Лидл 118 - Август

• 122 187
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 125
  • have faith and be patient ..
Хахахахахахха ,оххх ужас , явно нямаш деца Simple Smile нормално е да се пипа с омазани ръце и да маже и количка и на всякъде Simple Smile моята голямата яде геврек или кроасан ,винаги с торбичка го държи и пак е цялата в трохи .. а е чисто дете ,внимава ,не обича да се маже .. но деца са Simple Smile

# 1 126
Хахахахахахха ,оххх ужас , явно нямаш деца Simple Smile нормално е да се пипа с омазани ръце и да маже и количка и на всякъде Simple Smile моята голямата яде геврек или кроасан ,винаги с торбичка го държи и пак е цялата в трохи .. а е чисто дете ,внимава ,не обича да се маже .. но деца са Simple Smile

На мен не ми се струва нормално децата да се хранят в пазарската количка, докато майка им взима сирене, примерно. Децата се хранят вкъщи. Ама кво ли разбирам и аз - и аз нямам дете.
За пипането с омазани ръце няма да коментирам... Нормално било.

# 1 127
Е те поничките с нож и вилица ли се ядат? 

Купих туй-онуй...после ще докладвам...като се стационирам...☺

# 1 128
 въпроса е  дали ти ще му избършеш ръцете или не ,и дали ти ще го оставиш да се маже или не , лично аз съм гнуслива и уча моите да са чисти ,надявам се и с малката да успея да я науча ,  а за яденето - почти всяко влизане в лидл е свързано с ядене на кроасан или геврек в количката

# 1 129
Може и калцуни да сложат на входа..не знам...не знам...Rolling Eyes...да не си цапате обувките....Joy

# 1 130
едно да гледаш чуждо дете да яде поничка и да се маже , друго като гледаш своето собствено да го прави , някак си толкова сладко ти се струва ахахахахахахахах

# 1 131
едно да гледаш чуждо дете да яде поничка и да се маже , друго като гледаш своето собствено да го прави , някак си толкова сладко ти се струва ахахахахахахахах

Хранете ги тия деца на време, не чакайте да влезете в магазина... Моля ви се.

Иначе, Лъки, виждаш ли къде отиват мокрите кърпички?

# 1 132
Те поничките са в началото и всяко дете вика с влизането - искам поничка.  Вместо да вика, докато пазаруваш, даваш му една да си ръфа.

# 1 133
точнооо Simple Smile))  мокри кърпи винаги си нося голям пакет,дори да съм без децата Simple Smile) както и да е  ,в тази гръцка седмица на пускат ли някаква тарама хайвер ??? много ми се яде хубава тарама , купешка не обичам , а и тази година по заведенията много ме разочароват ... в лидл нали има хубави нещица та някой попадал ли е на хубава тарама хайвер ,било тя и купешка ?

# 1 134
  • Бургас
Влизам да видя дали някой е споделил нещо за дрешоляците днес, пък то кой как не успявал да си възпита децата... Моето е извънземно явно, защото нито е стъпвало някога вътре в количка, нито е яло в магазин, нито успява да ме изнудва на всяко влизане в магазин. Ама хора разни, деца също Wink

# 1 135
  • София
Маслото Пилос, което от утре ще е на промоция, хубаво ли е? Дали наистина е немско? Българско масло не купувам, защото все ми мирише, а и често е много меко, т.е. не е само краве масло, а с примеси.
На мен ми харесва. Също не купувам отдавна българско. На Пилос маслото си е като всяко друго немско масло, което съм купувала до момента. Омеква само на топло, в хладилника си е твърдо. Не мирише. Като се топи не отделя вода. И си има вкус на масло. Нямам киселини от него, случвало ми се е с други масла. Все се каня на някоя промоция да накупя повече и да пробвам да направя гхи. Знам, че гхи правят с домашно, ама няма откъде да взема.
Бледолилава, благодаря! Точно това исках да чуя!  Wink

Преди няколко дни едно доста голямо момченце се беше настанило в кошница и родителите му го дърпаха. Беше се сгънало на 14-се, както се казва. Laughing И такъв вариант има. Wink

Вярно, че в други времена съм била с малки деца, но никога не са казали, че искат да ядат/пият нещо в магазина. Знаеха си, че това се прави след като излезем и не са мрънкали. Който както ги научи. Но съм съгласна, че в днешно време е малко по-трудно да стане. Как бих могла да им обясня, че в магазина не може, когато околните го правят. Получава се като ситуацията на светофарите - обясняваш, че на червено не се минава, а около теб тръгват нетърпеливите.  Wink Както и да е! Мен не ме бърка. Приемам, че всичко е мръсно и се съобразявам с това. Има брошури за постилане, найлончета от зеленчуците за опаковане...  Laughing Хубаво, че не са се сетили да ги пестят като в някои европейски държави и мога всичко да си опаковам.  Laughing

# 1 136
Имам как да нямам, малко е.
Обаче не може ли да консумира след като излезете от магазина. И за детето е по добре и за майката, а за служителите в Лидъл да не говорим.

# 1 137

Хранете ги тия деца на време, не чакайте да влезете в магазина... Моля ви се.

Иначе, Лъки, виждаш ли къде отиват мокрите кърпички?
Те са на входа на Кауфланд.
Цоче, турете мокри кърпи до поничките. Laughing

На мен не ми се струва нормално децата да се хранят в пазарската количка, докато майка им взима сирене, примерно. Децата се хранят вкъщи. Ама кво ли разбирам и аз - и аз нямам дете.
За пипането с омазани ръце няма да коментирам... Нормално било.
Не е нормално. Той Ганьо Балкански си слагал в пасти в джоба, и то не е нормално.

Извинявам се за поредните постове, нещо не ми се публикуваха на време.

# 1 138
Лъки, както обичат да казват: като порасне детето, ще видиш... Явно ние, с малките деца нищо не разбираме Simple Smile

# 1 139
Лъки, както обичат да казват: като порасне детето, ще видиш... Явно ние, с малките деца нищо не разбираме Simple Smile

А, не е така. Bradata и Таня явно че разбират... Но нека да не спорим. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт