Лидл 118 - Август

• 122 274
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 900
Каквото каже госпожата. Ако не тази в училище, тази вкъщи - мир да има:)

# 901
  • Асеновград
Абе не искам да му ги отделям.
Ако един човек/дете си е организиран, ще си организира раницата и без папки и папчици.
Ако обратното - е разхвърлян и няма навика да си подрежда - и сто папки да купя, като няма кой да слага вътре нещата по предметите, какъв е смисълът? Пак ще са разпиляни и разхвърляни.

Сори за спама, ама си имам някакво виждане за нещата. времето ще покаже, дали съм била права или не...
В това отношение подкрепям Тета, в раницата в ДГ всеки вид дреха ги бях организирала в отделен плик и надписани, ами това не пречеше да го връщат с долнище на пижама вместо панталон и с два различни на цвят чорапа.Който не гледа и в ръцете да му ги натикаш полза няма.Добре че подрасна за да спори с лелята че това е пижама не блуза та да няма гафове.

# 902
  • Перник
И аз не съм прилагала системата с папките, пък диването успя да завърши 4-ти клас, че и да влезе в математическа паралелка Grinning Да, мачкаше тетрадки и учебници, въпреки раницата-кутия. Но едва ли и папките щяха да помогнат срещу това.
Миналата година взех от Лидл скицник, който беше с хубави листа и доста дебел. За съжаление корицата му беше тъничка и бързо се разпадна.

# 903
взех несесера - изглежда ок. при нас е такова текучеството на флумастери/моливи и всичко, с което може да се рисува, че все тая. и без това нонстоп купуваме.

# 904
Ми мачкат се...като ги правят от мека и тънка хартия кориците. Я едно време като го подвържеш с кадастрон...сега едни тънки лигави найлончета ми продават за подвързия...

За нещата със етикет Грийн лейбъл /зеления етикет/, потвърждавам, че май са събрани едно до друго. Сутринта проверих - на едно място са си, нейде над/до  кашкавалите при нас. И от новите наденички имаше...

# 905
  • На морето!
Абе ти ще видиш на какво се вика раница сега:)) Дано имате късмет да я носите понеделник и я взимате петък. Струва си да е улеснено, ще видиш. А в по-горните класове се мъкнат като шерпи.
Напротив, зорът е до 5ти-8ми клас, после са с по една тетрадка и няколко ксерокопирани листа. Накрая пък съвсем условно ходят с тетрадка и листи. До 4ти клас ги побъркват с помагала и сборници.
По темата- в Кауфланд тетрадките са по хубави от Лидълските, има и повече неща за учениците и определено по-достъпни.

# 906
Ние тъкмо минахме първи и затова. Г-жата каза да си вземем тролейче за раницата. Щяло да помогне:) Дете неизучено няма да остане. Всеки ще влезе някъде, дали с подвързии или без. Всичко е въпрос на личен избор и разбира се опит. а опитът са много грешки. Лично за мен предпочитам чуждия опит - слушайте госпожите, пък правете каквото знаете:)

# 907
http://www.bg-mamma.com/?topic=1058217   Играй и спечели с Lidl училищно предизвикателство: „Всичко е 6!“

# 908
Ах как чаках гръцка седмица, веднага си набелязах банани от днес и тахана с какао. Дано не ме разочарова лидълския, че не съм вземала. Като цяло бях скептична, докато ММ не донесе един ден такова нещо от метро и не го изядох с лъжичката директно от буркана за 3 дни. Но там доста скъпо ми идва, та чаках в Лидл да пуснат.

И аз чакам гръцката седмица да си взема от гръцкото сладко с портокалови корички, много ми хареса. Yum

# 909
Измъчиха ме тез...Simple Smile)) А дано, ама надли:) Успех!:)

# 910
Здравейте, може ли да споделите коя е тази толкова хвалена маслинова паста? 

# 911
  • Бургас
И аз по темата с папките. Дъщеря ми ще е 6 клас, с найлонови папки с копче е от първи клас. Много е удобно и пази и тетрадките и учебниците от накъсване. Няма много време и все бързат да пъхат всичко в раниците, що е извън папките става на сол. Научават се сами да си слагат всичко за даден предмет в папката, не им пречи да се научат да четат и разпознават кое за кой предмет е. Лично за мен това е голямо удобство.

# 912
Здравейте, може ли да споделите коя е тази толкова хвалена маслинова паста? 

Има я в брошурата за другата седмица, деже ще е намалена с малко,май.

# 913
Благодаря за насоките! Да, това за папките и аз го мернах в темата за първолаците...ама много...как да го кажа, улеснено, нагласено да е всичко. едно време сами подвързвахме със зелен картон учебници и тетрадки, сега зор да бръкне в раницата и да си прочете етикета коя тетрадка за какво му е....не ме кефи нещо това...
Teta, може ли линк към темата за първокласниците, че и аз имам такъв. Все още нищо не съм купила, сигурно в последния момент всичко.  Laughing
От новата брошура нищо не ми грабна окото. Още се чудя за детските светещи маратонки от тази седмица, особено ако са останали номера.

# 914
  • Където морето целува небето...
Разочарована съм от дрехите следващата седмица. Страшно много харесвам дрехите им, но вече не се събира дребен в 116. Юношеските (както ги водят) са му ужасни и без никакво разнообразие и избор. Ще залагаме на друга марка, а толкова ми бяха практични.
От новата брошура само белия тахан и маслиновата паста ще се взима. От пастата ще се запася Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт