Лидл 118 - Август

• 122 945
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 210
  • Перник
За мен е уред за бебета и баби...тоест хора без зъби. Ама хора всякакви ☺

Детето ми изяжда по 2 праскови .... виж този бъркоч няма да го пие със сигурност...

И у нас е така. Единственото изискване е плодовете да са нарязани Simple Smile

# 211
Оф..да. ..нарязани са и у нас. И там все повтарям, че има зъби...да гризе и дъвче, амаа....глезотии.
Лидълските праскови са ми идеални...твърди като ябълка. Такива ги предпочита. Да хрупат...Joy

# 212
  • Перник
Оф..да. ..нарязани са и у нас. И там все повтарям, че има зъби...да гризе и дъвче, амаа....глезотии.
Лидълските праскови са ми идеални...твърди като ябълка. Такива ги предпочита. Да хрупат...Joy

Ох, Тете, да не гледаме едно и също дете с теб Grinning Хората избират узрели праскови, ябълки, ние вземаме най-зелените Simple Smile
Има зъби, ама не се ползват, затова са криви и майка му дава пари по ортодонти за апарати, които той забравя да слага Imp

# 213
  • София-в сърцата на моите деца

В къщи правим гаспачо-студена супа от домати и лед. Става страхотна- за 5 мин., вместо таратор!

# 214
А...мерси съм за гаспачото...Joy

# 215
Модерно е сега това смути.

# 216
Само домати и лед ли
Дай детайли

# 217
  • Перник

В къщи правим гаспачо-студена супа от домати и лед. Става страхотна- за 5 мин., вместо таратор!

Все се каня да го пробвам това гаспачо и все си мисля, че ще е гадно.

# 218
  • Sofia
Аз правя пък нещо като таратор с авокадо в блендер - краставица, авокадо, орехи, копър,  кисело мляко. Става идеално, без да се мъча да режа и кълцам:)

# 219
  • вкъщи
Аз и таратор си правя в блендера, също и таратор с тученица ммм. Но аз си обичам всякакви такива бъркочи. И да-шумен е, но моите деца не се будят сутрин от него, свикнали са явно.

# 220
Аз имам робот Филипс, прекрасен е, ползвам го много, но е Шумен, да. Тези машини са си шумни. А ако сложиш и лед, съвсем

# 221
  • София
Моят робот е Bosch и също е шумен, но блендера го бие с много точки Simple Smile В блендера правя домашен плодов сладолед и се готвя да го пробвам за ядково мляко и фастъчено масло, заради каквото всъщност го и взех.

# 222
  • WonderLand
Шумен е блендера за смутита от вчера. Добре се справя със смутитата, но ми се струва, че ножа не е супер остър, поне този кръстатия. Смятам и аз да го пробвам за плодов сладолед, да видим какъв ще е резултата.

# 223
  • shumen
Шумен е според мен,но пък наистина ще е идеален за смутита.

# 224
  • София-в сърцата на моите деца
Само домати и лед ли
Дай детайли
750 гр. зрели домати, 1 краставица, 1 глава лук, 1 червена чушка, 2 ск. чесън, 2 с.л. оцет, 1/4 ч.ч. зехтин, сол и черен пипер на вкус, 2 филии хляб (хлябът не трябва да е пресен, а по-скоро на ден-два.
Това е рецептата, но аз слагам каквото и колкото имам. Хляб слагам 1 филийка сух.
И накрая бучки лед, за да е студена. Понякога слагам и парченца целина. Може да се експериментира-по вкус. Всичко в блендера!

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 10:07 от didiela

Общи условия

Активация на акаунт