Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 069
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 175
Влизам да ви пожелая добро утро...
Поли,и аз се надявах на вашето чудо...Искрени съболезнования и от мен!Да,трябва да си силна заради децата,но и да не задържаш мъката в себе си,права е Джаста!
Каквото и да напиша-болката е твоя....Тук сме,пиши,ако ти се пише!Ако с нещо можем да помогнем-пиши!Дано има близки,които да са до теб!
Да почива в мир съпругът ти!

# 5 176
Съболезнования,  Поли! Пожелавам ти много сили.

# 5 177
  • Бургас
Забравих да кажа на Поли, че малкият е много готин! Заплювам го за една бургаска мома Simple Smile

# 5 178
Искрените ми съболезнования Поли!

# 5 179
Добро утро,
мила Поли съболезнования, много ми е мъчно за теб и децата ти. Прегръщам те.

# 5 180
  • Ямбол
Добро утро.
Ей така най го обичам плажа - празен:

Нова тема ще мога да пусна най-рано утре вечерта, но ако някой иска, нямам против.

# 5 181
Съжалявам мила Поли spoko. Наистина се надявах, че ще се случи някакво чудо smile3518.

# 5 182
  • Sofia
И аз да кажа на Поли,че я мисля.
Скрит текст:
Поне малка подкрепа е да знаеш,че някой някъде те мисли с добро(много сме,не някой).Полка, пак казвам,пий нещо успокоително.Със сигурност си разстроена,а от това децата ще са още по-тревожни и потисанти.Мисли за тях най-много сега,че се ужасяват да не стане нещо и с мама.Прегръщам те.Ако имаш нужда от финансова помощ,не бъди стеснителна и горда,а я поискай или позволи да я получиш!
Аз стягам багаж.Споменавала съм какъв калабалък правя покрай тая си дейност.Слагам-вадя и така по няколко пъти.Моите калпазани разчитат на мен и после има- т'ва взе ли ми,онова взе ли ми  Crossing Arms
За телефона да кажа,че послушах Котето.Синчо ще си ползва стария Самсунг за гледане на филми...Обаче-4 телефона,4 различни зарядни  Crazy.Ще пренесем къщата,комай.А все си казвам-тоя път с по-малко багаж.Трънки.
Лили,много ти пораснала момата  Peace.И моят много порасна.Даже и носът му порасна (а и не само  Whistling).Станал един дънгалак и хубавец  Heart Eyes,същи майчичко,да не ни е уроки.Добре,че е ми е хубав и силен генът  bowuu.Че както се беше поошишкал по едно време  Crossing ArmsСега се е амбицирал да става Боянска батка  hahaha.Комай на Боянска шматка го докарва,повече,все още,обаче старателно тренира.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 09:29 от ДжеНа

# 5 183
Лиляна, ще те чакаме Simple Smile.

На мен ми се е доходило на нагъчкан плаж. Тук са все такива празни.

Джена, весело изкарване. Има едни джаджи, които имат всякакви накрайници на тях и само едно мъкнеш, за да не се оплиташ в кабели. Гуш от мен.

# 5 184
  • Sofia
Джена, весело изкарване. Има едни джаджи, които имат всякакви накрайници на тях и само едно мъкнеш, за да не се оплиташ в кабели. Гуш от мен.
Чини ми се,че съм купувала някога такОв...ама пуста прибраност... hahaha
На Поли колоездачът-разкошник голям  Hug.

# 5 185
  • дядовата ръкавичка
Много, много съжалявам, Поли  Cry. Ако с нещо можем да помогнем, пиши.

# 5 186
  • Бургас
Поли, много чаровно дете!

Али, браво за хубавите резултати!

Забравих да кажа Добро утро!
Още спя, имам нужда от кафе.

# 5 187
Чини ми се,че съм купувала някога такОв...ама пуста прибраност... hahaha
На Поли колоездачът-разкошник голям  Hug.

На мен след БГ ми липсва накрайника на сешоара и един кабеляк, а бях атук, като си дойдох. Явно съм ги изхвърлила с нещо Sad.

# 5 188
Джена,весела ваканция/почивка!Снимки от там май не съм гледала Wink .
Снощи пийнахме,хапнахме,поиграхме малко хоро,и хайде в дОма.Видяхме се и запознахме с Рир!Беше ми много приятно!Не е документирано Stuck Out Tongue Winking Eye .Не спах добре,и сега главата ми е като камбана,а довечера съм на работа Confused .

# 5 189
  • На брега на реката
Лиляна, много хубаво момиче е щерка ти. Същото разумно и интелигентно излъчване, като брат си.  Още много поводи за гордост да ти носят.

Али, весел празник на чичовото.

Джена, приятна почивка.

Общи условия

Активация на акаунт