Лидл 118 - Август

• 122 273
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 915
http://www.bg-mamma.com/?topic=985635...тук има една за първолаци, не знам коя търсиш.

# 916
  • In Neverland
Аз съм малко боса относно гръцката кухня, та да попитам това Дзадзики какво се явява и хубаво ли е Rolling Eyes ?!?
В четвъртък задължително пращам ММ сутринта на лов за смесител, че го изтървахме предния път като беше пуснат.
Не знам този сайт с таблицата с размери нов ли е или го е имало и преди, но споделям линка https://www.lidl.bg/bg/Sizecalculator.htm?country=bg&lang=bg

# 917
Разочарована съм от дрехите следващата седмица. Страшно много харесвам дрехите им, но вече не се събира дребен в 116. Юношеските (както ги водят) са му ужасни и без никакво разнообразие и избор. Ще залагаме на друга марка, а толкова ми бяха практични.
Дънките изглеждат прилични
Днес отивам за бои и блокове
Тетрадките разбрах не ставали

# 918
  • софия
Дзадзики е Снежанка без копър и чесън. Лесна разядка за приготвяне у дома. Не харесвам купешки салати и разядки и не мога да кажа дали това дзадзики е хубаво.

# 919
Аз съм малко боса относно гръцката кухня, та да попитам това Дзадзики какво се явява и хубаво ли е Rolling Eyes ?!?
Божествено! Подобрена версия на Снежанка, за мен, ако е приготвено като в Гърция. Не съм взимала от Лидл.

# 920
  • Асеновград
В четвъртък задължително пращам ММ сутринта на лов за смесител, че го изтървахме предния път като беше пуснат.
Не знам този сайт с таблицата с размери нов ли е или го е имало и преди, но споделям линка https://www.lidl.bg/bg/Sizecalculator.htm?country=bg&lang=bg
Дзадзикито е вид млечна салата.Прави се от кисело мляко най често от овче или козе,краставици, чесан, сол зехтин, лимонов сок.На някои места добавят мента , копър или магданоз.Ако обичате салата Снежанка ще ви хареса.Сервира се добре изстудена.
Не съм пробвала тази в Лидл.

# 921
  • София
Тетрадките разбрах не ставали

Е, чак пък да не стават.
Купих няколко и за двамата, взимала съм и минали години за баткото и не са останали неизписани. Нищо им няма.
Иначе най-често купувам на Габол от книжарниците и от други места.

# 922
  • Където морето целува небето...
Лидл-ското на нас не ни хареса. въпрос на вкус, но ние и купешката Снежанка не ядем.

Цветните гел химикалки са много добро попадение за цента си!

# 923
  • Козлодуй
Panayotu, калкулатора за дрехи няма ли го на първа страница Simple Smile Знаем го от отдавна даже на някои дрехи има код за сканиране към него Simple Smile

# 924
И на мен готовото тзатзики от редовния асортимент не ми допада, но лесно можете да си направите вкъщи, само купете хубав йогурт. В Гърция повечето пъти като ям, ми харесва, но там не се притесняват да сложат чесънче, и краставиците като са пресни - ммм Yum

# 925
Хубава ли е маслиновата паста от гръцката седмица?

# 926
  • Където морето целува небето...
Хубава ли е маслиновата паста от гръцката седмица?

Открих я миналата седмица и я похвалих тук. И черната и зелената са много хубави.

# 927
  • Берлин
Може ли снимка на маслиновата паста?

# 928

Здравейте, може ли да споделите коя е тази толкова хвалена маслинова паста? 

Има я в брошурата за другата седмица, деже ще е намалена с малко,май.

# 929
Здравейте, може ли да споделите коя е тази толкова хвалена маслинова паста? 
Има я в брошурата за другата седмица, деже ще е намалена с малко,май.

Тези двете ли са?

Общи условия

Активация на акаунт