Сладко бебче хубавее, ОКТОМВРИЙКА дебелее...

• 17 972
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Ели, току що прочетох в един от форумите за кърменето, че става и от 6тия месец да се мажат зърната с Гармастан, ама по-доброто било Ласинокс или нещо такова. Второто е по-добро при употреба докато вече кърмиш. И двете помагат да се предотврати разраняването на зърната при кърмене.

# 166
  • Стара Загора
Здравейте и от нас с бебчо bowuu
ДНес ми е толкова мързеливо и сънливо... Blush
Ели съжалявам, че си била в болницата но важно е вече сте добре и само така до края Hug
Днес при нас пак вали...добре, че заваля след като се прибрах, че оставаше и мокра като кокошка да се прибера Crazy
Сега отивам да пържа картофки и тази вечер ще пием по една биричка с татито.
Лека вечер и цалуфкииииии Heart Eyes

# 167
Ето ни и нас след прегледа...

След много чакане (часът ни беше от 18, а влязохме в и 40!!) изобщо не бях в настроение да си говорим сладко - сладко с Мазнейкова и като не й казах да ни записва, нищо не ни записа. Толкова ли не знаят тия хора, че за нас тези срещи с бебето са много интересни и не могат ли да ни направят кефа, въпреки, че за тях е рутина?! Както и да е, все пак всичко ни е наред и ни пусна поне за малко на 3Д, м/у другото, мониторът се намира в другия край на кабинета и аз почти гадаех какво виждам, но поне таткото беше на една педя. Много е смешна бебката, вече 100% е девойка и прилича на кльощаво пиле!  Laughing Ама нали си е нашето клоьщаво пиле, та ни е мило  Hug

Целувки на всички и приятна вечер  Heart Eyes

# 168
Мамит, здравейте Hug

И мен като Херка, ме мързи нещо, о сетих се Хери честита годишнина със закъснение Embarassed Пожелавам ви да сте много, много щастливи и както се сбъдна мечтата ви за бебче, така да се сбъдват всички ваши желания Hug

Тази Мазнейкова-много важна ще излезе. Брех. Момичета и аз си бях запазила час за нея, но се отказах и се записах при Бойчев в Тутракан. Да, може да ви звучи смешно, Тутракан, едно село и има 3Д (страшен апарат, който каза, че е купил за 120 000лв. #Crazy, егаси), но наистина лекаря е невероятен. Нека тези мами, които са в този регион-Варна, Русе, Търново, Плевен, ако искат да го посетят. Взима 40 лв., на всички обяснява подробно 30-40мин. и ти зписва диск. Просто невероятен. Млад е  и доста симпатичен Mr. Green и въобще страхотен лекар. Мазнейкова определено е добра, да, но името й е много прехвалено и оттам тя може да си позволява да взима толкова пари и да претупва пациентите smile3516

Ели гу е права Без повече нерви майчета. Нека се стараем да мислим позитивно и всичко ще бъде наред. Целувам ви lovekiss

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 20:29 от kryc kryc

# 169
здравейте мам4ета!!!
Браво за новата теми4ка  !! Късно се включвам..ама на - какво ли не правим тия дни...
каката ска4а на дивана,отско4и и си удари главата на дръжката на едно 4екмедже...това става в стаята на вуй4о й и ...аз я гушвам да я утеша ,а след малко...хоп- руква една кръв...;-( познайте какво ми беше...и това в петък..а в неделя сме на сватба - и то като шаферка-моята щерка,не аз!;-) та слагахме разни мазила...спря кръвта...слагаме марля с фиби...какво да ви описвам..с тая дълга коса...добре,4е не беше за шиене..ина4е отиде й косата...тя за нея ревеше пове4е...;-( та,събота си седяхме вкъщи и по4ивахме и в неделя- първи на сватбата...страхотно бе6е...Wink амо който нема корем играе...на мен ми казаха ,4е шийката не е ве4е еласти4на и след 2 седмици искат пълен покой вкъщи...та ,камо ли да се друсна на хорото...;-( ама ритмувах с крак...
изписаха ми свещи4ки за те4ението,което било естествено,но ще ми вземат влагалищен секрет след 2 седмици...;-(и паК  изследване - кръв,урина...
Бебо се движи...само дето не иска докторката да каже пола...имало нова теория....
Децата развивали депресия на 9-10 години ако пола на детето не съвпада с този,който майката желае или ако съвпадне - детето ставало много егоисти4но,намахано и себелюбиво....японска теория..;-( та сега ще 4акаме да видим...какво ще излезе...
Татковците ви гледат ли ма4ове???

