Лидл 118 - Август

• 121 988
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 410
Хубави обувки Simple Smile

# 1 411
  • have faith and be patient ..
Пяната за дамаска дали може да са ползва върху килим от мемори пяна ? Повърхността му е някакъв полиестър , мекичък , пухкав ? Бебешкия шампоан с помпата и жирафа - само него ползвам откакто ги пуснаха , и за двете деца , доволна съм ,много жалко ,че спират толкова хубави неща !!

# 1 412
Не съм, днес ще сме на режимни палачинки, но скоро ще да е, ще докладвам. И обезкостени бутчета съм приготвила.  Sunglasses
Споделете рецептата, моля! Hug

Скрит текст:
Ами, не зная до колко ще е интересно Simple Smile За 1 палачинка слагам 1 яйце, половин супена лъжица сусамово брашно, четвърт лъжица смлени тиквени семки и четвърт смлени слънчогледови, малко зехтин, 40 мл прясно мляко, или кисело или сметана и щипка сода. Брашната са по избор,може да се заменят, съотношението също, може и без мляко, Пълнежа е по избор, мисля да е пилешко филе с майонеза.

# 1 413
Аз пък да питам тоз ламинат с какво го почиствате?Simple Smile))

Иначе не се ли притесняваш, че като са еластични ще се отпуснат много след време/пранета?

# 1 414
Аз пък да питам тоз ламинат с какво го почиствате?Simple Smile))
Имат препарат за ламинат и коркови подове W5, точно техния не съм го пробвала обаче. Не е нещо екзотично, почти всяка марка почистващи препарати има, ако не и всяка.

А гелът за почистване на канали читав ли е? Гледам че е намален доста и му се чудя.

# 1 415
Взех външна батерия. И в инструкцията са ми написали: "Поради високата консумация на ток за зареждането на външната батерия трябва да се използва USB захранващ блок. Не зареждайте външната батерия от USB порт на персонален компютър или ноутбук." Какъв е този блок, колко струва и може ли все пак да зареждам от лаптопа, без да последва повреда за лаптопа? И колко време би отнело?

# 1 416
Захранващ адаптер вземете или просто зарядното ви за телефона. Те подават по-голям ток отколкото излиза от порта на компютъра или на лаптопа.

# 1 417
  • София
Имам външна батерия за зареждане на мобилен телефон. Закупих я от Лидл. Към батерията има USB кабел. Включвам към телефона и към зарядното, което е включено в контакт. Зарядното ми е от телефона. Ако трябва батерията да заредя, включвам USB кабела в батерият и в зарядното. На външната батерия има светлодиоди, които показват колко е заредена. Щом светнат 3-те светлодиода, изключвам.

# 1 418

А гелът за почистване на канали читав ли е? Гледам че е намален доста и му се чудя.
По-скоро за профилактика,отколкото за някакво мощно почистване Wink

# 1 419
Точно за това ми трябва, не за отпушване на вече задръстен канал.

# 1 420
Тета,панталона ,който си показала има ли го в брошурата?На каква цена е?

# 1 421
Не зареждайте външната батерия от USB порт на персонален компютър или ноутбук." Какъв е този блок, колко струва и може ли все пак да зареждам от лаптопа, без да последва повреда за лаптопа? И колко време би отнело?
USB на компютъра подава обикновенно 0.5А, а батерията иска 2А т.е. ще се зарежда 4 пъти по-дълго. Погледнете зарядните за телефоните или други устройства на които е отбелязано 5V за USB. На самото зарядно е отбелязано Output 5V 1A или 5V 2A и т.н. Различават се амперите. Колкото повече толкова по-бързо ще зареди батерията. Препоръчително зарядното да дава поне 1А. Масово предлаганите устройствата не предлагат повече от 2.4А Има до 5А но това са екзотики. Когато на зарядното пише повече Ампери не е страшно, защото консуматора черпи колкото му е нужно. Опасно е обратното консуматора да иска повече от подаваното, но съвремените устройства са интелигентни и имат защита т.е. вероятността да изгори нещо е малка.

# 1 422

Би трябвало да го има...
19.99 лв май беше..имаше и тъмно син.

# 1 423
# 1 424
  • Варна
Има го в брошурата, но десенът не си личи. Изглежда по-скоро, като сив. Има и тъмносин такъв на страницата с ризите е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт