Лидл 118 - Август

• 122 002
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз не че съм купувала, но от прочетеното съм останала с впечатления, че тази т.нар сладкарска извара си е баш подсладена.

Не е подсладена, а е фина, като крем.

# 1 306
купувам продълговатия на Блуедино дето е 750 гр.
и аз така
взимала съм малката разфасовка, но интересно кашкавалът в малката е по-мек и е различен
не знам по каква причина

# 1 307
  • Асеновград
Аз не че съм купувала, но от прочетеното съм останала с впечатления, че тази т.нар сладкарска извара си е баш подсладена.

Не подсладена, става и за печива, но ако търсиш солен ефект преди това и се добавя сол.В последно време замених изварата в соленки, пити тутманици с нея, така малкия ги яде без да чопли и да вади парченца сирене отвътре.
Скрит текст:
И друго от нея досега никой от нас не се е обривал,както от не добре узряло сирене .

# 1 308
  • София
Мерси, Тете, няма да купувам от Лидл, но ми трябва за цветно. Ултимейт  май е за бяло.

# 1 309
Скрит текст:
В Италия има нещо като кашкавал- cacciocavallo (качокавало)- то като се замислите, и името му е толкова подобно! Simple Smile Обаче него пък го продават различно узрял- може да е по-мек, може да е зрял повече време и по-твърд....Много обичам, точно защото ми прилича доста на бг кашкавал.

https://www.google.com/search?q=caciocavallo+foto&client=fir … =1366&bih=628
Това което купуваме е без дупки вътре, като кашкавал изглежда. Иначе има много видове....
А маслеността на сладкарската извара?  newsm78

# 1 310
Кой от двата вида сусамов тахан е по-хубав? Чудих се дали да не взема този с какаото, но да не нагарча? И от маслиновата паста коя препоръчвате?
От премиум сладоледа вчера нямаше нито една кутия и даже и табелка нямаше.

# 1 311
Скрит текст:
В Италия има нещо като кашкавал- cacciocavallo (качокавало)- то като се замислите, и името му е толкова подобно! Simple Smile Обаче него пък го продават различно узрял- може да е по-мек, може да е зрял повече време и по-твърд....Много обичам, точно защото ми прилича доста на бг кашкавал.

https://www.google.com/search?q=caciocavallo+foto&client=fir … =1366&bih=628
Това което купуваме е без дупки вътре, като кашкавал изглежда. Иначе има много видове....
А маслеността на сладкарската извара?  newsm78
Този кашкавал е подобен на качотата. Преди имаше в асортимента качота,пушен. Много вкусен. Сега подобни доставят на италианска седмица.

# 1 312
  • при моите любими
Момичета имало някакви мини пици в Лидл, май са замразени. Опитвали ли сте ги и какво ви е мнението за тях? И има ли ги в постоянния асортимент? Имам двама ученика и искам да заредя някакви бързи алтернативи за обяд или следобедна закуска, когато не съм имала време да приготвя друго.

# 1 313
Днес взехнещо ново - сметанов десерт с грис на Пилос. Имаше и шоколадов. Няма ненормални съставки -мляко, сметана, захар, грис, сол.

В интерес на истината- хареса ми. Напомни ми за детството.

# 1 314
  • Козлодуй
Минипиците са много солени, но за някои хора може и да са таман не знам, а и от отдавна не ям пица та може и да са ги променили Simple Smile

# 1 315
  • Където морето целува небето...
Кой от двата вида сусамов тахан е по-хубав? Чудих се дали да не взема този с какаото, но да не нагарча? И от маслиновата паста коя препоръчвате?

Само белият сме опитвали и много ни хареса. Пастите и двете са супер от тази, която е на промоция.

# 1 316
Мерси, Тете, няма да купувам от Лидл, но ми трябва за цветно. Ултимейт  май е за бяло.

От около две години има и вариант за цветно. Color търси да пише на него.
В нашия К ...цил малък филиал и не винаги зареждат този за цветно. Виж във вашия как ще е и какво има...

Таханът с какао само съв вземала...мажех филии на детето. Има вкус на течен шоколад..без мириса на лешници само. Много са близки като вкус..
Белия  не съм опитвала...изглежда ми гаден 😆

# 1 317
Благодаря за мненията за сусамовия тахан и пастата. Ще взема за проба по един вид от двете.

# 1 318
  • София
Сусамовият тахан в Лидл уж е гръцки,  пък с палмова мазнина!

# 1 319
Сериозно ли има палмова мазнина в него? Че от кога на тахана му е нужна допълнителна мазнина? Направо ме оставихте замислена. А се канех да питам този с какаото дали е и той подсладен или само тахан и какао. Ще си забъркам вкъщи, щом е така.

Общи условия

Активация на акаунт