Лидл 118 - Август

• 122 148
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 110
Най-забавно е да си с къса пола и кошница. Joy
Получих звук и картина, защото съм виждала дами да се навеждат за да изпразнят количката. Laughing Laughing Laughing

# 1 111
  • София
Привет момичета, имам питане - преди малко се върнах от Лидл, купих уреда за готвене на пара.
На касата попитах как стоят нещата с гаранцията, жената ми каза че трябва да си пазя бележката и си я прибрах набързо с останалите покупки, защото вече маркираше нещата на човека след мен, а място както знаете няма много.

Добре обаче, сега когато тръгнах да си прибирам касовата бележка която ми даде, виждам че това явно е само единия отрязък - има я общата сума на покупките, но ги няма в списъчен вид. Сигурно защото платих с карта, макар че друг път си ми дават само една бележка, нищо че плащам пак с карта.

Въпроса ми е, ако отида утре с тази бележка, на която има номер на бон, дали ще могат да ми изкарат някакъв дубликат на другата, в която са описани артикулите?
Би следвало да може мисля, иначе все едно нямам никакъв документ за гаранция на уреда.

# 1 112
dzveronika,платили сте с кредитна карта,която изисква подпис. При такова плащане,първо излиза бележка за картовото плащане( тя е за касиера),втората е със списък с артикулите. Колегата е дал грешния касов бон. Би трябвало първият бон, колегата да го запази и предаде при отчет. Ако изобщо е обърнал внимание. А на вас да даде втория бон.Ако ли не, да, може дубъл бон, но не съм запозната вече точно как. Обърнете се направо към управител на смяна. Така или иначе, такъв касов бон само той може вече да ви извади. Касиер няма как.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 22:08 от Thirteen#

# 1 113
  • София
Thirteen, платих с Виза дебит, на бележката пише, че не се изисква подпис, но това едва ли е от такова значение.
Скрит текст:

Ще отида утре след работа и ще помоля управителя да ми съдейства, дано е склонен.

Благодаря за разяснението и помощта и лека вечер!

# 1 114
*Камея, ама аз не я качвам кошницата с дъното върху лентата а така настрани лекичко я подпирам тя е дълбока и ако кача дъното върху лентата няма как да извадя продуктите от нея Simple Smile

Simple Smile Извинявай, да, разумно решение. Не зная защо, май покрай "нокътят" реших, че всеки прави глупости в лидл.

# 1 115
И аз съм с торбичка винаги,по 2-3 пъти на ден съм в Лидл-не са ми удобни нито количките,нито кошниците!А иначе при нас вечер един младеж доста съвестно ги почиства с пароструйката!Относно отваряне на каса при 3 човек-никога не е било,поне 10 се нареждат и догава отварят нова каса.
Това с чистенето в кой град е? В Пловдив Тракия количките, а особено кошниците са покъртително мръсни, омазани, засъхнали и прочие, гнусно е, че трябва да се поставят хранителни продукти в тях, дори и опаковани. Кошниците не са чистени откакто са влезли в употреба. Каса също бавно се отваря, стават километрични опашки и чак тогава идва някой и то винаги в час пик.

# 1 116
От значение е само дотолкова,че иначе няма логика да ви се даде бележката от  ПОС терминала,а не същинския касов бон. Ако не изисква подпис картата,първо излиза касов бон с покупките, втория е от ПОС-а. При кредитна е обратно. Затова и обяснението ми. Simple Smile

# 1 117
  • Където морето целува небето...
Това за чистенето на кошници и колички ме изумява и се чудя защо не е така във всички магазини. При нас в Бургас са зле и в двата магазина, които посещавам. Кошниците са толкова зле, че ме е гнус да ги използвам.

Някой искаше блендер - ако не е със стъклена кана, не го взимайте. Пускат на същата цена със стъклена. Не помня имаше ли цветни, аз взех бял и съм много доволна.

# 1 118
  • shumen
При нас кошниците са чисти и съм и виждала как ги чистят.
Тете,и аз искам долнище за градината,но ще видя утре как са и ще преценя дали да вземам.

# 1 119
Някой искаше блендер - ако не е със стъклена кана, не го взимайте. Пускат на същата цена със стъклена. Не помня имаше ли цветни, аз взех бял и съм много доволна.
Моят блендер също е бял, със стъклена кана. Обаче мисля, че ватовете са му по-малко от този който ще е сега (моят е 550 вата, а тези сега ще са 600 вата). Да, сегашния ми се струва (по снимка), че ще е с пластмасова кана, но пък някои хора точно това търсят- да са по-леки. Та зависи кой какво търси. Иначе аз съм си доволна от блендера и с 550 вата се справя добре, стъклената кана на мен ми беше много важна.
Всъщност, проверих, и както казах вече- пасаторите също са с повече ватове от този който имам- моят е 300 вата, тези сега са с 50 вата повече.
Относно чистенето на кошници- не съм виждала. Наистина доста се замърсяват кошниците. Но почистена кошница вечер пак си е мръсна след следващата употреба. Няма как постоянно да ги чистят. А и при деца стъпващи в количка за пазаруване, те също едва ли са много по-хигиенични.  Thinking И в тази връзка,
Скрит текст:
видях наскоро веднага след входа в Кауфланд са поставили някакво устройство, май е за хигиенизиране на ръцете и количките  Laughing Още не мога да разбера как точно работи, но ми се струва интересна идеята.  Peace

# 1 120
  • София
Маслото Пилос, което от утре ще е на промоция, хубаво ли е? Дали наистина е немско? Българско масло не купувам, защото все ми мирише, а и често е много меко, т.е. не е само краве масло, а с примеси.

# 1 121
  • Козлодуй
След коментарите за кошницата вече няма да я вдигам, а ще ползвам само количка макар, че и в количките децата стъпват с обувки и едва ли са по-чисти не зная дали ги чистят но при нас изглеждат чисти, но съм виждала деца стъпили в количките Simple Smile

# 1 122
Всичко е до хората- и кошниците, и количките, и лентата, и нокътят.
Има семейства , качват и децата си на лентата... Виждала съм го.

# 1 123
Маслото Пилос, което от утре ще е на промоция, хубаво ли е? Дали наистина е немско? Българско масло не купувам, защото все ми мирише, а и често е много меко, т.е. не е само краве масло, а с примеси.
На мен ми харесва. Също не купувам отдавна българско. На Пилос маслото си е като всяко друго немско масло, което съм купувала до момента. Омеква само на топло, в хладилника си е твърдо. Не мирише. Като се топи не отделя вода. И си има вкус на масло. Нямам киселини от него, случвало ми се е с други масла. Все се каня на някоя промоция да накупя повече и да пробвам да направя гхи. Знам, че гхи правят с домашно, ама няма откъде да взема.

# 1 124
Скрит текст:
видях наскоро веднага след входа в Кауфланд са поставили някакво устройство, май е за хигиенизиране на ръцете и количките  Laughing Още не мога да разбера как точно работи, но ми се струва интересна идеята.  Peace
Мокрите кърпи ли? В нашия филиал, доста често са свършили, по колко слагат не знам, но следобяд няма, а не ми се вярва да се ползва толкова много.
Количките и кошниците в Лидъл са под всякаква критика, деца стъпват, хранят ги в количката...не веднъж съм виждала седнало дете нагъва донът с глазура, ей така с голи ръце, пипа се...ужас.
Количките са за автомивка всичките. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт