Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
-
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Обменната карта е важен документ, който съдържа информация за бременността и резултатите от изследванията. Той се изисква при постъпване в болница за раждане, за да се избегне повторното задаване на въпроси относно бременността. Бъдещата майка трябва да се консултира с личния си лекар или болницата относно необходимите документи.
-
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
-
Какви са препоръките за съня на бебето в една и съща стая с родителите?
-
Какви са препоръките за подготовка на дома за пристигането на бебето?
ще се започне с контракциите, а аз до сега не знам какво е това.
Нямам търпение вече, а и имам чувството,че тази седмица ще ми се види бая дълга. Да ви се оплача,че тия два дни имах някакви странни бодежи ниско долу
. Надявам се бебка да си стои на топло,защото и е рано да излиза а пък и не сме готови въобще с покупките за съжаление 
Честито! Дълъг и щастлив семеен живот и много деца ви пожелавам!

/, а срещу него се намира склад за Уреди за вграждане Bompani, продължавате надолу, накрая на алеята се вижда паркинг, точно преди паркинга се намира и склада на Чиполино. Самият склад е по-малък и от някой квартелен магазин за детски стоки, но явно някъде навътре са складирани количките и кошарите, защото казаха, че имат всички модели. Склада се държи от двама мургави събратя, но определено си разбират от колички, каквито и въпроси да имахме ни отговаряха, показваха и залягаха, а пък точно тогава заваля ужасно силно, а те явно имаха работа и трябваше да си ходят и не бяха страшно вежливи, но чинно ни изчакаха, докато решим че сме се нагледали. Затвориха след нас като че ли някой ги гонеше
, която от софийските мами иска да дойде е добре дошла, можете да ни познаете като единствените бременни в бирарията