Още мъничко остана септемврийче да целува мама

• 34 984
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Честито, ladySnow! Да ви е здрава и много щастлива, а на теб бързо възстановяване! Ribbon Flowers Bouquet

# 646
Честито, LadySnow! Бъдете здрави и.много щастливи. Нека малкият ангел ви радва и носи поводи за много усмивки Blush Бързо възстановяване

# 647
Момичета, днес в 00:01ч се роди втората ми дъщеря!! Още не мога да повярвам,всичко стана толкова бързо и неочаквано..
Пожелавам ви на всички леко и безпроблемно раждане!!! Благодаря за подкрепата, и че сте толкова готина група. ☺️🤗
честито Heart EyesCandyChampagne бъдете и двете живи и здрави. Да порасне голяма и дарява мама и тати с много радост. Бързо възстановяване и скоро да си бъдете вкъщи.

# 648
А как се казва бебчо? Роди се на прекрасен празник!

Вашите бебоци как са с хълцането? Моето не спира. Последните дни е свръхактивна и постоянно хълца

# 649
LadySnow, честита дъщеричка! Да расте жива и здрава 🤗

# 650
  • Beyond the stars
LadySnow честита да ви е девойката !  Heart Eyes Прекрасен ден си е избрала .. Да е жива и здрава !
На теб бързо възстановяване, а всички останали освен да си пожелаем такова раждане  Mr. Green

# 651
  • Варна
LadySnow честито! Да расте жива и здрава малката госпожица!
За хълцането - и моята много хълца и както бях писала и по-рано, забелязвам хиперактивност.
Ако има мами именнички днес - бъдете здрави всички Simple Smile

# 652
LadySnow, честита дъщеричка! Да ви е много здрава, а ти бързо да се възстановиш! Blush Наистина хубава дата си е избрала девойката.

Честит имен ден на мамите именички!

# 653
  • София
Лейди Сноу, честита бебка и от мен! Да ви е жива и здрава, да расте щастлива и обичана и да е голяма радост и гордост за мама и тати! На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате заслужено вкъщи Heart Heart Heart

Вече си имаме второ бебче в групата, много съм щастлива! На всички мами пожелавам такова леко и спокойно раждане Simple Smile и честит имен ден на всички мами именнички Heart

# 654
  • гр. Варна
Честито бебче! Да ви е жива и здрава и само да во радва 👶🤗🎀
С каква хубава новина се събудих, дано наистина си пожелаем и ние такова раждане Simple Smile
Моят младеж също е супер активен и много хълца, преди като беше по-малък само си го усещах, а сега вече се вижда и как подскача корема ми 😂

# 655
  • Beyond the stars
И нашият така и хълца, и рита, и се опъва отдясно на пъпа - там му е любимо.  Grinning
Пък е големичък, къде го намира това място за игра - не знам  Simple Smile

# 656
  • гр. Варна
Даа и при нас е така, а миналата седмица доктора каза, че вече е 2600кг.. вече сигурно е качил още... 😃

# 657
Честита радост!
Да ти е жива и здрава!!!

# 658
Честито бебче!!! Да е жива, здрава и голяма късметлиийака 🤗🤗🤗

# 659
  • гр.Бургас
Честито малко юначе! По-рядко да плаче, много да се смее, умерено да дивее! Да пращи от здраве, да хапва, да слушка и…да оставя мама много да го гушка!

Момичета, днес в 00:01ч се роди втората ми дъщеря!! Още не мога да повярвам,всичко стана толкова бързо и неочаквано..
Пожелавам ви на всички леко и безпроблемно раждане!!! Благодаря за подкрепата, и че сте толкова готина група. ☺️🤗

Общи условия

Активация на акаунт