За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 36 346
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
Фаумеа и моето бебе е на вашата възраст. Не мога да го позная. Ръмжи, фучи, сърди се, реве и само се кокори и свъсва вежди. В групата на априлките масово в този период се оплакват от същото.

# 301
Давате ли шуслерова сол или друга хомеопатия сега в тия летни вируси?

# 302
Аз съм против хомеопатията, но личната даде шуслерови за след ваксините.
Ами, давам ги и с ивнушавам ,че помагат.

# 303
  • Варна
Ние ползваме скрин за повиване на Икеа, една от най-полезните ми покупки, страшно е удобен, има място за всичко, купих си и кошчетата за принадлежности към скрина, въобще всичко ми е от там, много удобно е всичко. Все още го използваме, не го оставяме и за секунда сам на него, вече се върти страшно, но понеже всичко на скрина му е интересно да изследва, оставам му 2-3 безопасни неща да си ги гледа, пипа и смяната става лесно, там му правим гимнастика, масажи, там сме го слагали по корем винаги, въобще там ми е всичко необходимо. Чудих се колко още ще мога да го ползваме, но засега не виждам причина да спираме. Когато не сме вкъщи и сменяме на легло, след втора, трета смяна и кръстовете ни започват да ни болят, със скрина е песен. Simple Smile

# 304
  • София
Кой скрин ползвате?

# 305
  • Варна
Ползваме този: SUNDVIK маса за повиване/скрин

# 306
Аз съм против хомеопатията, но личната даде шуслерови за след ваксините.
Ами, давам ги и с ивнушавам ,че помагат.
Какво изписа за след ваксините и еднократно ли се дава? Против температура ли е?

# 307
Давате ли чай от копър на бебенцата си, аз съм купила чая на хип с копър само, пише че в 100мл се дава половината пакетче, а в 200 цялото, но ни казаха, че за новородени трябва да се дава 100, та въпроса ми е ако давате как успявате да разделите по точно на половина пакетчето?

# 308
Аз изтърсвах горе долу половината, на око. Не помагаше, а и не го искаха особено бебетата, доста силен е ароматът на копър.

# 309
  • Плевен
Ако кърмиш може ти да пиеш чай от копър или да си вземеш капки за колики с негов екстракт ( абоколиен напр. имаше и още едни, но не се сещам как се казваха). Поне според мен си е доста 100 мл чай за малко бебе да го изпие. А и вкуса не е много приятен.

# 310
Мм разделяше пакетчето на Хип на 3 части. Всяка част с 60мл вода

# 311
Никога не съм ползвала повивалник. Неудобни ми се струват и опасни.

Винаги съм сменяла памперса и облеклото върху лелото, като й давах/м нещо дс си играе и стои кротко.

# 312
  • София
На мен повивалникът ми беше страшно удобен. Леглото беше дървено и повивалникът се слагаше върху решетките. Не съм имала гафове.

# 313
Веднъж смених памперса на леглото и останах без кръст. Повивалника ми е на една маса , стара, на която ядяхме преди. Идеално ми е на височина. Но него оставям без надзор там

# 314
И аз ползвам повивалник. За леглото предполагам се има предвид, че го сменяш седнала, иначе е ясно, че кръста заминава.

Общи условия

Активация на акаунт