Лидл 118 - Август

• 122 138
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 080
В Лидл, дали се предлага протеинов хляб?

Преди имаше , но от доста време изчезна. И в Била имаше, но пак в минало време.
Имаше, но с доста измислена, надута цена и явно не се е купувал. Синът ми каза, че в ЮК струва наполовина оттук. Мисля 2,50 беше хлебчето.

# 1 081
  • София
Някой питаше за отзив за немските бели грил наденички. Току-що ги пробвах. При отварянето на опаковката силно ми замириса на горчица. При печенето не пуснаха никаква мазнина, течност. Вкусни са, но подправките са по-силни и нехарактерни за нашата кухня. Лично на мен ми харесват, но може на някой да не допаднат. Не съм сигурна, но мисля, че освен хрян, долових и кардамон. Ще се радвам ако някой експерт в подправките каже дали правилно съм ги определила.

# 1 082
Някой питаше за отзив за немските бели грил наденички. Току-що ги пробвах. При отварянето на опаковката силно ми замириса на горчица. При печенето не пуснаха никаква мазнина, течност. Вкусни са, но подправките са по-силни и нехарактерни за нашата кухня. Лично на мен ми харесват, но може на някой да не допаднат. Не съм сигурна, но мисля, че освен хрян, долових и кардамон. Ще се радвам ако някой експерт в подправките каже дали правилно съм ги определила.

По-скоро имат кориандър, не кардамон. Аз лично много ги харесвам.

# 1 083
Мен по-скоро цвета ме смущаваше на немските наденички, и външния им вид като цяло 😆....но като ги опитах и ми харесаха. Вярно е, че имат по-различен вкус от този на който сме свикнали...те кога станаха от постоянния? Преди само в немЦката седмица бяха май....

# 1 084
За нареждане,пререждане на касата, пропускане и прочие.
Мнението ми след толкова години стаж е, че няма култура на пазаруване ( то и другата къде я има,къде не Joy ).
Имало е случаи,когато като видя, че по- назад клиента с една,две покупки само се притеснява явно да помоли ,се включвам аз. Понякога хората улисани  да стоварват на лентата,даже и не забелязват околните си. Моля клиента  по ред,в повечето случаи не са отказвали.
Има ги и другите хитреци. Аз само за цигари,ако може...И пита мен Anguished
Ама защо мен,питате,отговарям,попитайте клиентите на опашката. Или пък,аз само за водичка...Поглеждам към опашката назад,ами още трима само с водичка. Споделям,това,което виждам на въпросния/та ..получавам хейт на момента. Joy
И най-много ми е чудно,защо изобщо имаме клиентски колички,като почти не се ползват или ако се,то не се ползват правилно. Ами 1/2 от бавенето на каса е не ,заради касирането,а заради изчакването на клиента да прибира артикул по артикул в торбичката. И даже да се пъхне,па се извади,да се сложи друго,отново предното ..ама не,не...я да го извадя пак,че минаха картофите ..и така до безкрай. Никакво усещане Head Band Следващите клиенти потропват вече,гледат ме с надежда ..пък аз Close Оттам,пакетирани са нещата,слава Богу..и се почва,тук портфейла,там,ама в задния джоб,в едната чанта,в другата...Ама не с ваучери. Бавно и старателно започва късането на купон след купон на самата каса ..Ми се идва,да стана на момента и на където ми видят очите..

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 16:53 от Thirteen#

# 1 085
  • София-Младост
Ох, като каза клиентски колички...аз да попитам за тези нар.кошници...кой ги измисли, това за мен е наа-неудобното нещо, с което съм пазарувала...не че ги ползвам, но ми се е случвало. Първо че заемат ужасно много място, мили клиенти пък като ги паркират напреко или до себе си със стърчаща дръжка направо ми късат сърцето от кеф. Още по-мило е да видиш децата, когато започнат да ги управляват, като пистови автомобилчета Simple Smile)
И накрая успешно стигнал до касата, започваш да я разтоварваш...и да, ако имаш проблемс кръста, това е твоя уред...десетина навеждания минимум и всичко е ок. Да казвам ли, че е мисия невъзможна на касата да върнеш покупките в кошницо-количката, защото повтаряш същото неудобно упражнение с навеждането.
Simple Smile

# 1 086
Ала-Бала,мн са неудобни въпросните,да. Но пък има алтернатива Wink

# 1 087
С голямата не смея, че не съм шофьор...имам само В категория, С нямам за туй тежкото возило Joy

Оф...кръста...аз оставям така стърчаща дръжката, че после трябва пак да се навеждам, за да я вдигна...дръжката де. И аз съм от тия с проблемите в кръста...

# 1 088
  • Варна
И мен силно ме вълнуват кучешките солети! Може ли някой да сподели снимка на въпросните, да взема да си зарадвам мопсито Simple Smile

# 1 089
  • Козлодуй
Аз си я качвам кошницата на лентата и изсипвам всичко от нея после след касата пак я подпирам накрая и изсипвам всичко в нея - не е проблем - прекалено са огромни количките в нашия Лидъл ако си за малко продукти ама и тях ползвам Simple Smile

# 1 090
А сакън! Кошниците са по-удобни от количките! Количките са много огромни, а нашия Лидл не е никак голям, та дори и с кошници понякога едвам се разминаваме.

# 1 091
Вярно, че се налага навеждане с кошниците, и на мен не ми е най-приятното да се навеждам. Обаче пък за малко покупки са ми идеални, а и като поотрасна малката се включва много активно в разтоварването на лентата  Mr. Green Mr. Green От големите колички повече ме заболява кръста- ако случа на някоя с по-затегнати гуми или ако малката 20-22 килограмова госпожица се вози в нея...  Joy

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 00:29 от dolce miele

# 1 092
Според мен кошниците с дългите дръжки са нехигиенични. Прибират се една върху друга.
Постилам брошурата на дъното на кошницата и слагам продуктите или поставям разтворена торба и в нея продуктите.
Вариантът с качването на кошницата върху лентата също не го приемам.
Нямам намерение да влизам в спорове, и без друго това е мнението ми и няма да го променя.

# 1 093
  • София
+1 мисля че ДМ-ските малки + сегашните големи колички са по-добра алтернатива, ама кой ни пита нас.

# 1 094
Пуешките кремвирши в София явно са изчезнали. В трети магазин ги няма. Поне рикота намерих. Явно в Борово не я тачат особено. Там магазинът беше полупразен откъм клиенти, а работеха доста каси.

Общи условия

Активация на акаунт