Лидл 118 - Август

• 122 176
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 975
Другата седмица ще има замразена бугаца, тя пече ли се или е готова за консумация?
Ще пробваме от маслиновата паста и сусамовия тахан.
Има и някакъв сладолед в кутия, но не се сещам да е от постоянния асортимент. Ще взема и от него за проба.

# 976
  • Пловдив
Другата седмица ще има замразена бугаца, тя пече ли се или е готова за консумация?
Има и някакъв сладолед в кутия, но не се сещам да е от постоянния асортимент. Ще взема и от него за проба.
Бугацата е дълбоко замразен продукт и се пече, доста отдавна е в постоянния асортимент.

# 977
От днес 2 случки в Лидл, които ме впечатлиха.

1. Млад и добре изглеждащ мъж около 30-те със засилка се отправя към печивата и с голи ръце(!!!) започва да докосва хлебчетата едно след друго, очевидно за да усети кои са топли. Rage Погледнах го много бясно и тъкмо се приготвих да му дръпна една лекция как поне младите не трябва да бъдат такива диваци, обаче погледът ми свърши достатъчно работа и човекът смирено си взе ръкавица, за да си избере хляб. Значи не е като да не знае как трябва, но ако може да мине метър, защо пък да се напъва да се наведе за 1 ръкавица. Rolling Eyes Семейното възпитание е голяма работа. Каквото и да си говорим, без стъклените витрини няма да стане.

2. След каса си поглеждам касовата бележка и погледът ми се заковава на продуктът, който беше намален, но ми е маркиран на редовна цена. Обръщам се и тръгвам обратно към касиерката, която ме поглежда, усмихва се, само й показах продукта и тя без да се замисли приготви парите, които трябва да ми върне. Останах с ужасното усещане, че беше съвсем наясно, че не ми е маркирала отстъпката. Дано да греша, понеже до сега се кълнях в служителите на Лидл в този филиал и не ми се иска да мисля, че е допуснала тази грешка умишлено.

# 978
Бугацата е дълбоко замразен продукт и се пече, доста отдавна е в постоянния асортимент.
Благодаря! В интерес на истината досега не съм я забелязвала. Сега покрай брошурата за следващата седмица и хвалбите за бугацата от друга тема й обърнах внимание.

# 979
Благодаря за кокосовите стърготини! bouquet
Скрит текст:
Най-накрая намерих в Кауфланд, ама те така в един ъгъл на ниско "забити", голямо гледане, четене на етикети докато най-сетне ги открия!!!  Whistling  Сложили ги при добавките за печене, по-точно- до шоколадите за готвене. Ами как да не ги забележа трудно...... ooooh!  Виждат ми се малко сухички в сравнение с лидълските, но пък може на вкус да стават..... 200 гр. за 2,49 лв. 
При нас изобщо не съм виждала авокадо в мрежички. Откакто споменахте тук гледам и търся, но има само на бройка. За това пък, доста често намалят авокадото на бройка.

# 980
И вчера беше намалено, но са много големи. А тези в мрежичка са по- малки

# 981
Моите наблюдения са обратни - авокадото на брой е под лев много, много рядко.

# 982
Някой се ядосваше, че е изтървал фулмастрите с четка...в Кауфланд др.седмица ще има за около 8 лв....☺

# 983
  • София-Младост
От днес 2 случки в Лидл, които ме впечатлиха.

2. След каса си поглеждам касовата бележка и погледът ми се заковава на продуктът, който беше намален, но ми е маркиран на редовна цена. Обръщам се и тръгвам обратно към касиерката, която ме поглежда, усмихва се, само й показах продукта и тя без да се замисли приготви парите, които трябва да ми върне. Останах с ужасното усещане, че беше съвсем наясно, че не ми е маркирала отстъпката. Дано да греша, понеже до сега се кълнях в служителите на Лидл в този филиал и не ми се иска да мисля, че е допуснала тази грешка умишлено.
И ти върна парите без сторно, без да вземе бележката...ей, така просто?

# 984
  • have faith and be patient ..
Нищо не казахте за "сутшърите " ? за мен си е чисто бейзболно яке , но на тази цена много ме съмнява , + това са свалени от раздел актуални , значи ли това ,че са свършили на всякъде ? Както и гащите и боксерките за момичета ? Ще пращам днес мъжо , да видим какво ще изрови .. той обикновенно се връща с вдигнати рамене и "нямя , свършили/ло са "

# 985
Бейзболни якета ще има другата седмица. И сега ли има ?

# 986
  • Пловдив
Моите наблюдения са обратни - авокадото на брой е под лев много, много рядко.
Да не кажа почти никога, освен моментите на промоция на 0,99лв.и това е изключително рядко, дано пуснат мрежичките отново.

# 987
Много са големи и скъпи авокадото на бройка. Искам си мрежичките!!!

# 988
  • have faith and be patient ..
Тет , в различни размерни групи сме , аз гледам тази седмица за малките ,т.е. за моята голямата Simple Smile)

# 989
Да да..видях.
Щом са за дребоси...хич не съм ги отразила ☺

Общи условия

Активация на акаунт