Лидл 118 - Август

• 122 248
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 945
Netman71, много ти благодаря за написаното, много ми е полезно! Сега ползвам телефон с батерия 3340. Колко бавно зареждане мога да очаквам от тази външна батерия - като при зареждане в колата ли или още по-бавно (ако изобщо може да се каже без допълнителни параметри за телефона)? За зареждане на 2 устройства едновременно имах предвид предходния модел, пуснат в Лидл, исках да сравня, но то май няма смисъл, след дадените от теб разяснения.
Може да е по-бързо или по-бавно от колата. Зависи колко ампера дава това в колата. Батерията дава 2.1 т.е. ще имате  възможно най-бързото зареждане за телефоните без допълнителна функция бърз заряд. Трябва да имате в предвид и качеството на кабела. Този в комплекта би трябвало да е тестван и да провежда ток до 2.1А Някой път се получава хубаво зарядно и калпав кабел. Тук поне са в комплект и трябва да се получи максимален ток. Все пак ги продават и в белите държави, а там компромиси с качеството не правят.

# 946
В брошурата за следващата седмица-

Имам  джаджата от 1 година,  доволна съм.
Но в Германия, струваше 4 Е. Даже в магазин Медиямаркт/нещо като нашия Технополис/ ги раздаваха, ако купиш нещо друго за над 20 Е.
Тук пак са ни надценили финансово.

# 947
Здравейте. Имаме ето тази етажерка, кутиите вече са доста стари, скъсани и захабени. От къде мога да купя само кутии?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=13885

# 948
От Джъмбо, Икеа и т.н. Измери си точно размера на дъното на кутията, и височината й

# 949
  • have faith and be patient ..
Много исках нещо такова , за по-дребните играчки , но така без капаци .. не се ли пълнят с прах ?? Това ме отказа от покупката де ..

# 950
Оф, май и аз трябва да му купя такова на моето...За 10 месеца как се събраха толкова играчки, чак не знам Simple Smile

# 951
3 или 4та година я имаме и съм много доволна. Прах няма как да се събере, защото децата по n пъти изсипват съдържанието на земята.
За съжаление нито ИКЕА, нито Джъмбо има в града.

# 952
Хич не съм доволна аз от тази етажерка. От колко години я имам - сигурно 4-5- станаха. Пълни се с прах, естествено, и още как се пълни. Няколко пъти съм изсипвала съдържанието на кутиите и съм смукала вътрешността на кутията, но то не си е работа.

Тъпа работа, мен ако питате. Изобщо всичко отворено, като етажерки и рафтчета без вратички, и без капаци, си е супер неудобно за поддръжка и почистване.....

Сега прочетох за изсипването в горния пост - изсипват, ама заедно с прашоляка. Я ела да видиш нашата, ако не е бутано седмица - какви вандаци и колко прах има, и то омешан с дребните джаджи в кутиите....то няма почистване това чудо!!!

# 953
  • Стара Загора
И в лидъл пускат подходящи кутии за тези етажерки .

# 954
  • до най-прекрасния мъж
Има едни накрайници за прахосмукачка, отпред са като множество тънички сламки. Гледах им рекламата някъде. Директно с прахосмука и всичко дребно остава непокътнато, само прахоляка си заминава. Иначе, в Юск също има такива кутии.

# 955
Ахъм, специално да купя такъв прахосмук към етажерка от 40 лева... няма как да стане. Повечето си държат там частите от легото - дали ще рискуват директно да пуснат там накрайник ? Simple Smile

Другата седмица ще видя спортните долнища за момчета, дали стават за физичесто...нещо много тесни са ги дали в брошурата.

# 956
  • до най-прекрасния мъж

На прима виста го намерих за колосалната цена от 7.90 лв. Тръбичките са тънички, едва ли ще дръпне парченце лего.

# 957
Скрит текст:

На прима виста го намерих за колосалната цена от 7.90 лв. Тръбичките са тънички, едва ли ще дръпне парченце лего.

Заинтригуваха ме тези накрайници. Откъде могат да се намерят?

И по темата - да похваля хляба с картофеното пюре и лук. Много ни хареса, беше перфектно изпечен.

# 958
  • до най-прекрасния мъж
На снимката има координати, но има и на много други места. Отворих първата произволна снимка, която ми попадна.

# 959
  • Бургас
Здравейте. Имаме ето тази етажерка, кутиите вече са доста стари, скъсани и захабени. От къде мога да купя само кутии?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=13885
От време на време пускат комплекти кутии за съхранение (пак в Лидл) в комплекти в различни размери. От там съм взела комплект от 4 прозрачни кутии с капак, около 5 литра вместимост и размери 33/19/11 - идеално си пасват за етажерката и точно  дреболяците хем са събрани в кутии, хем не се прашат. Едната дори си е налепена с картинки от Нинджаго, за да си пасва със съдържимото Wink

Общи условия

Активация на акаунт