Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
-
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Обменната карта е важен документ, който съдържа информация за бременността и резултатите от изследванията. Той се изисква при постъпване в болница за раждане, за да се избегне повторното задаване на въпроси относно бременността. Бъдещата майка трябва да се консултира с личния си лекар или болницата относно необходимите документи.
-
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
-
Какви са препоръките за съня на бебето в една и съща стая с родителите?
-
Какви са препоръките за подготовка на дома за пристигането на бебето?
Защото когато не си го виждал на живо си е трудно, пък дори и с второ дете 
Иначе със сигурност правилната поза е най-важната, мисля че нея я бях налучкала по някаква случайност (защото иначе адекватен съвет нямаше от кой да получа -нито от педи, нито от акушерки).
ще си гледам бельото да видя няма ли нещо
не се шашкай
да са живи и здраве и двете
какво да го правиш.благодаря на всички за подкрепата 
много се радвам.най-накрая.а и утре си вземам прослувутия болничен 45 дена преди раждането
), обаче с моите професионални отклонения и болен бременен мозък, мога да измисля хиляди лоши неща, които могат да се случат на бебето ми.
Аз не можех да изцедя нищо от гърдите си до 3-тия месец, когато ми се наложи да ходя на лекции и да оставям кърма. Е, една от нашите мами, която ми е комшийка, ме хвана и ме изцеди с нейната помпа (Авент), защото и цеденето си е майсторлък. Та от моите нищо не пускащи гърди излезе 110 мл. кърма за 10 минути
стигаш Съюза на слепите, и непосредствено преди бенз. Шел свиваш надясно- караш около 30 м, после- ляво- 20 м и после вдясно през една отворена бариера влизаш в един двор със складове. Този за бебешорските неща е 2-рия или третия вдясно в този двор. В делничен ден работят от 8-16 ч. Има още и бебефони, памперси, дрешки, храни, играчки.