Лидл 118 - Август

• 122 133
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 095
ДМ-малките колички са направо приятни за бутане и пълнене. Кокетни са. Simple Smile

# 1 096
  • Козлодуй
*Камея, ама аз не я качвам кошницата с дъното върху лентата а така настрани лекичко я подпирам тя е дълбока и ако кача дъното върху лентата няма как да извадя продуктите от нея Simple Smile

# 1 097
Плоските ги няма вече три седмици, кръглите са си там. Хубави са и на много сносна цена.

# 1 098
  • София
някой питаше за розовите софтшел якета-в люлин 5 има, но мернах само размер 146/152
от момчешките имаше 122/128

# 1 099
За това ли лентата е мръсна, качвате кошниците дето се влачат по пода.

# 1 100
Не съм виждала качени кошници върху лентата...и тук не прочетох такова нещо...Лъки, защо така заключи? Thinking

Мръсни са лентите защото се случва някое сирене да протече примерно...или нещо от фризера да направи конденз и да потекат капки..такива неща..

Повечето продукти са в тарелки, в найлончета...няма "голи" неопакавани неща..

Но аз пак съм изненадана къде прочетохте, че се качват кошници там??

# 1 101
  • София

teta75 магазина в Люлин 2 срещу пощата скоро ли ще го откривате?

# 1 102
За това ли лентата е мръсна, качвате кошниците дето се влачат по пода.
Не е мръсна от това. Г-жата дето споменава за конницата я вдига странично не с колелцата върху лентата. Така разбрах аз. Три ленти на ширина няма да стигнат ако някой реши да сложи колелцата и да я обръща.
Вие май на майтап го подкарахте. Скоро ще се появи някой мъж от фитнеса дето ще каже че изсипва голямата количка на лентата. Дайте видео да се порадваме.

# 1 103
Именно..прекалено е висока/дълбока кошницата, за да стане това упражнение...

Дядо хаджия, не работя в Лидл...все още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 104
Не съм виждала качени кошници върху лентата...и тук не прочетох такова нещо...Лъки, защо така заключи? Thinking

Но аз пак съм изненадана къде прочетохте, че се качват кошници там??

Аз си я качвам кошницата на лентата и изсипвам всичко от нея после след касата пак я подпирам накрая и изсипвам всичко в нея - не е проблем - прекалено са огромни количките в нашия Лидъл ако си за малко продукти ама и тях ползвам Simple Smile
Кошницата на лентата, или до лентата...Просто се зачудих, и на мен са ми неудобни и дълбоки тези кошници...

# 1 105
Тя после уточни как я допира до лентата...

Аз съм с торбиче/найлонова торбичка/..Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ви знам там с кошниците..оправяйте се ....Misc Ghost

# 1 106
Ясно, сега видях какви шпагати с тези кошници.  Laughing

# 1 107
Най-забавно е да си с къса пола и кошница. Joy

# 1 108
Шпагати не знам,но и качване на кошницата на лентата беше повод за кръстосване на шпаги на клиент с моя милост Simple Smile След репликата ми- вече на бащиния го взехте,бихте ли свалили кошницата от лентата,моля и чувайки дупликата-няя ми казваш кво да правя,коя си ти...Клиента отново се срещна с управител...и т.н.
Ако съм си направила гимнастиката за деня Joy ,когато съм клиент в Лидл,взимам количка и всичко е точно

# 1 109
И аз съм с торбичка винаги,по 2-3 пъти на ден съм в Лидл-не са ми удобни нито количките,нито кошниците!А иначе при нас вечер един младеж доста съвестно ги почиства с пароструйката!Относно отваряне на каса при 3 човек-никога не е било,поне 10 се нареждат и догава отварят нова каса.

Общи условия

Активация на акаунт