Лидл 118 - Август

• 122 120
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Някой питаше за отзив за немските бели грил наденички. Току-що ги пробвах. При отварянето на опаковката силно ми замириса на горчица. При печенето не пуснаха никаква мазнина, течност. Вкусни са, но подправките са по-силни и нехарактерни за нашата кухня. Лично на мен ми харесват, но може на някой да не допаднат. Не съм сигурна, но мисля, че освен хрян, долових и кардамон. Ще се радвам ако някой експерт в подправките каже дали правилно съм ги определила.
Моля за снимка, за кои наденички става въпрос?  Praynig От сто години търся тези в които има хрян и още някаква подправка, която не я разпознавам. Леко напомнят по вкус на Муш бургера в Макдоналдс. Почти съм сигурна, че съм взимала такива от Лидл, но бяха по-дълги от тези в постоянния асортимент. Мисля, че вече съм пробвала всички възможни, но може и да бъркам.

Скрит текст:

teta75 магазина в Люлин 2 срещу пощата скоро ли ще го откривате?
Joy Joy Joy

# 1 186
  • Sofia
Кой питаше за останало розово софтшел яке 146/152, че не намирам покрай количките?

# 1 187
  • Бургас
Ужас. Как оцеляваме в тая нестерилна среда, не знам.
Темата се обърна на ОКР

Ставаше въпрос за пример, възпитание и пр., ама както и да е - нека се приключи, защото никой няма да убеди другия в правотата си, а темата е все пак в пазарски подфорум Wink

Да си ъпдейтна мнението за дрешоляците. Отворих преди малко бейзболното яке и... директно ще го връщам! Качеството се оказа възлошо:

Спортните тениски се различават в ширината основно - жълтата е видимо по-тясна и малко по-къса (нея мерихме в магазина, като реших че са леко умалени):

Долнището от същия тип (черното с шаренко по крачолите) 122/128 беше доста по-тясно и късо, а следващият размер е доста по-голям - ама доооста :/ Ще видим какво ще успея да сменя, върна и пр.

# 1 188
  • София
Ооо, аз разбрах проблема. Но както обикновено се обърна на тежки дискусии.
Съгласна съм, че има маса невъзпитан народ, но и че не мога да мисля за това нон стоп. Нито да пребърсвам наред и подобни. Нито в магазините ще ги спра да не правят гадости, нито по ресторанти и къде ли не (ако седнем да дълбаем).
За това и това, което казах горе.

Между другото. Лидл е в пъти по-чист (и колички и кошове и подобни) сравнено с Кауфланд и Била, за мен.

# 1 189
И няма полза тук да се мятат обвинения...а в магазина, в реално време срещу реални хора...

# 1 190
И все пак затова се нарича "магазин", а не "бърза закуска" или "питие на крак" ...

Коментираните немски грил наденички имат ли лютив вкус? Веднъж бяхме взели едни такива бели точно, но доста налютяваха... Дали не са били с хрян?

# 1 191
  • София
как са бейзболните якета ? много ги харесвах преди , сега изтървах малките , големите биват ли ?

Взех на девойката, според мен са умалени. Тя няма 140см, а взехме 146/ 152. Гледай ги хубаво, защото на някои висят конци (както е показала Брадата по- горе).

# 1 192
  • София
Следя темата и беше коментирано скоро. Но не взех решение.
 Предната седмица май пак бяха пускали блендер (за смути). Сега пак. Струва ли си този или да чакам някакъв по-добър. Чудя се. Спира ме много вероятността да е шумен. Но детето упорито отказва плодове все още (макар да вярвам, че трябва да се яде цял плод не на фреш и подобни) това поне го прави на каша и не отнема от полезните влакнини бла бла, та може да успея да пробутам.
Има ли смисъл? Става ли наистина с гладка текстура и поносим ли е шумът?
Този модел ок ли е или има по-добри? Стъклена кана и т.н. ?

# 1 193
Добър ден!
Чувствам лека вина относно стеклата се дискусия, но просто споделям. Не ми е цел да внасям раздор в темата Simple Smile
Днес като клиент в Лидл,бях с племенницата на 4 годинки. И си признавам на мига,че се възползвах от служебното си положение Joy ,за да поискам розов донът отвътре,а не да взема от витрината. Тя естествено поиска веднага да опита. Дадох хапка,другото отново загънах и казах,че ще си я дояде след като платя. Но и тя ми е душичка,признавам,много послушно дете. Завиждам на сестра ми. Като си спомня моите какви бяха...
 Покачих племенницата на количката,не в кошницата и си напазарувахме славно.
Всяка година купувам за сина дрехи от Лидл,но тази съм разочарована. Май само дънки ще взема утре.

# 1 194
Взимай го и се не бой! Ако не ще го върнеш обратно. Имаме от около коледното пускане и сме много доволни. Шумен е, но всичко е в рамките на 60 секунди. Има висока купа, което е голямо предимство. В нея може да направиш сок за 3 чаши едновременно (за до 60 секунди). Мелиш каквото ти е кеф. В началото е малко нетипична текстурата на това, което правиш, но се свиква и сега не ни прави впечатление изобщо.

А, и се мие само капачката с ножа и купата за нула време. Може и в съдомиялна.

# 1 195
  • София
как са бейзболните якета ? много ги харесвах преди , сега изтървах малките , големите биват ли ?

Взех на девойката, според мен са умалени. Тя няма 140см, а взехме 146/ 152. Гледай ги хубаво, защото на някои висят конци (както е показала Брадата по- горе).
Конците не са проблем, те се орязват и ок, ама като гледам как потресаващо е ушит и колана е целият крив и копчетата ми се видяха не много ок. Гледах и аз долнищата днес за ученика , не ми хареса, нито материята , нито дебелината, някакви рехави и лигави ми се видяха и ще станат на типченца за нула време.

# 1 196
  • София
И все пак затова се нарича "магазин", а не "бърза закуска" или "питие на крак" ...

Коментираните немски грил наденички имат ли лютив вкус? Веднъж бяхме взели едни такива бели точно, но доста налютяваха... Дали не са били с хрян?
Мисля, че се предлагат и пикантни, да.
(Аз питам за други - с аромат на горчица и още нещо Crazy)

# 1 197
  • София
Взимай го и се не бой! Ако не ще го върнеш обратно. Имаме от около коледното пускане и сме много доволни. Шумен е, но всичко е в рамките на 60 секунди. Има висока купа, което е голямо предимство. В нея може да направиш сок за 3 чаши едновременно (за до 60 секунди). Мелиш каквото ти е кеф. В началото е малко нетипична текстурата на това, което правиш, но се свиква и сега не ни прави впечатление изобщо.

А, и се мие само капачката с ножа и купата за нула време. Може и в съдомиялна.

Звучи добре. Само тая част с “нетипичната структура”, дали е много нетипична чак? Да не се запъне да не иска да го пие?
Ще мине ли през сламка Joy

Много благодаря за мнението.

# 1 198
Взех дънки и един спортен панталон на големия.

# 1 199
Напоследък всеки път дрехите, който са опаковани по две са с разлика в размера, а мъжа ми пазарува по списък, хич не поглежда за подробности....ако пише блуза взима и бяга Simple Smile
Някой помни ли кога пускаха детските якенца с тънка вата, едни нашити на чертички бяха предните години.

Общи условия

Активация на акаунт