ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 850
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Понеже приключихме с мусаките, предлагам само любов :
https://www.instagram.com/p/BmByRyKHkTa/?utm_source=ig_share_she … hid=1u16wr0fr8p9z

# 646
Много сте прави всичко. Ей сега си направих асоциацията, че ОЖ е станал като Вип Брадът Grinning Не знам, честно да си призная ми се иска ОЖ да беше приключил с 5ти сезон, единствено се радвам, че все пак ще видим М+З като двойка, но сега ще започне едно разтягане на локуми и изсмукване от пръстите. Историята на Банков ми е излишна точно толкова колкото и тази на Захариев и Албена. Затова много искам 6ти сезон да е последен.
Милошев първоначално ми изглеждаше като интелигентен човек, но напоследък ми изглежда като льольо ....

# 647
Enjoy it, Моски. Kissing Heart

# 648
Има хора, които мъкнат сериала от ден първи и никой неим обръща внимание и отдава заслуженото.
Но понеже ми омръзна да съм политически коректна, ще споделя,че всичко, което се случва за мен някак си не е случайно, че съвпадна с разпада на Трите мечки. Изведнъж В. започна да отговаря чинно на всички, изведнъж всяка втора реклама е с него, изведнъж му стана много важно да участва в сериала, изведнъж стана много мил и общителен. Точно сега, що така? Щото му спря бизнеса и се страхува да не загуби позиции?
Я дайте пак пушещата Диана ама цялата снимка да й се порадваме, не си заслужава да се ядосваме Simple Smile

Аз ли пропускам нещо? За какъв бизнес и за какви Три мечки става въпрос?

# 649
  • София
Моски, още един пушещ, както сме тръгнали. Сбърках се с тея цигари, ей Wink

# 650
Ама тази Диана има страшно красиви очи и този грим ги подчертава още повече. Heart Eyes

# 651
  • София
Фифф, това е продуцентската къща на Вергов, Карамазов и Големия Бахаров. Обаче нещо се случи и се разпадна работата.

# 652
От толкова разговори за негово величество ми призля. Tired Face
Идвам да кажа колко много ми харесва Велислав тук.

# 653
Аз поствам един от най-най-най-любимите ми моменти Heart

Думите. Музиката. Погледите. Heart

# 654
Айде малко червено вино с торта и да успокоим страстите. Joy Heart Mного ми беше сладка тази сцена, както и те самите. Ето заради тях си заслужава да гледам сезона!

# 655
Еми,хайде да се погледаме малко. Heart Eyes

# 656
А тия снимки колко са ми любими... Heart
Скрит текст:

# 657
Време е за снимки на гълъбчетатаааааа

# 658
Айде дайте една рибешка целувка тука и да припадаме от кеф. Joy

# 659
Яни не е рибешка.Една несъстояла се.
Слагам коментара на една дама от фейсбук,защото много ми хареса.
Цитат
Ще станат идеалната двойка, защото той ще и помогне да си върне живота, а тя ще му върне усещането за любов, а не елементарен секс.Ще се излекуват взаимно и тук Банков няма да има място! Той не беше откровен с Огнянова и я погуби. Дано тя оцени втория шанс, който и дава Съдбата - с Марио Ковачев!

Общи условия

Активация на акаунт