Лидл 118 - Август

• 122 916
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 180
Да ви кажа, разочарована съм от сладоледа на клечка с вишни, който е на промоция от днес. Отгоре има малко криспита и малко прах от лешници, вътре вишневото сладко горчи, не ми хареса.
Мерси, че писа. Бях се засилила точно за тези сладоледи.

# 181
А аз взех от някакъв „натурален сладолед” с мед и орехи. Изобщо не ми хареса. Има вкус на кисело мляко. То си пише, че съдържа българско кисело мляко, но то просто изцяло е такъв вкусът. Аз обичам по-сладки сладоледи. Ня някой може и да му хареса. Добре че купих и от намаления ванилов пудинг, че да си оправя вкуса Simple Smile
Взех и от пазарската чанта, изглежда добре.

# 182
И аз днес взех сладолед от новия и не ми хареса много. До сега съм изяла само един и не горчеше, обаче все едно че ям мармалад (който е трудно да се определи от какво е, освен, че е сладък и червен), с малко сладолед отстрани. И криспито е отвърнато.

# 183
Лъки, аз заради него специално ходих.
Петя, мармалад е точната дума, да.  Confused

# 184
  • София
Ето я хлебопекарната

Скрит текст:

# 185
Лъки, аз заради него специално ходих.
Петя, мармалад е точната дума, да.  Confused
Пак благодаря, че повдигна темата за този сладолед, и аз само за него мислех да ходя. В тези жеги ще пропусна мармалада. Laughing

# 186
Вие хубаво ми благодарите, ама аз се проклинам че ги видях Joy
Аз искам да благодаря на потребителката, която беше писала, че холандските вафли са вече в постоянния асортимент. Вече опустошихме половин опаковка Simple Smile
Аз също и благодаря! Пробвах ги за първи път-е уникални са! Опустоших почти цяла опаковка-САМА. Flushed

# 187
  • shumen
При нас не я видях тази хлебопекарна.

# 188
  • Козлодуй
Още не е дошла събота затова не сте я видели Simple Smile А дали не беше за изминалата събота? Не съм сигурна Simple Smile

# 189
Още не е дошла събота затова не сте я видели Simple Smile А дали не беше за изминалата събота? Не съм сигурна Simple Smile

Заминалата е, за тази са сложили комплект тенджери.

# 190
Хлебопекарни имаше при нас в неделя (в петък , в пощенската кутия имахме допълнително малка брошура, в която имаше хлебопекарна, с начало на промоцията изминалата събота). Peace
Мима, защо се проклинаш? Не можеш да спреш да опитваш бисквитите или свършиха и не можеш да си купиш? Hug

# 191

Заминалата е, за тази са сложили комплект тенджери.
Къде мога да ги видя комплекта тенджери,да не би да има допълнителна брошура ,защото в нашата ги няма.

# 192
# 193
благодаря

# 194
Консерва риба тон от ххл промоцията на Компас, в срок на годност, така гръмна при отваряне, че ми изкара акъла. Съдържанието развалено, разбира се ..За пръв път ми се случва такова нещо  Rolling Eyes
Другите две консерви, направо не искам да ги отварям  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт