Лидл 118 - Август

• 122 920
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 195
На мен много ми хареса новия сладолед в кофичка.

# 196
  • Там, където ме обичат
Хареса ми един сладолед на клечка, имаше два варианта - шоколадов и йогур, и двата са хубави.

# 197
Помня, че сте писали за препарат, лидълски, за премахване на петната от дезодорантите под мишниците. Кой е той?

# 198
  • На ръба..
Ох, чудя му се на този смути мейкър..най вероятно пак ще отлежава във шкафа.. някой пробва ли го вече?

# 199
  • вкъщи
Аз от няколко години имам блендер от Лидъл с вместимост 2 литра, в който си правя ежедневно смути, нектар, дом. сок и много неща. Изключително съм доволна, и струваше някъде към 60 лв.

# 200
Блендерът за смути е странно, но много хубаво нещо. Странно, защото не става сок, като от сокоизтисквачка, а смути - с кожички, ципички, дори и смлени семки, ако сте забравили вътре. Хубаво, защото нищо не може да накара едно дете да изяде една праскова, половин ябълка и банан. А така с малко вода става прясно изцеден сок дето заминава с една чаша. В началото е малко странна консистенцията, но като свикне човек се изпиват много плодове за нула време.

# 201
За мен е уред за бебета и баби...тоест хора без зъби. Ама хора всякакви ☺

Детето ми изяжда по 2 праскови .... виж този бъркоч няма да го пие със сигурност...

# 202
  • София-Младост
А шумни ли са блендера и смути мейкъра. Аз имам от Лидл кухн.робот, обаче няма как да ме накара някой да го пусна сутрин в 7. Звук като на бормашина има, затова и рядко го ползвам Sad Ама се бях запънала пред ММ и си го купих.

# 203
А моята щерка даже и боба би си пасирала, манджи, супи, всичко. И смутита и шейкове пие доста
До човек е

# 204
Залагам на шумен.
Той чопъра, дето е една въшка, вдига шум до небесата...и това вероятно ще е така

# 205
Бъркоч, ама може да си смесваш всякакви неща. Зелении, червении, всичко. Има хора дето са литнали за такива здравословни питиета. За нас е едно улеснение само. Допълнително към нещо по-кисело може да добавиш захар, мед или онова от агавето. Става и с малко кисело мляко - нещо като йогурт. Може да си го правиш на шейк на цветни етажи и отгоре с лед. Общо взето смлени плодове/зеленчуци в чаша. Това е

# 206
Абе не ме кефи...не е моето нещо, колкото и да ми го хвалиш. А и за мен здравословното не значи да ям треволаци...

# 207
Ами съседа отгоре го чувам кат почнат да им правят на техните. Явно като е на плота и здраво се чува надолу. Нашият (лидлски) също доста шуми и според мен се чува на долния етаж:) Поне е за по минута, две, ама всички разбират кога ще си пиеш мешавицата.

# 208
Фортуна, не мога да си спра-унищожавам ги за норматив. Избягвам първия коридор с вафлите от няколко дни Astonished

# 209
Фортуна, не мога да си спра-унищожавам ги за норматив. Избягвам първия коридор с вафлите от няколко дни Astonished

А така...ще влизаш откъм пастите за зъби....Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт