Сладко бебче хубавее, ОКТОМВРИЙКА дебелее...

• 17 946
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета
Добре дошли на новите мами
Мише и аз нямах коластра преди пък си кърмих до 10 месеца така че не се притеснявай Днес бях на лекар и бебчо е добре пораснал е и си отговаря на седмиците даже по краче е по-голям
Утре съм на контролни за белтък и албумин
Времето май ще вземе да се оправи Планирам да заведа Дари на асамблеята в събота дано да е хубаво времето И днес пропуснах лекцията защото времето ми се стори ужасно
И аз страдам от запек но такава ни е съдбата
Поздрави и лека вечер

# 211
Чета, чета и все няма време да пиша  Confused И аз съм от работещите мами  Grinning

Та вчера трябваше да съм на консултация ,да ама не  Tired Докторката ми не била предната седмица в отпуск а тази, та сега съм за следващата седмица в четвъртък или петък.

Мише аз бебето си не усещам още- ти коластра, пък и не е гаранция , въпроса е да се настроиш полужително  Hug Я не се връзвай за всичко, въпроса е ти да си добре  Wink

За краката не съм забелязала, ама аз така съм тръгнала да се разхождам не е истина проста Whistling ooooh!

Поздрави на всички от мен и леко бременеене  pregnant

п.с. забравих има качени мои снимки в албума/то отдавна ама аз нали съм заплес ooooh!/

# 212
Момичета, здравейте  bouquet!
Искам да Ви питам, дали ако нямам коластра това значи, че няма да имам и кърма newsm78?Една приятелка ми каза, че всичко било на психична основа и ако имам нагласа, че ще кърмя то ще стане Praynig.Аз я имам тази нагласа и искам, но дали това е така newsm78?Вие как мислите Thinking?Имате ли коластра и имало ли е случеи в които ако нямаш коластра после можеш да кърмиш и то дълго време Thinking?ФОф, дано ме разбрахте Joy!

Казвам здравей на всички мами!
Имам един въпрос -гледах тази таблица в албума,но не ми стана ясно годините на майката ли са нужни и кои от знаците какво означава./момиче ,момче/

# 213
Мамита знам че между нас една мама каза че е фармацефт но не помна коя  Embarassed.та молбата ми е пуснах тема в здравния форум щот имам проблеми с каката а не съм съгласна с лечението ,та я моля да я погледне и да ми каже какво мисли и да ми даде съвет.Предварително и благодаря  bouquet

# 214
Здравейте, майчета!

Тази  седмица е лудница на работа и умората много ме мъчи, и ми се скапа служебния компютър и чак сега наваксах с четенето Heart Eyes

Вече си усещам ежедневно ритничета и много им се радвам.

Бубе, да оздравява каката по-бързо и никакви болести на никой вече!

Много ми си спи, ужасно много - сутрин едва ставам. Иначе нерви поне не ме тресат тези седмици, че в началото си побърках мъжа Embarassed Вие как сте с умората? Аз изпадам като в летаргия на моменти, спя си с отворени очи и после споря, че някой не ми е казал нещо...УЖАС! Всъщност ужасното е, че не се ми пука много - важното е детенце в мен да е добре и въобще всички около мен и вас да сме здрави!е

Много целувки!!! Hug Hug Hug
Отивам да работя ooooh!

# 215
Казвам здравей на всички мами!
Имам един въпрос -гледах тази таблица в албума,но не ми стана ясно годините на майката ли са нужни и кои от знаците какво означава./момиче ,момче/

+ момиче - момче и навършените години на майката

# 216
Качих си най-после снимка. Ама и аз съм еднаа ooooh!, пиша октомври с "к", вместо със "с" и се чудя, що не мога нищо да ъплоудна. Имам предложение за нова термичка

Гордо пъчиме кореми, към ОКТОМВРИ без проблеми

За количката, аз мисля да е нещо комби - зимна, лятна + кошче за кола, ама още не съм се разтърсила сериозно.
Добре дошли на новопопълненията и хубав ден!

# 217
  • Стара Загора
Здравейте и от нас bowuu
Марлийс видях снимките...ама ти наистина си с голямо коремче Blush много е сладко....и багажника пълен с манджа Mr. Green
^buba^ дано кака се оправи но и аз не помня коя мама беше фармацефт ooooh! съвсем взех да забравям вече...за никъде не съм Crazy
Ние бяхме на преглед преди малко...бебчо е застанал точно да пъпа ми и е напречно...докторката каза, че е заел най-широкото място в корема ми. Умно бебе имам аз Heart Eyes Иначе пак стискаше крачета и неможаха да му видят пола. Освен в началото 14г.с като видяха пишка и после в 15-16г.с и от тогава не ще да показва и това е Crossing Arms Накрая може и мома да имаме Mr. Green Но това мен не ме притеснява изобщо...каквото и да е с татиот го чакаме с нетърпение на есен да си го гушкаме Heart Eyes
Леля Зеля ти да не си леля на Мишо на Катюша от януарките 2005г.  Blush
Добре дошли на новите мами  bouquet
Пак много писах...лек ден момичета и целувки Heart Eyes

# 218
Хеййй! Здравейте!

Днес беше един ужасен ден за мен, излязохме с мъжа ми сутринта, да свършим нещо и после тръгнахме по отделно, а се оказа, че ключа ми останал в колата му  Sad и от там като се почна назад-напред, та от зълва ми да го взема, пък тя на фитнес отишла и аз до сега се мотам навън като муха без глава, а гърлото ми така се е възпалило, че не мога да говоря!! Та вместо да лежа, аз тва правих до сега  Cry От къде се взе сега и тва гърло да ме боли, тъкмо ще се оправи времето, аз болна  ooooh!  Отивам да си правя фервекс и чай и някаква гаргара, че направо имам гной на гърлото...

Вчера ходих на у/ще за бъдещи майки, но нямам настроение да навлизам в подробности. Струва ми се много полезно, слагахме памперси на едно гумено бебе, после го къпахме и масажирахме  Laughing Като ми помине гърлото пак ще пиша, айде бай от мен!

# 219

Въх пак мъ хванаха значи  smile3516 smile3534 smile3521

Да, това е сестра ми, аз  се регистрирах на рождената дата на Мишо не можах нещо да улуча паролата на сестра ми  Wink

# 220
  • Стара Загора

Въх пак мъ хванаха значи  smile3516 smile3534 smile3521

Да, това е сестра ми, аз  се регистрирах на рождената дата на Мишо не можах нещо да улуча паролата на сестра ми  Wink
Туй щото съм клюкарка....ама леко клюкарка де Mr. Green

# 221
  • Стара Загора
Момичета вижте какво намерих в един форум http://senseof.rallybulgaria.com/
Пуснете си го с звук...много е красиво. А това го пуснаха днес в "Искам бебе" http://www.sugardas.lt/~adick/golub.swf - това пък ми е любимата песничка на руски....ама и нея я слушайте със звук Mr. Green

# 222
Благодаря ти Леле Зеля.
Резултата от таблицата съвпада с това кето каза лекаря,но........ще видим живи и здрави през октомври.

# 223
Здравейте!
Херка! Направо се просълзих от руската песничка, а и днес ми е много, много вълнуващ ден! Нека ви се похваля... Бях на преглед и... освен, че бебчо е добре, че сърчицето и ритъмът са както трябва, че разгледахме всичките му органчета, крачета, рачички, пръстчета и т.н. докторът каза, че засега смята, че е МОМИЧЕНЦЕЕЕЕЕ!!!! Не мога да повярвам! Толкова се развълнувах и така мило ми стана!!! От обяд усмивката ми не може да слезе от лицето!!! Simple Smile
Много, много, ама наистина съм много щастлива!!!!
 Laughing  Hug  Heart Eyes

# 224
    Здравейте,мам4ета.

Боядисвайте ме в син цвят. :stork-boy:100 процента сме мом4ешки,толкова ясно се видя,4е не е истина.И снимка на пишлето ни дадоха даже.Вси4ко си има и засега се развива нормално и без проблеми.Дадоха ни и снимка на глави4ката в профил,на мен се е метнало.Изпъкнало носле и малка бради4ка.После в колата по целия път ревах от щастие 4е вси4ко си му е добре.Сега ве4е можем да си го нари4аме по име,защото ве4е сме си го избрали и няма да е просто "то".Ох,много ми е приповдигнато и вие може прекрасно да ме разберете. Two Hearts preggo sling
     Sa,4естита ти хубава новинка.
     Хери4,на пъвото само му 4увам музиката.А руската песни4ка не беше ли и от "Ну,пагади" или аз съм се объркала?
     Лек ден и цунки на бебоците. Hug

Общи условия

Активация на акаунт