Лидл 118 - Август

• 122 262
  • 1 514
  •   2
Отговори
# 930
Маслиновата паста прилича ли на тази на Елиа, защото нея не я харесвам. И някакви други съм пробвала, но нито една не ми хареса. Само в един ресторант съм яла една, която беше невероятна...

# 931
  • Бургас
Щерката много хареса четките за рисуване,които се пълнят вода.Вече ги използва.За съжаление така и не можахме да вземем фулмастерите с четка.Свършили бързо.

# 932
  • Където морето целува небето...
Маслиновата паста прилича ли на тази на Елиа, защото нея не я харесвам. И някакви други съм пробвала, но нито една не ми хареса. Само в един ресторант съм яла една, която беше невероятна...

Пробвайте зелената!

# 933
  • Варна
Някой има ли наблюдения за термосите? Дали вършат работа?

# 934
Някой си беше купил външна батерия от последното зареждане и писа, че е доволен. Ако се познае Simple Smile , може ли да сподели дали зарежда по едно или две устройства едновременно (имаше два извода) и дали става бързо зареждането при 2.

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 22:43 от soul81

# 935
  • София
Някой си беше купил външна памет от последното зареждане и писа, че е доволен. Ако се познае Simple Smile , може ли да сподели дали зарежда по едно или две устройства едновременно (имаше два извода) и дали става бързо зареждането при 2.
външна батерия имаш предвид

# 936
външна батерия имаш предвид
Ох, да, благодаря ти, сега ще редактирам.

# 937
За външната батерия и аз се интересувам. Цената ми изглежда доста ниска

# 938
Някой има ли наблюдения за термосите? Дали вършат работа?
Много съм доволна!!! Държи топла водата много дълго време

# 939
Външните батерии според мен стават само за т.н. потдържащ заряд. Капацитет 3000 означава, че ще почерпи 3000 от мрежата, но ще отдаде някъде около 2000 т.е. за телефон с батерия до 2000 ще може да направи едно пълно зареждане. Повечето съвремени телефони са с батери 3000 до 4000 т.е. няма да направи дори и един пълен заряд, а ще има колото да напълни 50-70% от телефона и затова се използва да го дозареди до края на деня. Колкото до 2 телефона не знам как ще го направите защото има само един порт за зареждане. Дават го 2.1 ампера т.е. повечето устройства ще се зареждат с максимален ток. За тези дето имат някакъв вариант на бързо зареждане ще ги разочаровам зарядното няма функции за бързо зареждане. Имайки в предвид, че бързото зареждане се прави за големи батери (3000 и нагоре) просто това не е външната батери за телефони с такива батерии. Добър вариант за повечето случаи е батери 10 000 до 20 000. Имам в предвид, че често има поне 2 телефона за зареждане. Тези дето искат пък да им се зарежда бързо като със зарядното в къщи ще трябва да търсят и модел с подходящия за техния телефон вариант за бърз заряд. Бързият заряд зависи от типа процесор на телефона. Примерно тези с процесор Qualcomm ползват т.н. QC 1,2,3,4. Направо си е одисея, но поне да се знае какво да очаквате.

# 940
  • shumen
Термос и аз купих и съм доволна.
Детските дрехи за по големи деца са много смотани и не ги харесах аз.

# 941
Netman71, много ти благодаря за написаното, много ми е полезно! Сега ползвам телефон с батерия 3340. Колко бавно зареждане мога да очаквам от тази външна батерия - като при зареждане в колата ли или още по-бавно (ако изобщо може да се каже без допълнителни параметри за телефона)? За зареждане на 2 устройства едновременно имах предвид предходния модел, пуснат в Лидл, исках да сравня, но то май няма смисъл, след дадените от теб разяснения.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 06:09 от soul81

# 942
  • 1st floor
Къде гледате тази външна батерия?

# 943
В брошурата за следващата седмица-

# 944
  • 1st floor
Благодаря,denyil .
Ползвах една назаем точно такава на морето. Моят е телефон е с 2300 батерия. Зареди се и остана още съвсем мъничко в нея.

Общи условия

Активация на акаунт