Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на участниците относно контрола на теглото по време на бременност?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията на участниците относно менструалния поток по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на участниците относно контрола на теглото по време на бременност?
Участниците споделят своите преживявания и съвети относно контрола на теглото по време на бременност. Някои от тях споменават колко килограма са наддали, докато други изразяват загриженост относно наддаването на тегло. Освен това има и участници, които споделят своите стратегии за управление на теглото и се съветват помежду си.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като физически промени, медицински прегледи, изследвания и лични преживявания на бъдещи майки. Темите включват избор на бебешко легло, контрол на теглото, съвети за бременност и споделяне на лични истории и радости от бременността. Освен това форумът обсъжда рождени дни на участниците, сватби, преглед при лекар, проблеми със здравната система, изследвания и препоръки за козметични продукти.
-
Какви са мненията на участниците относно менструалния поток по време на бременност?
Участниците съобщават, че имат различни нива на менструален поток по време на бременност, като някои от тях се консултират с лекари за потенциални проблеми. Някои от тях споделят, че течението е нормално, докато други изразяват загриженост и търсят съвет от лекари за по-добро разбиране на ситуацията.
-
Какви са мненията на участниците относно избора на бебешко легло?
-
Какви са мненията на участниците относно пола на бебето?

!
, та искам да Ви питам нещо.Въпроса ми е там, че като правим кекс
с мъжо се чувствам като момиченце, което тепърва си ляга с мъж.
Така че няма секс няма проблем!
, ама си е трудно. Мъжа ми хич не настоява - не мога да го убедя тоя човек, че на главата на бебето нищо не може да направи
. Лек ден!
Сега само сънувам - нали си имаме история и секса може да ни се случи и на есен... Свиква се май, щом е за добро 

Наистина съм малкко скептично настроена и все имам чвството,че нещо ще се случи и ще загубя бебето.С първото дете никога не съм си го и помисляла и всичко ми беше мн.спокойно.Ама след този спонтанен аборт мин.година и то ей тъй без никаква видима причина все глупости си мисля.Знам,че не трябва,ама...
...

и ко беше туй СЕКС ли, СЕХ ли...
(да ти слагаме ли момиченце на първа страничка?

Пожелавам ти от все сърце много любов и топлина в семейството и разбира се прекрасен подарък на есен
Аз също съм много добре. Бях си на Плевен. Ходих на моминско парти. Моята приятелка ще се жени, та се събрахме много момичета на една кръчма. Да ви се оплача обаче, вече хич не ме бива за дискотека
Беше ужасно и много се оплаших. Мислих да ходя до бърза помощ. Накарах обаче татито да ми купи Но шпа, пийнах две наведнъж и ми мина. Слава Богу, не се повториха
Незнам от какво се получиха. Не бях яла череши, или пък много да съм се натоварвала. Просто така през нощта ме заболя стомахчето. 

да си жива и здрава, другото само ще дойде
Имахме 5 години от завършването на висшето, кога остарях.
Никаква ме няма и по танците - уж не съм напълняла много, но се чувствам тромава...а е толкова нетипично за мен да си кротувам на масата
си ритка (в момента май спи, щото не се усеща) и коремчето ми си подскача и е много смешно. само се чудя какво точно прави че така се блъска в корема ми. И май определено не стои само на едно място, щото обикновено рита доста надолу, ама вчера риткаше само на нивото на пъпа и понякога малко надолу от него. Май се беше излегнало по корем или по гръб и така си правеше упражнения
Ех, да съм знаела да уча за анестезиолог... Милионер щях да стана... тази приятелка е раждала със секцио, но след операцията 24 часа и вливали морфин (ужас!) за да не я боли и съм в ужас ако ми се наложи такова нещо, защото знам какви са страничните ефекти от морфина. Не от личен опит но от разказите на опиталите го заради болки. на мен засега нищо не са ми казали как ще раждам, но на лециите за бременни ни казаха че чак последните седмици се определя със сигурност как ще е.