всички, докато държи скалпел Joy
Защо да не може?Може поне да си потъркат рогцата през шапките.За ужас на the one and only.
Марио нали каза Въобще не ме интересува. Flushed

# 706
Защото, подозирам, Зайко, че Зорничка ще се прави на недостъпна на работното си място и може опасно да размаха скалпела Joy

Аз се сетих обаче защо Зорница е боядисана в русо/кестеняво - за да не я бърка Банков с жена си Joy

# 707
# 708
Защото, подозирам, Зайко, че Зорничка ще се прави на недостъпна на работното си място и може опасно да размаха скалпела Joy

Аз се сетих обаче защо Зорница е боядисана в русо/кестеняво - за да не я бърка Банков с жена си Joy
Тя вече веднъж се съгласи да бъде натискана на всяка кушетка,така че ще я помоля да не се прави на интересна,а да си държи на думите. Grinning

# 709

Моски, ти се шегуваш, но това беше първото, което си помислих, когато видях, че Зорница ще е с друг цвят. Или по-скоро не, за да не я бърка, а за да се различават двете като визия, защото не си представям А. Пападопуло да я боядисат руса /щото оригиналната жена на Банков беше ако не руса, то с руси кичури/. 

# 710
С цялото ми уважение Пападопулло няма шанс да докара такава визия, че някой да я сбърка с Диана. Close

# 711
Не ставаше въпрос за визия откъм красота и младост, а че и двете са с черни коси, тъмни очи, грацилни... Просто единият типаж трябва да е различен. Не съм и намеквала, че някой може да ги сбърка Grinning

# 712
Спокойно е било днес в темата, явно доста от нас пътуваме насам-натам Grinning
Aз бях тук днес:
Скрит текст:

Перличке, и аз имах подобни мисли, Диана и Ани да са по цветово различни, мисля и като характер ще се различават една от друга или поне се надявам, за да не е все едно Банков си е намерил подходящо "копие" за заместване на съпругата си.

# 713
Майче, на хубаво място си била. Сигурно е било и хладничко... Мен два дни ме мъкнат по плажове разни - мъкаааа Sweat

Аз съвсем и не мисля, че Банков си е търсил копие на жена си. То въобще в онзи момент такъв въпрос не е стоял пред никого, защото не са имали намерение да развиват образа на съпругата. Сега, струва ми се, започват да огелпват конците и да натамъняват някакви неща според актьорите, а не според това, което вече са подали като щрихи в началото. Както и да е, да не спамим в темата Grinning
Гледам много да не се задълбочавам преди да съм видяла какво точно са измислили Sunglasses

# 714
Поспамете до 49-50 та тази вечер, защото иначе утре ще седите на сухо цял ден.

Там ще ви покажа най-новия си колаж Joy Заслужава си Joy

# 715
Понеже си мълчите идвам с един въпрос.Това с Тони Зорница ли е?От края на втори епизод,когато Маро дойде да каже на Захариев ,че приема работата.Айде Доне казвай ти си по сцените с Тони.

# 716
Абсолютно! Зорница е 100%

Сладурчетата ми те  Simple Smile ще ги изпапам Simple Smile

# 717
Перличке, да беше прохладно, на други им беше топло де, за мен не е ли над 35 градуса не ми го хвали за жега, така че не съм голям критерий Grinning
Съгласна съм, просто не искам сега да решат да натъкмяват положението и всички да са: "Ах, колко си приличат двете!" Grinning

# 718
Понеже си мълчите идвам с един въпрос.Това с Тони Зорница ли е?От края на втори епизод,когато Маро дойде да каже на Захариев ,че приема работата.Айде Доне казвай ти си по сцените с Тони.

Тя си е ами, Тони много я разсмиваше тук, Зорница си умираше от смях. Grinning

# 719
Дааа разцвили се още във втори епизод.Ах тези Ковачеви значи.
Ами тя си е родена за тяхното семейство и това е. Grinning
Тук Тони и казва,че явно Марио и е направил впечатлени щом пита за него ,а тя почна да заеква. Joy
Да а а направи.

Общи условия

Активация на акаунт