НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 874
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
  • Gabrowo->Sofia
хайде и от мен едно Добре дошли! на новоткрилите ни мами   bouquet  и ЧЕСТИТО на всички празнуващи  Grinning то не са рожденни дни, годишнини....по този повод завиждам на Симка, че са се уредили с баба. И нашата годишнина наближава, но баба не се задава...
аз вече от три дена съм на 30 и 1  Wink годинки и се радвам на по-млад мъж (гони ме с около три месеца или всъщност точно 111 дена е по-малък  Sunglasses)
Исайкова ме превари с инфо за басейна в ХИТ. сега получихме рекламна брошурка - от утре е в продажба с цена 12,99 (май и аз ще купя)
тити, щом сте в Бургас ще трябва да ви видим в ролята на "момчето (Деян), което говори с морето"  Grinning радвам се, че вече имаш нет, стискам палци да не се бъгва, че пак ще питаме къде сте...
такаааа а ние днес бяхме на третата противохепатитна ваксина, после уж до социалните да взема акта за раждане на Ванката, но ни заваля и безславно дремахме под една липа. А сега се сетих нещо - социалните дали трябва да ги светнем за това какъв IBAN отговаря на декларираната банкова сметка?? да не вземат да ми затрият и жалките 18 лева дет ми се  полагат???

# 91
  • София
а Mickey готини идейки но имаше  и гнуснички неща Wink

# 92
грета -  ха-ха-ха. и да знаеш, аз ще те бия в надпреварата хи-хи. от началото на месеца пия фолиева. готвя се сериозно:-)
симка - е, честито и на теб, в такъв случай   bouquet

# 93
  • Димитровград
И аз да се докопам до компа-честито на всички мами и бебоци!!!
Добре дошли на всички нови мами!!!
Аз забегвам към Бургаско и ще пиша когато стигна до зала!!!
Аз съм на 26.

# 94
  • Gabrowo->Sofia
Аз забегвам към Бургаско и ще пиша когато стигна до зала!!!
ама какво става, май ми замирисва на бургаски срещи....скоро никой няма да остане в София и съвсем ще го закъсаме с организацията на среща тук. по пози повод - хайде съботно или неделно в Южния парк
сега видях, че moan е рожденничка днес, тя отдавна не се е весваля, но ЧЕСТИТО и на нея Grinning

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 18:00 от diddi

# 95

хайде съботно или неделно в Южния парк
А какво мислите за Борисовата градина или Заимов  travel motor 1stroller?
Аз съм по-скоро за неделно.

# 96
  • София
Напълно се съгласявам с Били. Неделя в Борисовата. Хайде ние с Ука вече се оговаряме за там. Бързо да си кажат желаещите.

# 97
  • Gabrowo->Sofia
...Бързо да си кажат желаещите.
казвам си  Grinning Неделя в Борисовата

# 98
да, да, разконспирирахте ни  Mr. Green докато тайно се уговаряхме с елена за борисовата.
значи борисовата, неделя, при езерото ариана , 11часа например   newsm78
само остава и времето да е хубаво

# 99
и ние ще дойдем, но ако времето е хубаво. и ако има и други татковци. иначе филков няма да се навие, а аз сама няма да тръгна на такова пътешествие с метрото и бай фуут Simple Smile
за нас 11 е ок - малко след попарата и доста преди пюрето, т.е. точно времето за половинчасовия сън, който обаче ще изкараме докато се придвижваме. най-вероятно там петра ще реве, но все 30-40 мин. ще ни изтърпите.

# 100
  • София
Ние ще дойдем с тати и бати, та значи бройте ни четирима. Само да не вали иначе аз нямам против по-хладното време. Не чакам чак слънце да пекне, че да се разхождаме. Часа и мястото ме устройват.
Исайкова, преброй се. Ще дойдете ли? Домъчняло ми е.

# 101
Ние пък ще сме с бати, но без тати.  Sad Има  годишнина от завършването и ще пътува в събота.
Ще има ли други като нас?

# 102
  • София-там нейде в западната част
оки доки за неделятааааа майче и татковци ще имааа ... димов е на линия че иначе няма как да се придвижиммм ... сама да не вали
да да поля Емата вчера омете това количество все едно е нищо за разлика от днес дето изяде скромните 160 гр. и стисна уста че не иска повече  Sick Whistling
симка и на вас честита годишнина днес ... а днес и майка има ЧРД   bouquet
ей тоя басейн направо ме подлуди ... до кога е прАмоцията щото Хита ни е далечко и трябва с татито с буто  travel днес взех и една топка на Емата от тия мъничките и твърдите голямо треперене пада като я види ..... ейййй и каза "таттатаа"   lovekiss ееее да не ви казвам че сега Асен с лопатка трябва да го събирам ...направа се разтопиии

# 103
ейййй и каза "таттатаа"   lovekiss ееее да не ви казвам че сега Асен с лопатка трябва да го събирам ...направа се разтопиии

Като го събереш Димов му кажи, че второто ще е момче. Такова е поверието.  bouquet

# 104
Здравейте момичета ! Много съм неорганизирана явно и не смогвам да се включвам редовно , но иначе ви следя изкъсо Wink
diddi-права си днес вече съм "една жена на 33", но се чувствам на 23, а понякога и на 5 Embarassed
По този повод ви черпя виртуално beer2 cheers cook  party023, /абе това въобще не е черпене ама айде/
На този ден преди 33 год. бая съм измъчила майка ми , родила съм се с краката напред, спрял е тока , имало е буря и за капак след моето раждане тя си изгубва централното зрение Cry
Ние сме добре , Ирен яде почти всичко вече ама и аз нямам някаква последователност в захранването . Вече учиме номера за пред хора - като я питаме "къде е лампата " и тя гледа нагоре , ама само в детската стая явно само там зацепва,или познатото "абе къде е кака "и Ирен започва да я търси и се смее при "етоо я". Иначе опитва да седи , но като забрави че никой не я държи и пада настрани или напред като чувал с картофи, щрапа в проходилка и гони кучетата а те бягат от страх Joy
За сега чао, че по това време е много кисела и ще гледам да се включвам по- често   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт