Лидл 118 - Август

• 122 765
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 105
В магазина в Асеновград тази сутрин имаше 3-4 възглавници от дългите, загледах ги заради темата доста са меки. Ако някой държи да ми пише на лична да му купя и изпратя.Калъфки не видях да има.

София, спирка Оряхово и възглавници и калъфки за тях имаше днес следобяд/

# 106
  • shumen
Другата седмица и аз ще ходя да видя дъждобраните и якетета.Детските дали са читави и те?

# 107
Тези маслини са дребнички. Ето етикет

Няма зехтин, само вода и оцет и нещо странно като добавка/съставка.

Ритър спорт с целите ядки са на 2.99лв. Намалени са останалите шоколади.

Ципура и св.врат взех само. И кафе НБ 450г за 5 лв.

# 108
  • София
Сега открих допълнителна брошура от 1 лист за почивните дни - хлебопекарна за 111 лв.

# 109
Тета,
А тези дребни маслини вкусни ли са? И колко струват?

# 110
Не съм ги пробвала. Само ги разгледах. Те са без костилка..черни дребни. 700г за около 5 лева бяха май. На сайта ги има. В брошурата не.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 07:41 от teta75

# 111
  • София
Преди време бяха пускали подобен разтегателен маркуч
Скрит текст:
Някой може ли да ми каже каква дължина беше и на какви пари?

# 112
  • Асеновград
Скрит текст:
15 метра https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-566C31E6-48E3BB38/lsp/h … D0%BA%D1%83%D1%87
За цена нямам спомен.Имам два такива от К.Втория още на първо ползване се оказа че е спукан и го върнах, замениха ми го.

# 113
Съжалявам, че ще ви досадя, обаче дали има някоя добра душа, която да ме отърве от един бледндер. Моите младежи си го купиха преди време за да си правят шейкове, уж, а сега аз го местя насам-натам като статуя и му бърша праха само. Ползван е два-три пъти.
За този става въпрос:

# 114
В Лидл продават ли лепила? Трябва ми да е здраво, водоустойчиво и гъвкаво. (сложна работа)

# 115
  • Стара Загора
Скрит текст:
15 метра https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-566C31E6-48E3BB38/lsp/h … D0%BA%D1%83%D1%87
За цена нямам спомен.Имам два такива от К.Втория още на първо ползване се оказа че е спукан и го върнах, замениха ми го.

Скъпичък беше. Помня, че се чудих тогава и след това го купих от друго място за 24 лв/45 метра. Аз лично съм много доволна.

# 116
  • София
Тета,
А тези дребни маслини вкусни ли са? И колко струват?

Аз си купувам винаги като ги видя. Вкусни са ми, по-безсолни са.
Но вкусове различни.

# 117
  • София
Някой обърнал ли е внимание дали продават аншоа (консерва) в Лидл.
Зарибих се с "Моето меню за 30 минути" на Джейми Оливър. Там в доста рецепти участва аншоа. Също мого се ползват семена от резене, но това със сигурност няма в Лидл. Grinning

# 118
Клиновете дали са ги пускали и друг път?Някой с отзиви Grinning

# 119
Помня, че в темата се говореше за шунка със зелен етикет. Има ли и друг вид подобни продукти и на какво казвате зелен етикет? На етикета, на който е написана цената ли? Днес ми търсиха, пържен или на скара, салам като от едно време. Отидох в Лидл, ама бях като пусната от небето, всичко ми е еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт