Лидл 118 - Август

• 122 178
  • 1 514
  •   2
Отговори
# 1 065
В Лидл, дали се предлага протеинов хляб?

В постоянния асортимент,не. От тази седмичната веганска акция има един вид. Позицоиниран е на презентер .

# 1 066
Като има веганска седмица, защо няма и свинска високо-мазнинна седмица? Thinking

# 1 067
Като има веганска седмица, защо няма и свинска високо-мазнинна седмица? Thinking
Е,дддее.. Я що намалено месо за парти-грила има.Wink Никой не е ощетен.

# 1 068
Е,дддее.. Я що намалено месо за парти-грила има.Wink Никой не е ощетен.
А де, някое читаво сурово беконче на слайсове, не фруктозните подобия, пръжки от кожички и тн. В чужбина какви изкушения има...

# 1 069
Сланина ви се уреди,желирани разни пачи и подобни ( извинете,че ми е такова отношението към тях,но само докато ги зареждам и бляк..) и пак угода нямате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 070
Желая да ми е въздигнато и в отделна промо седмица менюто...то и за веганите има семки и прочее храна за кокошки в редовния асортимент...ама си имат и веган седмица. За туй попитах...

# 1 071
Желая да ми е въздигнато и в отделна промо седмица менюто...то и за веганите има семки и прочее храна за кокошки в редовния асортимент...ама си имат и веган седмица. За туй попитах...
Сега разбрах,да. Ако кажа,че успоредно с веганите,тръгна и твоето меню,ще се приеме ли? Simple Smile Е, имаше малък превес от няколко дни в полза на веганите..признавам.

# 1 072
Сега се връщам от лидл, няма пукната кутия сладолед борбон ванилия от големите червени кутии. Навсякъде ли го няма или просто при нас се е изчерпал.

# 1 073
Ти кажи за кучешките солети Joy

# 1 074
Сланина аз си правя, пък пачата е страшно полезна за костно ставни проблеми, след години ще питаш за нея 😎
Беконче чакам аз, бекончее, ей такива работи да си въртя:

# 1 075
А англ.бекон не ви ли допадна? Питам, щото чувам добри отзиви за него. А и като гледам англичаните как го купуват Thinking

# 1 076
Лелее, аз хептен съм изостанала с инфото, ни английския бекон съм видяла, ни кучешките солети? Верно ли има кучешки, да си зарадвам четирикракото приятелче?

# 1 077
Абе и аз сега го видях, като търсех снимка, но цената му не ми харесва  Sunglasses
Ако може български, на по-нормална цена  Mr. Green

# 1 078
Абе и аз сега го видях, като търсех снимка, но цената му не ми харесва  Sunglasses
Ако може български, на по-нормална цена  Mr. Green
Joy По тези въпроси към Цочето..Тета сподели ,че си имат диалог там .
И бау солети има,да. Нещо обаче ги търсят тук момичетата,може да са отлистени за момента.
Сладоледа до онзи ден беше в наличност. Сега съм в почивка,но би тр да се зарежда.

# 1 079
Пача има и на таблетки Simple Smile
Аз съм доволна от грил продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт