Сладко бебче хубавее, ОКТОМВРИЙКА дебелее...

• 18 069
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Здравейте и от нас с бебчо bowuu
Първо бързам да честитя момата на барабана и се радвам много за хубавите резултати Hug Браво само така Hug
ZLATNA не се притеснявай на бебчо няма да навредиш....напротив ще му изчистиш средата и той ще е доволен Flutter Аз също си правих микро скоро / в сряда/ и нямам гадини.
Тази вечер сме на доктор да си мама бебчето и да му се порадвам Heart Eyes
Yany какво става с тоя твоя хемоглубин...то горяма ходене по скалата за разлика от едни ден Rolling Eyes Пожелавм ти да се оправяте вече Hug
Лек ден мамчета Hug

# 91
      smile3558Здравейте,мам4ета.
     Барабан4е,4естита ти сладуранка,много се радвам за добрите новини.
      Еее,този коментар за костилковите плодове вопще не ми хареса.Тъкмо съм се запасила с една щайга с 4ервени,вкусни 4ерешки.Сега ме поставяте пред дилема.
      4ета в момента една книжка от Vicky Lovine,която се казва "9 месеца след това",която ми идва много добре,за да се подготвя психи4ески какво да о4аквам от емоционална гледна то4ка.Нали ми е за пръв път.Много добро книжле.Я споделете някой ценни заглавия,които познавате и може да са ни от полза.
      Днес тук си нямаме слънце,което мен много ме радва защото е баш тамън,може да се диша и да се ходи по улицата без да се търсят сенките.
      Приятен ден и весел weekend ви пожелавам.Закотвям се пред телевизора след малко да гледам откриването на световното footballАко ни се роди мом4е за следващото световно тати ще си има и детска компанийка.

# 92
Здравейте момичета!
Didoni-beboni, добре дошла!   bouquet
Барабана, честита мома!  newsm51 Сменяй този доктор-гадина - стига те е тормозил.
Яни, то и твоите доктори са за  #2gunfire . Толкова ли не могат да направят едни изследвания като хората?!
Златна, аз съм ветеран в лечението на гъбки  Mr. Green - с татито ни почти не можем да повярваме като се случи да нямам от време на време. Не можеш да навредиш на бебо - след 12 г.с. се прилага лечение. А Певарила е добро лекарство  Wink
Исках да питам тези, които са били при Томова за сърцето  - колко струва прегледа - другата седмица съм при нея и искам да знам колко парички да си приготвя.
Лек ден на всички и да погалите коремчетата  Hug !

# 93
  • Виена
Здравейте мами Hug
 В събота и неделя не пишете много,ама аз имам 1 голям "проблем",знам,че сама трябва да си реша и преценя,ама като не мога...Трябва мн.бързо да реша дали да си вземем билети за самолета,но за Декември.Понеже има една авиокомпания която билетите са мн.евтини,ама ако си ги вземем сега.Мн.искам да съм си за Н.Г.в БГ.Ама трябва да взема билет и за бебчо...Пък той още не е роден...Не искам да си мисля най-лошото,ама съм и малко суеверна,че и име трябва да му напиша.Той ще е на почти 3мес...Пък с колата си е голямо пътуване,16 часа.Уф,направо ме заболя главата да го мисля.За 4-мата с бебчо билетите ни отиване и връщане излизат 250евро,не са много,ама не ми се ще и да изгорят smile3506.Вие бихте ли вземали на нероден "Петко "билет? Rolling Eyes
 Zlatnaкакто ти е писала Херка,не се притеснявай,че ще навредиш на бебока.Аз също имах гъбички,ама ги излекувах и сега се чувствам много по добре Peace
  Явно лошото време дойде при вас.Тука от 2 дена такова хубаво слънчице пече,че чак не мога да му се нарадвам smile3521,по цял ден с малката сме навън.Почти не остана,още 3 дни и си летим за БГ,направо ще ми изхвръкне сърчицето от радост.Ще си видя Мама и Тати и милото ми братче,така ми липсват!!!
  Ами лека вечер сладки мамчета и приятни сънища! smile3524
     Hug  love001 lovekiss

# 94
Здравейте момичета
Благодаря ви за подкрепата и разбирането  Hug Нещата не са добре с моя белтък и ще ме гледа специалист и да решат какво да правят И за болница ми говорят Много ме наплашиха защото това може да навреди и на бебчо А днес третото изследване показа хемоглобин 101 да кажем верен защото е посредата Урината не я изследвали защото се заяли  #2gunfire Абе тия добре ли са Вече се замислям да се ориентирам към майчин дом Дайте някой добър лекар там и някой добър хирург за секцио Предварително благодаря
ерка как е бебо
Евелинар май е 50 лв но не съм сигурна Феталната при нея е 80
Златна не се притеснявай Гъбичките са масово явление Слушай доки и се оправяй бързо
Теди от авиокомпанията какво казват Каква е процедурата в твоя случай
Поздрави  

# 95
  • Виена
Уф,ами тях не ги интетресува Crossing Arms,всичко си е на моя глава,каквото аз си реша такова ще е.Просто билетите са наистина мн.евтини и ако искам...Пък аз мн.искам да се прибера за Н.Г.не ми се стои тука.
 Май няма да мога да спя тази нощ...ама отивам да се мъча,нали утрото е по мъдро от вечерта...
 Лека Нощ наистина вече Sleeping

# 96
барабана,честита ти мома pletka!!! и поздрави за чудесните новини от феталната!само такива да получаваш и за напред!

