В корема шава ЮЛСКИят бонбон, наближава и нашият сезон!

• 15 900
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде
При мен нещо не се отваря както трябва таблицата- само някакви йероглифи... Tired

# 226
Hi, моми4ета!  Grinning Не сам писала отдавна, но pc-то ни беше на поправка, а вие пишете ли пишете...  Crazy Ве4е и първото ни юлско беб4е е факт  Heart Eyes 4естито на щастливите родители!  newsm30  txtloves  newsm30  Аз искам да ви попитам вие избрали ли сте ве4е педиатър за малкото 4ове4е?
     Има ли мами от кв. Витоша, Студ. град или Дървеница за разходки?
      Hug на тумбите сладки!!!

# 227
  • София
Някой да знае, къде да намеря котешки психолог?  Laughing Започнаха да къртят за парното и милия ми котарак сигурно няма да излезе иззад канапето до към края на август. А още са на първия етаж, какво ли ще стане като се качат на втория?????  newsm78 newsm78 newsm78 Хихиххихихиххи

# 228
Аз си съхранявам в бурканчета или бутилчици от сокчета Куинс и Теди. Стъклени, с винтови капачки, почистват се удобно и лесно им се залепя етикетче с датата. Grinning

# 229
  • София
Здравейте маминки!
аз да се похваля, че днес се запознах с Равия. ходихме на салатка с Пърли, Максин и нея. За утре да ви подсетя за лекцията - темата е секцио или нормално раждане в Upstairs на Витошка ние с Равия ще сме там. иначе днес бях на прегледче и тонове...не зная с вас как е, но Ба само да усети коланите и се почва бясно ритане...няма да се даваме да ни чуят тончетата, я! Уговорих си датичка за секциото и вече почвам да броя дните - 26.06.2006 мноооого култова датичка...иначе плацентата ми си зрее ли зрее и много ме притеснява, но...междувременно разгледах родилното и се запознах с една от юнските мами и видях ТРИ ДНЕВНОТО Й БЕБО все още съм в транс...ама то беше направо прекрасно бобче...не мога да повярвам въобще не си бях представяла така новородените, но е прекрасно...ох да й е живо и здраво...някой ден като порасне ще му разкажа колко щастлива ме е направило...цял ден ми е пред очите Simple Smile хубава вечер милички
Пастел, честито бебинко! да е живо и здраво...толкова се радваме всички!

# 230
Добро утро на всички бъдещи мами
и специално на IVAIA -  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!  Много любов , усмивки и красиво и здраво бебе следващия месец   Tada
Да не пропусна да честитя и на първото ни бебче и неговите родители , дано да се радват взаимно дълги, дългииии години   bouquet 

# 231
Добро утро мами! Hug

Как сте в поредния сив и дъждовен ден? Ние рано рано се събудихме и не сме спряли със сутришната гимнастика.Някаква яка борба се вихри в тумбака Laughing А може да е и заради предстоящия мач на Бразилия довечера.Фенове сме още от сега hahaha hahaha hahaha

newsm59 Честит рожден ден на IVAIA bigdance2 Да си жива и здрава и през юли да се радваш на най-сладкото и кротко бебче nbirthday  Hug

Лек ден на всички мами и галки по тумбаците

# 232
Добро Утро и от нас    love001 
Днес ще ходим в родилно на запис на тоновете.
Честит рожден ден на IVAIA   Tada

# 233
Честит рожден ден IVAIA!!!!!!!!!!!!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета вие спите ли?Аз не мога направо е ужас,тежи корема,пречи и нито наляво нито надясно!Още месец как ще караме незнам! newsm78Добре че поне е хладничко!

Мами и Рени по -точно че гледам че е писала!Я кажета как се записват тези тонове?И защо на мен никой не ми записва нищо?Сама ли да отида да си искам там където ще раждам!И какво отивам и казвам искам запис на тоновете?Защото засичам че много момичета ходят в родилното на запис а аз никъде? newsm78

# 234
Честит рожден ден IVAIA,да си жива,здрава и много щастлива,а през юли здраво и пухкаво бебчемкоето да ти носи само радост!   bouquet Ели,и на мен миналата седмица за първи път ми правиха запис.Записват се със слушалка,която държиш(поне при мен е така)и включват апарат който отчита като кардиограма....дано си ме разбрала.Аз си поисках запис,всичко беше ОК,и ми казаха да ходя всяка седмица.В МД-София се заплаща по 5 лв. на другите места не знам как е.Ние с бебка сме добре,рита като за световно  Laughing Мен ужасно ме болят ребрата,там се е устремила девойката да рита.....явно мисли че от там се излиза  hahaha .Аз със съня проблеми нямам никакви,както вече не веднъж съм писала,дано да е така до края.Пожелавам ви хубаво настроение,въпреки лошото време!

# 235
Ели,аз като бях в патология там си има такъв апарат и докторите изискват от акушерките да ти направят такъв запис  smile3543 Трябваше 30 мин да лежим и да ни записват тоновете.През това време хем се чува сърчицето как бие,хем апаратът води едни записки.После докторите четът записките и ги закрепят към картона ти.Незнам какво разбират докторите като ги прочетат но едно от нещата които могат да се установят е наличие на родова дейност и още някои неща сигурно  newsm78
Тук в нашето родилно става ако си с уговорка с акушерка или лекар.  babydust7

# 236
На мен ми правиха първия запис преди 2 месеца, тогава трябваше да натискам едно бутонче, шом бебчо ме ритне.Този запис беше като  "лекарски" преглед за бебчо.Правиха ми отново , когато ме болеше корема, а като бях в болницата за 2 дни- ми првавиха сутрин и вечер, и едната нощ , зашото имах контракции.То се прави за се види има ли страдание на плода и бебето е най-добре да рита и да е будно тогава, за да е хубав записа, също така тогава му гледаха и пулса(аз писах по-преди)120-140 е нормално за бебчо.Там ми казаах и нещо интересно, едно време, когато не е имало ехографи пола на бебето се определял по пулса-ако е по весок о/о 130-140 е момиче, а 120-130-момче.

Честит рожден ден на мама Ivaia!  party023 newsm67Да се радва много на хубаво и здраво бебче!

# 237
Ами вече никой не гледа майката, сега само бебето е важно и записа е единствения начин да се разбере дали бебчо е добре. Май неможе да се установи по тоновете кога ще тръгне да излиза  newsm78 А в петък пък като ходих на запис и преглед се оказа, че на жената преди мен водите и изтекли по време на записа, егати и късмета  Grinning  Аз в крайна сметка взех окончателното решение да родя в Света София и както RAVIA писа - посрещнаха ме страхотно в женската консултация, бяха много любезни и добрички, обясниха ми всичко и съм много доволна. Нямам уговорка с никой - на който се падна при него ще е и няма да платя нито лев на някой за това да си свърши работата, докато не извадят беба от мен няма да си тръгна  Grinning само вип стаята за след раждането ще си платя. Иначе тежим вече 3.200 и главата е много добре наместена в родовия канал, а гладенето на дрешките все още го отлагам, като гледам тая огромна купчина и не ми се започва изобщо  Confused

# 238
Между другото обиколниците и олекотените завивки гладят ли се, няма ли да се съсипе силикона от ютията? И някоя от вас има ли сушилня и тая сушилня не дезинфекцира ли достатъчно, защото като бръкна да извадя дрехите от нея те направо немогат да се пипнат от горещина и излиза вряла пара, не е ли това търсения ефект с парната ютия за да измрат микробите?  newsm78 newsm78 newsm78

# 239

Общи условия

Активация на акаунт