ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 827
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Тук най-после започна да работи. Седна да преглежда пациента. Ама какъв е смешен с тая прическа Grinning Кефи!

# 721
Помня му последната реплика: "Друго си е рентгеновото око а?". Grinning

# 722
Доне остави прическата и са го гримирали като мъртвец.Нещо като Ева от 6 сезон. Joy
Димитрова,какво ми стана с обещаното ТоМаЗо?Чаках до Неделя да те питам. Thinking

# 723
Доне остави прическата и са го гримирали като мъртвец.Нещо като Ева от 6 сезон. Joy
Значииии!
Първо - Тонката, както и да го гримират, е перфектен  Wink Sunglasses
Второ - Не го сравнявай с член на семейство Банкови Joy Ковачеви са винаги едни гърди напред пред Банкови Wink Sunglasses Нашето гардже си е най-убаво

# 724
Това не го ли каза Зорница, имам спомен, че го каза тя.

# 725
Да питам ли чии са тия гърди,с който са напред или правилно съм се досетила. Flushed Joy

# 726
Това не го ли каза Зорница, имам спомен, че го каза тя.
Зорница му го каза. Simple Smile

# 727
Абе според вас нарочно ли го бяха гримирали и фризирани така  зле в началото или просто стилистите не можаха да му определят визията...?

Не знам, Зайо, само на братлетата гърдите съм виждала Joy Бият Банковите на 100%

П.С възможно е праяилно да се  досещаш Wink

# 728
Нарочно 100 % .Аз пък си мислех,че Зорница имаш предвид.Как бият Банков ти не чете ли ,че той е с най-готиното шубрачно тяло евър. Kissing Heart

# 729
Нарочно 100 % .Аз пък си мислех,че Зорница имаш предвид.Как бият Банков ти не чете ли ,че той е с най-готиното шубрачно тяло евър. Kissing Heart
Ох, извинявам се! Като не са били в шубрака, не вАжат....да си вземат поука за шести сезон, има някакви храсталаци около болницата - аааа, може да осветят озеленяването, което Банков осигури Wink
Ми на Тонката можехме да му видим гърдите в шубрака ( там, с Бенито, пред блока на Зори), ама скръндзите не се разпищолиха. Че и тъмно беше. Язък!

Ехххх, ако го бяха барнали от първи епизод, щяхме да се чудим как да го браним от фенките. Тасев щеше да иде в девета глуха

Малко ми трябва да направя есин колаж на тримата (К, К и Б) - за онагледяване хахахахха

# 730
Недей......Joy Това си го мислех днес.Гледах го днес нещо Вергов в 4 сезон без тениска и ми идеше да ги сложа един до друг с Велислав и да ги питам дали са добре със зрението.  Joy

# 731
Той Д.Захариев си беше с тази прическа по принцип, мисля. Като му гледам снимки от преди сериала, точно с тази визия си е Grinning Сега дали са решили да я използват в началото  и после да я променят или са я променили щото имаше доста коментари относно външния му вид - мога само да предполагам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 732
Оки. Няма. Ако поискате....да знаете, че ме сърбят ръчичките.
Идеята ми дойде от една снимка
 на НВЮВ....и като се сетих Бонбон и Бате Бонбон как изглеждат...еее

Перла, възможно е. Ама да са живи и здрави, колко променяла човек едната прическа...

# 733
Доне ние тези дето сме добре със зрението това си го знаем.Ама да не става пак разправия.Нека си вярват,явно така им се е засегнало опашатото ядро,че и очевидното не виждат. Heart Eyes

# 734
Ми Зайко, ние сме като приказката за най- хубавото гардже, нашето е най-хубаво Grinning
Аз със сигурност съм се приготвила за един здрав хейт срещу Диана и обяснение колко по-по-най е Ани, няма да ни се размине, гаранция Grinning

Общи условия

Активация на акаунт