Сладко бебче хубавее, ОКТОМВРИЙКА дебелее...

• 17 957
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Кюстендил
Здравейте на вси4ки,моята кака ме остави да се наспя тая сутрин и сам много щастлива,но като гледам май днес няма да има разходка.За запека аз ли4но се справям с плодове на гладно рано сутрин,щото доки каза да не се напъвам,4е и без това сам имала предпоставки за разкритие...,а и да не гушкам каката,4е кой ще ми я гушка,ако не аз?Пък ве4е 1 месец няма нищо и слава богу

# 196
Неса-може да ми сложиш синьо щъркелче-100% е сигурно вече. stork-boy
д-р Бойчев наистина е много мил и е симпатяга.Всичко с бебо е наред -700гр. Направи всички измервания -идеални са  Hug
За запека сега ми помагат кайсиите rodi_d опитай сутрин на гладно топла вода с мед-медовина.
А за лошия сън-спя си като пън нямам проблем с това.
Проблема е докато заспя много ме боли кръста и гърба.
Бойчев каза да отида отново към 30г.с. да се сравнят параметрите.
Задъхването явно е проблем при всички на мен някой път ми трудно да говоря даже . Shocked
С нарастването на бебчо ще става и по-тежко ,но ще издържим  Wink
Целувки на всички  bouquet

# 197
Здравейте момичета
как сте днес ..
Аз от вчера зарязах съветите, че всичко се купува след раждането и с мъжо купихме одеалце-спално чувалче.. една приятелка ми каза непременно да се сдобия с такова, че било с много приложения и страшно удобно за зимни бебоци ..
За да се застраховам го взех зеленичко, че ако бебчо се окаже бебка да не е конфузно

И бебенце ви поздравява с един ритник  preggo newsm32

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 11:49 от PC (коте)

# 198
Привет и от нас! Hug
Илиана, честито за пола!
Rodi_d, и аз да се оплача със запек и килограми. Аз лично освен аптекарката не съм питала никой за спрявянето със ситуацията,ама на мен лично ми помага чай от майчин лист /Сена/ и едни бонбони-Лаксатол - иначе тия с плодовете рано сутрин, с кафето, даже и с половин цигара Sick бяха до скоро.
На всички желая слънчев и весел ден. Поздрави на коремчетата!

# 199
ROXYTO - Варна,  29.10.2006г., първа бременност - 27г.

# 200
Момичета, здравейте  bouquet!
Искам да Ви питам, дали ако нямам коластра това значи, че няма да имам и кърма newsm78?Една приятелка ми каза, че всичко било на психична основа и ако имам нагласа, че ще кърмя то ще стане Praynig.Аз я имам тази нагласа и искам, но дали това е така newsm78?Вие как мислите Thinking?Имате ли коластра и имало ли е случеи в които ако нямаш коластра после можеш да кърмиш и то дълго време Thinking?ФОф, дано ме разбрахте Joy!

# 201
PC (коте)   и аз това направих преди малко купих комплектче блузка с ританки и шапчица в жълто и синичко Grinning
mi6ka82   кога трябва да я имаме тази коластра и какво представлява?
 ROXYTO Добре дошла в отбора на октомврийските мами Hug дръж ни в течение как са нещата при теб  bouquet

# 202

Здравейте, мамчета,

не мога да наваксам с четенето, така че се надявам всички да сте добре. Ние в понеделник бяхме на преглед. Някъде към 13-та седмица ви бях писала, че моето мъниче май ще е момче, да ама сега пък приличаше на девойка, но пак не можа да се види със сигурност, така че още ще почакаме докато ни се покаже, че много шава пущината. Вече всеки ден получавам солидни ритници, не знам дали е фенче на футбола или просто си щурee Laughing
Мишка, за коластрата не се притеснявай, при някои жени се появява чак след раждането, при някои повреме на бременността, но това няма никакво значение, така или иначе кърмата идва няколко дни след раждането и ако искаш да кърмиш си се произвежда.
Може ли някоя от вас да ми каже как да кача снимка в албумчето, че съм малко индианец Mr. Green

# 203
Марлийс за снимките
:отваряш  албумчето
 после отиваш на прикачи нова снимка
чукваш на преглед избираш снимка от компа си и качваш
трябва да ти изпиши снимката е добавена успешно Hug
Относно количките сега бях в бебешки магазин препоръчаха ми комбинирана за 141лв. видя ми се доста евтина.Продавача ми изброи екстрите и каза ,че е с 6м. гаранция -удобна е кошницата може да се смъква и 4 колела се въртели .....абе доста работи
Вие към какви колички сте се насочили?
Не е ли по-добре да сменяме количките на 6м с нови ,но по-евтини? newsm78

# 204
     Здравейте,мам4ета.
     Илияна,4естита мъжка новина.
     Добре дошла на Roxyto.
     Мише,аз доколкото разбрах кърмата я предизвиква су4енето на бебето.
     Доколкото коли4ките.Много мами казват,4е са по удобни тези с цяла дръжка а не тези който са с две-за всяка ръка по една.Така като валяло можело да си носиш 4адъра с едната ръка и т.н.Важен фактор освен гаранцията е дали ти осигуряват резервни 4асти ако нещо се повреди.
Хубаво е да се гледа колко килограма тежи,4е после с бебо да не е много тежка.Също така как се сгъва.Ние като сме с малък багажник това ще го гледаме много.Също така освен коли4ката други какви неща предлагт в комплект,напр.дъждобран,4анта,сак за детето като запо4не да седи,4адър и такива подобни,защото ако тръгнеме да си го купуваме вси4ко поотделно май ще излезе по скъпо.А,и 4етирите въртящи колела също било много важно.Аз досега нямам никакъв опит с коли4ки и събирам информация от форуми.Ако знаете нещо по въпроса,кажете.
     Днес сутринта валя доста,което тук е добре дошло с тази суша дето ни гони.
     Лек ден да си изкарате,мам4ета.И на тези,които работят да се пазят много и да не се преуморяват. Laughing

# 205
  • Стара Загора
Искам да Ви питам, дали ако нямам коластра това значи, че няма да имам и кърма newsm78?Една приятелка ми каза, че всичко било на психична основа и ако имам нагласа, че ще кърмя то ще стане Praynig.Аз я имам тази нагласа и искам, но дали това е така newsm78?Вие как мислите Thinking?Имате ли коластра и имало ли е случеи в които ако нямаш коластра после можеш да кърмиш и то дълго време Thinking?ФОф, дано ме разбрахте Joy!
Мише стига си мисли и слушай глупости Simple Smile Такова твърдение чух скоро от една приятелка /на нея докторка пък и беше казала/. Веднага попитах видните кърмачки от нашия град, които си подвшзовт в Кърмаческия и бях оборена веднага/две от мамите са нямали коластра а още кърмят децата си по на 1,5г./. Така, че не си мисли, че като нямаш още коластра няма да кърмиш дълго Naughty
Ха здравейте от нас bowuu
Днес пак ми е мързеливо и сънливо....то сигурно е дъждовното време.
Честит юнак на илияна  bouquet
Относно запека...ям плодове доста и за сега нямам проблеми с ходенето до тоалетна.../да чукам на дърво/
Лек ден мамчта и целувки Heart Eyes

# 206
Благодаря ти NESSA за милото посрещане!
Здравейте казвам на всички участници в  прекрасната тема.

# 207
Здравейте мамчета  Laughing
Как сте?Времето ми действа малко преспиващо.
Mi6ka 82 колкото до кърменето на мен миналия път коластрата ми дойде 2 дни преди да родя.СЛед като родих може би ден вече  имах кърма.Моя приятелка и дойде кърма 1 месец преди да роди.Всичко е индивидуално според мен.от опит знам ,че като родиш трябва да ядеш ядки за кърма ,а за бозата нищо не мога да кажа.
Колкото до количките 1-я път си купих от Илиенци с много екстри и само за 130лв ,но се счупи точно за 1месец-така -че гаранциятя е мн.важна.
Лека вечер от нас.

# 208
Здравейте,момичета! Simple Smile
Аз съм мама на октомврийче.От време на време си ви чета тайничко и си спомням как и ние миналата година се вълнувахме от нещата,които си пишете.Много мило ми става!Вече сте толкова много и така ви се радвам!
Желая ви леко и безпроблемно бременеене!Възползвайте се свободното си време максимално,че после няма такова!/Мамите с опит вече знаят./
И сладки бебчета през октомври!
Мишка,само и аз да ти кажа,че през бременността нямах никаква коластра,пък си кърмя и до днес.Абсолютно няма никаква връзка между двете.
Целувки по коремчетата.

# 209
здравейте мам4ета сладки с корем4ета ве4е не толкова гладки;-)))))))  bouquet
и аз си хапвам плодове и пак от време на време имам запек...пия желязо и разни витамини...качила съм доста кг,но се надявам пак да успея да ги сваля след като родя,сега нищо не мога да направя по въпроса....как се справяте с подутите крака....???? това ми е болната тема....ина4е ми се разхожда...ама после краката ми стават като на слон4е...;-( newsm78

Общи условия

Активация на акаунт