бубето е права за косилковите.и аз на доста места съм чела тази информация.само-че ,ако човек реши да се съобразява с това,то има и други храни ,които по същата причина трябва да се избягват-грейпфрут,ананас,тоник/заради хинина/ и не помня още какво беше.гадното е  това,че преди да се получат нежелани контракции,няма как да разбереш,че имаш чувствителна матка.
аз,лично всеки ден изпивам сока на 1 грейпфрут,ям череши,но не много повече от половин кг.,а с ягодите направо се уливам/да не използвам другата думичка Joy/,а казват ,че и с тях не бива да се прекалява,защото могат,в последствие, да предизвикат алергии на бебето.
според мен номера е в мярката,а в случай,че вече имаш контракции,да си още по-внимателена.

честно казано,смятам,че сте доста смели с тези дълги пътешествия из родината.пътищата са ужасни,а и напоследък се наслушах за състезатели newsm01 ,които по магистралата вдигат до 250км./ч. и да внимаваш,не знаеш колко келеша са тръгнали да се правят на Фитипалди.стискам палци на всички ,които заминават на моренце sun  и балкан!да си изкарате страхотно!аз ще използвам повечко въображение и ще гледам да си организирам забавления в града и околностите.

теди,наистина голяма дилема!а сега де!и аз не знам какво бих направила.може-би все-пак бих предпочела да дам повече пари по-късно,отколкото да се питам,дали не съм избързала.

яни,надявам се скоро да получиш точни резултати от изследванията и дано няма нищо притеснително в тях,но така или иначе,ти се справяш чудесно дотук  Hands Clapи съм сигурна,че ще пребориш и най-малкото проблемче!
п.п.сега видях последните новини за теб.ама не е плаши толкова-виж хемоглобина ти доста се е покачил след лечението и другото ще се оправи!

пък ние гледахме мача германия-коста рика в арена и беше супер.като се прибрахме,обаче ,имахме чувството че следващия мач го гледаме на екрана на GSM- blahblahнякакви мравчици тичат из една педя терен,публиката е размазано цветно петно отстрани,а звукат изобщо няма да коментирам!така си е -човек лесно свиква на хубавото #Onfire!

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 00:47 от oska

# 97
Здравейте момичета!
T-e-D-d-y, без да се замисля бих купила билетите. После само ще се ядосваш, че не си го направила и ще се чудиш как да се приберете в България за коледните празници. Ако имате измислено име за бебето - направо му купувайте билет. Още повече, че ако става въпрос за Sky Europe, аз като летях с тях имаше възможност да се промени името на което е резервацията за билета до десет дни преди полета срещу 10 евро. Знам го, защото майка и татко ни предлагаха да ни платят екскурзията и да заминат те, защото бях вече бременна.  Mr. Green
Няма по-хубаво от това за Коледа да си дойдете с бебока и цялото семейство, а за тази сума не се колебай! Мисли си само хубави неща и не обръщай внимание на суеверията. Само виж дали може толкова малко бебе да лети със самолет  newsm78 . Някои авиокомпании имат специални изисквания за възрастта на децата.
Яни, стискам палци да се оправиш и да се размине болницата! Praynig
Лек ден и весело настроение на всички!  Hug

# 98
Здравейте, милички мами!!!
Аз не пиша много, но ви чета редовно - имахме доста работа и пътувания. Сега ще се постарая да съм по-редовна!

Неса, страхотно оформление на темичката  bouquet Heart Eyes
Добре дошли на всички нови мами! Много ме радва, че отбора се увеличава Hug
При мен засега всичко е както трябва  Praynig На 23 този месец ми предстои феталната морфология при Димитрова. Моля, мамите, които вече са били да кажат какви парички да си приготвим, има ли смисъл да си носим видеокасета и/или СD, може ли да влезе и таткото? Предварително благодаря! Сигурно я има публикувана информацията някъде аз не
съм търсила
Embarassed
При нас пол още не са видели, защото бебчо е много щурав и ние с таткото много се забавляваме по прегледите за ужас на доки. Единият път стоях половин час да си направи доки замерванията, а бебчо изнесе пълна програма baby_neutral Joy hahaha

Яни, бързо да се разрешават трупнатите проблеми. Ти не се притеснявай, ако можеш. Сигурна съм, че всичко ще е наред с бебо и с теб само те плашат - това понякога много им се отдава на докторите

Теди и аз бих купила билетите.  Естествено, че всичко ще бъде наред - трябва да си сигурна в това Hug Считай това като първата сериозна покупка за бебчо...

Мен ме побърква понякога една колежка, която е много мила и добра, но прекалява със съветите и гадните случки. И тя е на мнение, че трябва да се ражда с цезарово "за да не се нацепиш"  Shocked и аз все й се връзвам на акъла и споря с нея, а тя наистина няма да ми е на раждането или в къщата... Имам си компенсация за това, че мама и свеки са ултра свестни...

Чао от нас засега, че се улях с писането! хиляди целувки!

# 99
Здравейте милички,
благодаря на всички дето се радват с мен на добрите новини.

Yany пожелавам ти всичко да е наред и да спрат притесненията за теб, от собствен опит знам какво е  Sad
На мен много ми се иска нормално раждане, но съм с -4,5 диоптъра и не знам дали ще стане, е важното е бебка да е добре Hug
Nessa мерси, че си сложила мома при името ми на първа страница bouquet
Днес смятам да ходя по магазините, че имам само един панталон, с който мога да ходя и не става така Wink
От 3 дни слабо усещам бебка и толкова и се радвам, че не мога да си намеря място Heart Eyes

Това е за сега от нас, поздрави и приятна почивка Hug

# 100
Несса,
получих на лични съобщение от една нова мама с молба да я включим и нея към списъка. Ето го и съобщението:
здравейте,аз сам мама на 1 Овен и сега 6те ставам мама през Октомври,ако може да ме вклу4ите във вашия форум, от MA6INKA.
Моля те да я включиш.

# 101
Здравейте момичета
Много сте мили благодаря ви за подкрепата  Hug
Барабана диоптърът не е показател за цезарово сечение По-добре отиди на лекар да ти се измери налягането и тогава единствено може да се прецени дали можеш да раздаш нормално или не Искрено се надявам да можеш зашото и на мен това ми беше мечта но уви
Лили прегледът е 40 лева ако си носиш твой носител май записът е  5 лв а с нейн 10 но за последните не съм сигурна защото ние запис не правихме
Но хофих при нея и съм много доволна Тя със сигурност ще ти каже пола на бебо защото колкото и да шава и да се крие не може да се скрие от 3Д  Laughing
Теси ако си суеверна купи билета на името на някой друг / твоя приятелка например / и полсе си го смени за 10 евро  newsm10
Всичко ще бъде наред и няма нищо по-хубаво на коледа от това да си бъдеш  дома - цялото семейство  Simple Smile
Оска много ли хора има в Арена Защото чух че е безплатно и не знам как се побират
А какво е преживяването с какво би го сравнила с ходене на кино или с ходене на стадион
Поздрави

# 102
  • Кюстендил
Здравейте на вси4ки мами,аз се казвам Диана и сам на 26г. имам дъщеря на 1г.и 2мес. Сега 4акам с нетърпение да ми кажат пола на бебето,но то се крие  :(

# 103
яни и всички ,които се интересуват от мачовете ,излъчвани в "Арена"-мъжете казаха ,че е супер.много им хареса и не ,че съм ходила много много по стадиони,но казват ,че се доближава доста като усещане.не беше препълнено,имаше и свободни места.мами с опит ме предупредиха да внимавам с бебчо,заради силния звук и запалянковските възгласи/наистина ги има/.казват,че бебетата стават много неспокойни и почват силно да ритат,но нашето зайче си спа спокойно и шаваше от време на време,ама много кротичко.вероятно пак ще отидем,щом и тримката се чувстваме добре.

# 104
Момичета здравейте smile3525!
Аз съм добре, но днес ми се завъртя един въпрос из главата #Crazy, та искам да Ви питам нещо.Въпроса ми е там, че като правим кекс luvbed с мъжо се чувствам като момиченце, което тепърва си ляга с мъж.Искам да кажа, че много се стесних Embarassed, но незнам, защо е така newsm78?Първо си помислих, че явно доста време сме пропуснали да правим иджи-биджи, но то всеки път така Rolling Eyes.Някоя от вас има ли подобен проблем cry?Мъжът ми мислеше да спираме с това занимание, защото така бил чел, че от 7-я месец не се препоръчва, а аз го убеждавах, че не е така spoko.Сега обаче какво стана, аз се чувствам дискомфортно Crossing Arms, но ако пък помага за по лесно раждане да не се отказвам,а?Вие какво ще кажете, как сте в това отношение tooth?

Общи условия

Активация на акаунт