# 170
kryc kryc утре 18,30 съм при него и аз разбрах,че е доста симпатичен Laughing
Много се уморявам вече направо след 16ч съм парцал !Дразня се от почти всичко. Sad
Стискайте палци утре всичко да е наред с бебока

# 171
Здравейте, момичета,

За Мазнейкова явно претупва вече пациентите си. Не искам да го мисля толкова това, важното е че новините за бебчовците са добри Peace

Аз бях решила края на другия месец да се мажа с Гармастан, това Ласинокс не го бях чувала newsm78
eli_gu за лекарите направо не ми се коментира, такива ги има... не пожелавам на никой да попадне на такива некадърници.

Много целувки и само добри новини ви пожелавам Hug

# 172
Здравейте момичета
Скъпи везнички честит рожден ден на патерица Да сте живи и здрави и нека есента ви дари с живи и здрави бебчета
Херка на теб желая много любов и семеен уют
За Мазнейкова аз имах притеснителен резултат от БХС и жената ми отдели около 30  мин огледа бебо отвсякъде и ми взе 70 лв
Така че аз лично остатанах доволна Димитрова също отдели време а и Спасов го гледа около 40 мин така че при мен прехвалените лекари не се изложиха Момичета вие знаете ли кога се прави трета фетална  чувала съм че е между 33 и 35 но не съм сигурна
КикиНики аз ще дойда в четвъртък Ще се радвам да се видим
Днес не можах защото бях на изпит и си го взех  newsm44 Останаха ми още два Praynig най тежките но няма начин ще ги борим
Добрата новина е че са ми здрави бъбреците а ниския белтък за сега ще го следим най вероятно е от желязото Спряха ми тотема  newsm68 newsm74 и съм много щастлива защото не можех да я понасям
За крема за гърди аз се колебая между гермастан и този на Авент Ще питам доки
ели гу съжалявам за неприятностите ти Надявам се от сега нататък всичко да е наред  Praynig
Сега отивам да гладя  newsm45 че от утре ме чака яко четене
Поздрави

# 173
Феталната по принцип се прави на 2Д, защото 3Д-то дава обем и не се виждат органите.
точно казано newsm10.идеята е прегледа да се извърши от лицензиран специалист,/а те наистина не са много,/а не в това какъв е апарата.3Д или 4Д,както и да го наречете е за удоволствието на родителите- и те да видят по-ясно бебока.
барабана,веничка,кала,не се бойте,прегледа е направен както трябва,нищо,че Мазнейкова се е държала толкова дръпнато.
предполагам,че не прави запис без изришно да сте поискали,точно за да не бъде обвинена,че натрапва допълнително платена услуга,която ,освен това,и няма отношение към прегледа ,ами си е чиста глезотия.ние си попитахме за записа още щом влязохме.тя ни даде диск и си платихме 70лв. за това.
казаха ни ,че е добре да се направи втора фетална морфология след 28г.с.,заради приближаващото раждане.смятам,че е добре тогава да отидем при друг лекар,дори само заради това ,че ще можем да получим и още едно мнение-така и така си плащаме.може-би ще е доц.Томова,защото и нейният апарат работи като доплер.хубаво е  да се следи и кръвоснабдяването на матката.чувала съм чудесни неща за Димитрова,но трябва да се записва час отделно при друг специалист с доплер.

честито на всички мами -близначки    ura!казват,че който си има жена-близнак,има цял харем! knit af pletkaпоказвайте по-често усмихнатото си и оптимистично Аз!!!пък на есен,нали си знаете урока,с песен и бебчета в ръце!

ели гу,кураж!изживяла си премеждие,но пък си получила пълния пакет изследвания.важното е ,че ти и твоето бебоче сте добре и дано да нямаш повече подобни притеснения!

евелинче,кала,благодаря за поздравленията!цвети ми се обади днес и ми каза.направо се чудя как съм спечелила tongue.идеята си беше добра,но нали за пръв път рисувах върху корем,не си разчетох времето и не изпипах нещата.
не дойдох днес,а и в четвъртък няма да мога,защото поех голяма поръчка и едвам смогвам да се справя-просто съм станала много сънлива и трудно се концентрирам Sleeping,но другата седмеца се надявам да се видим ,а и да взема снимка.тогава ще я кача.

яни,браво за добрите новини!време беше да си отдъхнеши и да се отдадеш на спокойно и щастливо бременеене!

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 00:34 от oska

# 174
  • Стара Загора
Добриутро от нас bowuu
Честит взет изпит на Яни...браво и все така Hug
Относно мажането на гърдите...още се ослушвам ама да я видим тая работа. В крайна сметка искам да кърмя колкото се може повече бебчо. Ще направя каквото зависи от мен пък...
Днес станах доста раночико...ама татито като се разшава сутринта и аз се ококорих Blush
Днес гледам слънчице наднича....може и да е хубаво времето...пу пу пу
Лек ден мамчета и целувки Heart Eyes

# 175
 Хера във Варна се скри  newsm45 слънцето и ми леко хладно  Tired

Честито от мен на Яни , сигурна съм че ще справиш и за другите.

Честито на всички които са празнували.

Кои каза че е нервен  Whistling при мен само един колега го отнася от време на време, ама добре че е роден на едната дата с мен в един с същи месец, че ме понася  Hug и му минава бързо, мъжо не се оплаквал  Heart Eyes, ама и да се оплаква кой ли ще го чуе  Party

Утре съм на консултация та ще разказвам и съм впрегнала всички да ми търсят картон за проследяване на бременност, че аз не мога да си намеря нещо Wink

Лек ден и от мен  Grinning

# 176
  • Стара Загора
Хера във Варна се скри  newsm45 слънцето и ми леко хладно  Tired

Любимият ми град....пет години ми минаха там...ех млади луди години Mr. Green Вчера и при нас беше студено...замръзнаха ми атрибутите направо. Бутам слънце и към вас...и вие сте хора в крайна сметка Mr. Green

# 177
Здравейте майчета!
Днес се случи нещо страхотно. Сутринта докато се гушкахме с татито и бебо си показа главата! Всъщност дали глава или дупе не разбрахме, ама си показа нещо! Лежа си аз, галят ми корема и по едно време мъжа ми ме дърпа - Гледай! А то една кръгла издутинка и много твърда! Погалихме я и тя изчезна - само след секунди се появи на друго място. Играхме си така половин час! Мъжа ми закъсня за работа, аз трябваше да седна да чета...
Ели гу, много неприятно с това лежане по болници. Дано лошото вече да е приключило и вече да те чакат само хубави изживявания с бебо!
Яни, много се развам за резултатите и честито за изпита!
Оска, рисунката беше страхотна, недей така скромно! Много хубава идея е да я вземеш и да я качиш в албумчето!
Хайде лек ден, момичета, много весело настроение!  Hug

# 178
Добро утро и от мен  майчета preggo
Радвам се че при Яни и Ели вече всичко е наред.
А за д-р Бойчев момичета от Русе,мога да кажа,че наистина е най-добрия специалист в района.И мноооого съжалявам,че съм си далеч от вкъщи и не мога да го посетя.
Днес слънчо се отсрами и ни  дари с малко топлинка.Да ви е слънчев деня  love001

# 179
Здравейте и от мен, майчета!
Днес бях на фетална при Тодоров - имам си снимка на беборан, диск ми записа, разгледахме го обстойно, сърчице, главичка, коремче, крачета...и си показа пишлето, видяхме и "черешките" - та това е положениеот, живот и здраве, пак ще ставам мъжка мама. Май доста съм се надявала на момиченце, та малко ме шокира, но минаваме на мъжка вълна и започваме да мислим именца за момче.
Ах, колко съм отвеяна и разсеяна...и се усмихвам тъпичко на всеки срещнат по улицата!
Прегръдки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт