Сладко бебче хубавее, ОКТОМВРИЙКА дебелее...

• 18 062
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Добро утро от нас bowuu
Мише какво беше туй нещо секса Mr. Green
Добре дошла на новата мама  bouquet
Принципно аз мразя футбола Twisted Evil обаче учудващо за мен до сега гледам все мачове с мъжо/той запален по футбола/. Явно е от бремеността Crazy
barabana това за раждането мисля, че ще те пратят на доктор да ти проверят очните дъна и тогава вече ще реваша доктора....може и нормално да родиш.
Вчера бяхме на сватба....трябваше да сме кумове но като имахме перипетии с бебчо и отказахме. Но мъжо им беше шофьор с нашата кола вчера а аз отидох до ресторанта за малко. Хубаво беше и ме върна две години назад....ех спомени Heart Eyes
Лек ден от нас и целувки Hug

# 106
Момичета здравейте smile3525!
Аз съм добре, но днес ми се завъртя един въпрос из главата #Crazy, та искам да Ви питам нещо.Въпроса ми е там, че като правим кекс luvbed с мъжо се чувствам като момиченце, което тепърва си ляга с мъж.

Е,все е нещо моя мъж просто ужасно го е страх да не ни стане нещо с бебето и вече няма секс CryТака че няма секс няма проблем! Laughing
Добре дошла на новата мама и от мен  bouquet
Теди вземайте си билети всичко ще е наред! Peace

# 107
Здравейте момичета!
Мише, ние опитахме миналата седмица и се получи, ама ми беше много трудно в началото. Мъжа ми много търпение прояви горкия, даже по едно време се чудех дали да не му кажа да се откажем, ама реших като съм се хванала на хорото да играя до край  Embarassed . Не знам дали е защото от началото на бременността не бяхме опитвали, или от самата бременност  newsm78, ама си е трудно. Мъжа ми хич не настоява - не мога да го убедя тоя човек, че на главата на бебето нищо не може да направи  Mr. Green, аз съм тая дето иска и пак не става лесно. Но пък усилията си заслужават  Crazy .
Барабана, аз съм с -5 и на двете очи и въпреки всичко засега се глася за нормално раждане. Като наближи терминът ще ми правят изследване на очните дъна и очното налягане и това ще е показател, ако се наложи секцио. Но очната ми лекарка ме успокои, че засега всичко е наред и имам големи шансове да родя нормално. А акушерката ми препоръча да посещавам йога за бременни или други курсове, където се набляга на контролиране на дишането, за да мога да си помагам по време на раждането.
Сега отивам да поема голяма доза знания  Sad . Лек ден! Hug

# 108
Добро утро Mr. Green
Ех, секс - мисля, че беше много хубаво като го практикувахме... Blush Сега само сънувам - нали си имаме история и секса може да  ни се случи и на есен... Свиква се май, щом е за добро  baby_neutral

Яни, мерси за инфото

Целувки и хубав ден на пук на гадното време в София.

# 109
  • Виена
Добро утро мамчета 55
 Моят бебчо вече си има име и билет там някъде в авиокомпанията Embarassed.Ами вземахме си билети,пък то ако ще се случва нещо ще се случи и без билета.Пък ако се случи така,че да не можем да се приберем,ще намерим на кого да дадем билетите.Мерси за съветите!!!  bouquet yesНаистина съм малкко скептично настроена и все имам чвството,че нещо ще се случи и ще загубя бебето.С първото дете никога не съм си го и помисляла и всичко ми беше мн.спокойно.Ама след този спонтанен аборт мин.година и то ей тъй без никаква видима причина все глупости си мисля.Знам,че не трябва,ама... Rolling Eyes
 Пък за секса и ние не го правим от както забременях.Първо ми беше мн.лошо първите месеци и направо от думата секс ми се повръщаше.Сега не,ама пак нямам желание.Ама ще трябва да се понасиля,защото съкровището иска и вече ми е жал за него.Пък дано се получи newsm03...
 Лек Ден сладуранки,ние излизаме,тука едно хубаво слънчице е напекло,чак не мога да повярвам  love001

# 110
Привет от Варна   grinning039
Днес времето е супер и даже заведох бебо на плаж, е не точно  аз с дрехите и под чадъра за 2-3 часа
А тука видях една думичка, абе тя мръсна ли беше censored и ко беше туй СЕКС ли, СЕХ ли... newsm78
 при нас татито се дърпа да не увреди нещо бебчо..
В 20 гс ми правиха АГ преглед та там установих, че съм станала по чувствителна и тясна.. докито обясни, че сега там е силно кръвоснабдено и при туй СЕКСА-де можело и да понаболява ...

Бебенце  ме сритва вече всеки ден и то по няколко пъти, вече и от тати не се срамува..

Поздрави  на всички, а сега да тичкам да готвя, че влязох в нета само за рецепта, а се поотплеснах

PS :А сетих се ко беше туй секса - хубаво беше, но и в следващите 3-4 месеца ще липсва от менюто  Embarassed

# 111
     М-да,това кекса си е много вкусно нещо.И ние намалихме 4естотата,ама от около месец насам доста ми се повиши желанието.Много се запалвам ама после баш секс трудно става щото татито много го е страх пък и мен ме боли.Така 4е играем на доктори.Абе важното е хубаво да си изкарваме.То си има много на4ини.
     Днес пак бяхме на уроци с ку4ето,много готино си го изкарваме,само дето забравям да си слагам крем против слънцето та може и петна да ми излезнат.
     В4ера ходихме да гледаме бебешки нещица и ни хареса една тройна  коли4ка на Chicco.Ето го модела.
http://www.chicco.es/hp.asp
     Решихме,леглото да е такъв модел 4е после да му се махат решетките и да не е само бебешко.Търся го модела да ви го постна,но го няма.
     Приятна по4ивка ви пожелавам.

# 112
  • София
kandry, радвам се, че вече ти е отдъхнала душичката и можеш да се радваш как хулиганче расте! Simple Smile (да ти слагаме ли момиченце на първа страничка?  Mr. Green)
Скоро се надявам да да дам отговора  Simple Smile Тази седмица очакваме да излязат вторите резултати от БХС и вярвам от МД да бъдат достатъчно бързи, защото вече ни идва множко да чакаме  Laughing

# 113
  • София
Lily, аз миналата седмица бях при д-р Димитрова за фетална морфология. Прегледа струва 40 лв., записът на водео касета или CD носител струва по 10 лв., като касетата и CD-то са от нея. Може би ако си носиш твои ще бъде по-евтино. Аз съм доволна! Прегледа е много обстоен, продължи около 30 минути. Бебето се оглежда от всички страни! Използва 2D и 3D ехограф. Самата д-р Димитрова ми даде много ценни съвети за бременността! Ами това всичко, което се сещам  Laughing

# 114
Здравейте всички  Heart Eyes

Яни, дано всичко бъде наред и притесненията ди да бъдат разсеяни скоро!

Привет на новите и рядко пишещите.

В събота имах рожден ден и искам да ви почерпя поне виртуално    party023

За кекса - ние го правим рядко и то макс. по веднъж, защото от повече се протривам. Татито хем го е страх, хем е невежа и не ще да прочете, че няма нищо страшно. Подариха ми една много хубава енциклопедия за майката и бебето и там имаше голямо заглавие "Наслаждавайте се на секса" и татито ми вика "Виж! Виж! Гледай какво пише!", а аз: "Е, добрутро, аз какво говоря от 5 месеца"  Laughing Обаче пак не може да повярва.
Тъкмо с много зор се разпаля и вземе, че ме попита "Ама полезно ли е да се възбуждаш толкова много?" А бе, смях голям. Иначе аз не, ама той е станал по-свенлив. Сигурно мисли, че бебо го вижда  Joy

Тедди, добре си направила за билетите, всичко ще бъде наред!
Флорес, ако имаш желание, можеш да споделиш цените съвети на Димитрова. На всички ще бъдат от полза!

Днес съм на фетална при Мазнейкова. Стискайте палци и очаквайте включване!

# 115
Здравейте мамита Hug

Кала Честит рожден ден. bdbaloni Пожелавам ти от все сърце много любов и топлина в семейството и разбира се прекрасен подарък на есен

Как сте? Виждам, че повечето от вас са добре PartyАз също съм много добре. Бях си на Плевен. Ходих на моминско парти. Моята приятелка ще се жени, та се събрахме много момичета на една кръчма. Да ви се оплача обаче, вече хич не ме бива за дискотека Sad След ресторанта, отидохме на диско, но едвам издържах половин час и си тръгнах. Незнам дали от силната музика, или от целия народ, но хич не ми беше комфортно. Ще я отложа дикотеката, може би за Нова година чак Mr. Green живот и здраве.

Днес си правих изследвания и следобед, ще проверя в нета резултатите. Кажете ми, вашите доктори казаха ли ви да си пуснете и изследвания за магнезий. Моя док, иска да провери какво му е количеството в кръвта.

Момичета вече и аз разбрах какво е това болезнена контракция newsm45Беше ужасно и много се оплаших. Мислих да ходя до бърза помощ. Накарах обаче татито да ми купи Но шпа, пийнах две наведнъж и ми мина. Слава Богу, не се повториха PraynigНезнам от какво се получиха. Не бях яла череши, или пък много да съм се натоварвала. Просто така през нощта ме заболя стомахчето.

Хайде стига вече от мен. Пожелавам ви един страхотен ден. Тук в Русе е супер времето - топло и слънчево и в обедната отивам да си търся тоалет за предстоящата сватба Crazy

Целувки на тумбачетата сладки  love001

# 116
Добро утро майчета,
починахте ли си през weekend-а?
Радвам се че Tedy си е разрешила проблема с билетите.
Добре дошла на новата мама Диана и леко бременеене от мен.А на всички мами желая лека седмичка и спокойна.
Целувки по коремчетата Hug

# 117
Добро утро   Wink

За секса mi6ka82 нямам такива проблеми, поне мъжо не се оплакал  Whistling
По скоро и аз като friki намалих честота, ама и желание нямам ooooh! Thinking Tired

И аз ходих на плаж, ама се съблякох, много смешно ми беше че нито един бански не ми стана в горнището, да е жива и здрава сестра ми, че ми даде  Crazy

Добре дошли  на новите мами  Hug

friki- нищо не се вижда от линка, по- скоро нещо общо, отколколкото количка  newsm78

Честит рожден ден на на Кала  newsm67 да си жива и здрава, другото само ще дойде  Hug

Крус, аз издържах повече предната събота, че и денсих  smile3534 Имахме 5 години от завършването на висшето, кога остарях. ooooh!

По повода се сетих, аз съм на 26 години/ще стана на 27 тази година/  и много моля някой да го оправи в темата 

# 118
Добро утро, момичета! Изкарахме си страхотно в почивните дни - Хисар, Старосел, Панагюрище...Дребосъчко не излезе от басейна, аз се крия на сенчица под чадъра, спокойствие - идилия. Почти забравихме, че в къщи от седмица можем само да спим - обещават до 4-5 дни да приключат с боядисването  и да организирам бригадата по почистването. Mr. Green
Честит Рожден ден, Кала! Да си здрава, обичана и щастлива!
По отношение на секса - при мен спорадично се появява желание, но мъжът ми е категоричен, че може да стане нещо на мен или бебо...да оставяме това занимание за наесен, сега се гушкаме и си говорим Flutter  Никаква ме няма и по танците - уж не съм напълняла много, но се чувствам тромава...а е толкова нетипично за мен да си кротувам на масата Rolling Eyes
Спорен ден!

# 119
здравейте момичета! Дано сте изкарали един хубав уикенд, при нас беше супер временцето и много му се радвахме. Нещо напоследък не съм писала ама то е защото нямаше много за казване. Бебчо   newsm30 си ритка (в момента май спи, щото не се усеща) и коремчето ми си подскача и  е много смешно. само се чудя какво точно прави че така се блъска в корема ми. И май определено не стои само на едно място, щото обикновено рита доста надолу, ама вчера риткаше само на нивото на пъпа и понякога малко надолу от него. Май се беше излегнало по корем или по гръб и така си правеше упражнения  newsm78 .
Утре сме на преглед, та ще мога да кажа как са нещата  при нас. Май много от вас са решили вече кой ще води раждането и са си избрали болница, а ние още сме неориентирани...  Thinking Хем искам да е болница където татето може да присъства (не мога да си представя да не е до мен в такъв труден момент, а и той иска да е с мен)--миналата година ми беше огромна подкрепа като направих спонтанен аборт.  Но и не искам да давам пари за лекар... Май ще разчитам на късмет--който се падне дежурен. За епидуралната вчера една приятелка ми каза че реално струвала стотинки, но пари се дават на анестизоплога за "майсторлъка".  smile3506Ех, да съм знаела да уча за анестезиолог... Милионер щях да стана... тази приятелка е раждала със секцио, но след операцията 24 часа и вливали морфин (ужас!) за да не я боли и съм в ужас ако ми се наложи такова нещо, защото знам какви са страничните ефекти от морфина. Не от личен опит но от разказите на опиталите го заради болки. на мен засега нищо не са ми казали как ще раждам, но на лециите за бременни ни казаха че чак последните седмици се определя със сигурност как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт