Лидл 118 - Август

• 121 947
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 440
  • софия
Авокадото в мрежа с какъв произход е?

# 1 441
  • Пловдив
Набързо преминавам само да кажа, че тази сутрин има авокадо мрежа доставка. Хубав ден !
Много ти благодаря за информацията, отивам да си грабна една мрежичка.

# 1 442
Шарения панталон е много тънък и лек.
Леко и умален според мен...38 който нося ми се стори тесен....вярно, че е ластичен доста, но предпочетох да взема 40, за да не ми е съвсем опестен като клин..искам да го нося като панталон.
Набира се по краката - но може при мен да е от номера...или от тънкия плат.

Иначе е много свеж десена...
При мен се набира панталона при по-малък номер. По-големия номер не се набира Simple Smile

# 1 443
  • have faith and be patient ..
Имате ли спомен кога пускаха детските зимни якета , шушляк вън ,а вътре с полар ? И колко струваха горе долу ?

# 1 444
  • София
Авокадото в мрежа с какъв произход е?
Перу, така беше последният път. Каква е тая тактика спираме продукт който се търси и хоп после с нова цена. И аз съм фен на авокадото, ама ако е 4.50, си е като да си вземеш от големите. Нещо  Лидл напоследък започнаха доста често да вдигат цените.

# 1 445
Не в съвсем като да си вземеш голямо. Голямото е 2.50 лв за броя.а това са 7 за 4.50.

# 1 446
Имате ли спомен кога пускаха детските зимни якета , шушляк вън ,а вътре с полар ? И колко струваха горе долу ?
Около 25 лева мисля, че бяха. Онези за ските бяха декември, а по-дебели шушляк с полар вътре мисля, че имаше по-рано, началото на октомври. Тези за ските не топлят, да знаете. Сега може да обиколите магазините, защото майка ми видя преди 2 седмици изостанали намалени якета за ски, та може да има и други.

# 1 447
  • Перник
Тъкмо и моите свършиха ,с последната мрежа не съм имала проблем ,а и размера ме устройва ,слагам по едно цяло в салатата , а онези големите никога не съм изяждала цяло , прибирам половинката с костилката  , овивам  във фолио , слагам в кутия с капак и после пак цялото е почерняло , като го изрежа от тук от там и то остава една четвърт.. а и цената не ме устройва като за постоянен консуматив Simple Smile

За да не почернява (или поне да почернява по-малко) авокадото, поръсвам с лимонов сок.

# 1 448
  • София
Вчера отидох специално за панталоните, но се разочаровах. Едно, че са умалени, второ, ще са ми къси - 1,75 м съм и трето, материята е силно изкуствена и бодлива според мен. Много харесах джегинсите, особено светлите, но ... не посмях, къси ми се видяха. Ако някой с подобен ръст е взел, да каже дали се разтягат на дължина като другите клинове, макар че ги опъвах в магазина и ми се сториха доста нееластични.
Обаче си взех бялата блуза, страхотно седи и е много приятна материя. Тъмносинята също ми хареса, но си имам подобна. Simple Smile

# 1 449
  • София
Аз си уцелих размера на джегинсите, но на мен ми е дълъг. Висока съм 163 см. и ми се набира доста от долу. Но ще си го нося, защото ми се стори доста удобен. Сутринта даже го изпрах.

# 1 450
  • Пловдив

4,29лв. 7броя

# 1 451
Някоя от вас има ли чистачката за прозорци ,която е с вградена функция за пръскане? Чудя се дали да я взема и дали върши работа ?

# 1 452
  • София
Не в съвсем като да си вземеш голямо. Голямото е 2.50 лв за броя.а това са 7 за 4.50.
Голямото е доста по- тежко от малкото, на авокадото никога не пише грамажа защото е на бройка. Не съм го мерила, но определено предишната цена за мрежичка беше по- добра.

# 1 453
Авокадото е на калибър. И голямото и малкото имат предимства. Но най-важното е да не е изгнило преди да го срежеш:)

# 1 454
Като цяло съм доволна, че го връщат. Малкото го хапва с кеф и едно авокадо ми е идеално за едно хранене

Общи условия

Активация на акаунт