Лидл 118 - Август

• 122 156
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 050

Добре де, като видят, че някой е с 2-3 артикула, не отстъпват ли мястото?

На мен, не. Често съм била с бебе в ергономична раница и 2-3 продукта, чакам си.

# 1 051
  • София
И аз пускам човек с по 1-2 неща, особено ако съм с пълна количка. Но ми се е случвало да помоля и мен да ме пуснат, ако съм с едно нещо и ревящи деца. Simple Smile
Експресните каси са супер, но много хора не спазват ограничението до 8 артикула и се редят с пълните колички, та се обезсмиля.
Касиера трябва като ги види че са с много покупки да им напомни, че трябва да отидат на друга каса. Лидл едва ли ще пуснат такава.

# 1 052
Аз да попитам за едни плоски кучешки солети - ще се появяват ли пак?

# 1 053
Мен понякога ме пускат,помякога не. Аз в Лидл рядко съм с повече от 5 продукта. Те, ако са искали да са направили бърза каса.

В Била и около бързите каси се заформят големи опашки и често си стоя на нормалните

# 1 054
  • Бургас
Аз почти винаги пазарувам за цяла седмица, минимум 20-тина артикула, и като видя човек зад мен с 2-3 неща го пропускам да мине. Много са изненадани обикновено и им грейва една усмивка, та ми усмихват и на мен деня.  Simple Smile Приятно е, а нищо кой знае какво не губя, 2-3 минути някакви си...
И аз съм по абсолютно същия начин. Понякога съм пускала 3-4 други клиента да минат пред мен като са с по едно-две неща, докато аз си извадя всичко от количката (нали затова мрънкам, че сега сме с по-малки колички Grinning ) . На мен един-единствен път са ми предлагали да ме пускат пред тях, като съм била с по едно нещо инцидентно... Разни хора, разна култура Wink

Похвалвам белия хляб по руска рецепта "Сайка" - много пухкав и вкусен с леко козуначена структура, амааа... много бързо изчезва и се лепи по едни части, та понявгаж само се "черпим" Grinning

И леко отрицателен глас за магическата химикалка от ученическите неща тази седмица. Не че е взета за училище де, а просто за идеята. 4 цвята - хубаво! Че се трие идеално наистина - ОК! Че при замразяване се виждало изтритото - хитро! Ама много трудно се разписва, пише се с нея доста тегаво и неравномерно, че и трябва да се натиска и да се уцели точната посока и завъртване... Не е за нервни хора определено Simple Smile

# 1 055
Пробвах голдеса на филийка ръжен хляб с малц. Вкусно е, спор няма
Нашият магазин е преподреден, тъпо...докато свикна...и няма авокадо в мрежа и кокосови стърготини. Ще пиша на Цонка, дайте дружно да пишем, да се задейства!

# 1 056
Може да не му е сезон..на авокадото.

Цоче ми има телефона, нека ми звънне Joy ..нали ми го иска, като й писах за граха Чира...апропо, появил се е той, оня ден проверих специално...

Утре ще се замъкна да видя спортните долнища- уж дишаща материя бла бла...нещо тесни ми се видят, ще видя за физическо дали стават и да взема един. И спортна тениска. И якето с ципа ще видя. И чорапи трабват и...Scream

# 1 057
Извинявайте,но...Тета,Добре дошла в ученическите неволи! Ако не си се срещала с учителя по фвс-изчакай да си каже изискванията.(имахме такъв,който ни "задължи"-долнището да е без джобове(някои ги зашиваха),да е тъмно синьо,а не черно,тениската да е бяла,ама без нищо и т.н.)

# 1 058
  • София
Извинявайте,но...Тета,Добре дошла в ученическите неволи! Ако не си се срещала с учителя по фвс-изчакай да си каже изискванията.(имахме такъв,който ни "задължи"-долнището да е без джобове(някои ги зашиваха),да е тъмно синьо,а не черно,тениската да е бяла,ама без нищо и т.н.)
Да бе, ако той ги купува ок. Вие родителите що си мълчите, вече не сме в соца.

# 1 059
В списъка ни пише анцуг и тениска..цвят и джобове не се споменават...

Горнища защо не пускат в Лидл..Rolling Eyes

# 1 060
Моля, кажете дали сладоледът/4 вкуса пише/ в голяма кутия от 6,50 лв. е вкусен и си заслужава?
Белите грил наденички /немски май/ хубави ли са?
И от тези вафлички Солвей 5 стот.- трите вида- кои са по-по-най? Simple Smile

# 1 061
Камея, мога да споделя за Нюрнбергските наденички-страхотни,особено на скарата или грил тиган.

# 1 062
В Лидл, дали се предлага протеинов хляб?

Динята не чи харесва

# 1 063
Истински протеинов без глутен/пшеница/брашно няма.
Има някакъв "протеинов" май..мяркала съм, ако не бъркам магазините...но само името му е такова.

# 1 064
  • Бургас
В Лидл, дали се предлага протеинов хляб?

Преди имаше , но от доста време изчезна. И в Била имаше, но пак в минало време.

Общи условия

Активация на акаунт