Лидл 118 - Август

• 122 180
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 960
Аз също не съм доволна от този тип етажерки, или поне от картонените им кутии, които дори не стоят стабилно а се изсухлят. Може би с пластмасови кутии ще е по-стабилно и практично!

# 961
Много ми допадат кухненските неща в брошурата, едни такива цветнички  Laughing Жалко, че вече имам и блендер, и тостер, и др. неща в други цветове Mr. Green От чопъра със стъклената купа съм много доволна- той поне ми е ментово зеленичък.  Heart Eyes
Да си повторя въпроса- това лято пускаха ли четките за почистване на лице (моята е бяло с лилаво, водоустойчива)? Thinking

# 962
  • shumen
Такава етажерка имаме и си събира прах и още как,ако не я чистя.

# 963
  • Бургас
Такава етажерка имаме и си събира прах и още как,ако не я чистя.
Е то дали такава етажерка или друга или каквото и да е, все ще събира прах, ако не се чисти Grinning

# 964
Оф, сега като говорите за етажерки... Бях решила да изчистя една метална от ръжда , която имаме в банята от Лидл. Ама голям зор ще е . Сега дали Лидл ще чуят да пуснат пак скоро, че да сменя тази??? Някой с наблюдение какво предстои?

# 965
  • Пазарджик
За тази етажерка си купих от лидъл пластмасови кутии, без капак са, с дръжки, цветни, бяха по две в комплект и не бяха скъпи. По-точно различни размери са може да купиш или 1 голяма, или 2 средни или 3 малки. Тези средните стават за етажерката като големина. Взех си няколко комплекта различен цвят и съм доволна. Мисля че скоро пак ги виждах.

# 966
  • София
Някой търсеше мини фурна. Днес в Перник-Изток имаше 2.
Скрит текст:
В същият магазин имаше и от кокосовите стърготини Та след коментарите тук, че ги спират, заредих и от тях.

# 967
Дано да ги пуснат пак кокосовите стърготини, че проверих и в съседния на Лидъл магазин- Кауфланд, там също нямаше никакви (макар да бях прочела в някоя тема, че в К. имало- в нашия К. нямаше)! И в още 2 близки магазина нямаше, освен някакви "смешни" пакетчета от по 20 гр..... Като че ли има някакъв недостиг на кокос... newsm78

# 968
В постоянния асортимент има ли сушени червени боровинки, някой знае ли? Или да чакам пак американската седмица, ако пуснат ...

# 969
В Метро има кокосови стърготини 500 грама на биосет за около 4лв.

# 970
В постоянния асортимент има ли сушени червени боровинки, някой знае ли? Или да чакам пак американската седмица, ако пуснат ...
Има в асортимента, наредени са до пакетираните ядки.Марката е Alesto .

# 971
В момента съм адски разочарована!!! Кой спря авокадото в мрежа??????????

# 972
  • Пловдив
В момента съм адски разочарована!!! Кой спря авокадото в мрежа??????????
Аь също, цяла седмица го търся....

# 973
Здравейте, за първи път пиша тук. Търся розовто софтшел яке 134/140 , а също и розовоте туристически обувки 35н, дали случайно някой не ги е срещал? Или разменя? Или пък по възможност да направим вариант да ги купи и да ми ги изпрати ?
Мерси

# 974
Дано да ги пуснат пак кокосовите стърготини, че проверих и в съседния на Лидъл магазин- Кауфланд, там също нямаше никакви (макар да бях прочела в някоя тема, че в К. имало- в нашия К. нямаше)! И в още 2 близки магазина нямаше, освен някакви "смешни" пакетчета от по 20 гр..... Като че ли има някакъв недостиг на кокос... newsm78
В К Бургас има кокосови стърготини големи пакети!

Общи условия

Активация на акаунт