и ЧЕСТИТО на всички празнуващи
то не са рожденни дни, годишнини....по този повод завиждам на Симка, че са се уредили с баба. И нашата годишнина наближава, но баба не се задава...аз вече от три дена съм на 30 и 1
годинки и се радвам на по-млад мъж (гони ме с около три месеца или всъщност точно 111 дена е по-малък
)Исайкова ме превари с инфо за басейна в ХИТ. сега получихме рекламна брошурка - от утре е в продажба с цена 12,99 (май и аз ще купя)
тити, щом сте в Бургас ще трябва да ви видим в ролята на "момчето (Деян), което говори с морето"
радвам се, че вече имаш нет, стискам палци да не се бъгва, че пак ще питаме къде сте...такаааа а ние днес бяхме на третата противохепатитна ваксина, после уж до социалните да взема акта за раждане на Ванката, но ни заваля и безславно дремахме под една липа. А сега се сетих нещо - социалните дали трябва да ги светнем за това какъв IBAN отговаря на декларираната банкова сметка?? да не вземат да ми затрият и жалките 18 лева дет ми се полагат???
?
Има годишнина от завършването и ще пътува в събота.

ееее да не ви казвам че сега Асен с лопатка трябва да го събирам ...направа се разтопиии
, /абе това въобще не е черпене ама айде/