Сладко бебче хубавее, ОКТОМВРИЙКА дебелее...

• 17 979
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, майчета

Кале и Миньонче много целувки за рожденните ви дни. Радвайте им се от все сърце /важно е човек на колко се чувства, а не колко навършва Whistling/. Желая ви много здраве, късмет, парички и най-хубавите бебчовци на есен  bouquet baby_neutral  bouquet baby_neutral

Хера, честита годишнина!  Hug  bouquet Още много години да ви е интересно заедно, да се уважавате и да сте най-добри приятели! Много целувки

Флорес, много благодаря за информацията за Димитрова.

Добре дошли на всички нови и завърнали се майчета!

Днес ходих при държавната докторка на консултация. Всичко ми е наред освен, че според нея съм качила много килограми за 1 месец - почти 3.  Embarassed Имам умопомрачително кръвно 80/30 и се чувствам добре с него.  Twisted Evil 

Иначе от началото са ми пускали веднъж изследвания на кръв и урина. Частната докторка ми пусна изследвания за антитела /Rh- съм/ и за синдром на Даун; тя ме праща на фетална морфология. Нямам други правени засега.

Целувки на тумбачетата Heart Eyes

# 136
Кала и Миньонче, Честит ви Ден-Ден, да се не оттървате от либоф, здраве и късмет!

Хера, още 100 годишнини да посрещнете и винаги да се обичате!

Много добре ми се отразиха виртуалните почерпки ,  а най-много ми хареса, че не се лепи нищо от тях на дупето!

На новите мами, привет, безпроблемно бременеене и малки, сладки и шавливи бебоци скоро да ви будят по нощите Wink.
chopi-6 вече включих в октомврийския купон, а на Машинка не й знам термина  Sad. Чакаме още вести от вас!
А Кала обурудвах с китна розова мома на първа страничка Simple Smile

# 137
Честит рожден ден на вси4ки рожденнички  nbirthday с пожелания за най-хубави мигове от тук нататък,много усмивки и веселие в къщи с малките бебчовци. smile3521   
Kala по въпроса ти за Мазнейкова аз нали бях при нея миналата седмица ние буквално си я попитахме за CD-то а иначе можеше и изобщо да не го получиш.При нас времето беше от порядъка на 30 мин. и я поразпитахме доста може би беше в настроение.Не се притеснявай поне не ти е взела 70 лв.
Радвайте се на момиченцето и това че е добре newsm44
А какво да ви кажа за кекса  newsm03 при нас с таткото ами за сега той си е част от нашия живот разбира се малко по-ограничен в сравнение с преди но също толкова хубав и пълноценен,даже от време на време ме "изнасилват" newsm51,абе за сега всичко си е оки.
Бебчо иначе ме посритва честичко а ние вече започнахме да мислим имена за момченца освен цялата оставаща дандания около сватбата която най-сетне наближава.
Стискайте палци да не се изложа.
Лека вечер мамчета и пазете бебчовците newsm17

# 138
Здравейте майчета!
Миньонче и Кала, честит рожден ден!  newsm59
Херка, честита годишна!  txtloves
Желая ви да сте много, много здрави, щастливи и да получите най-прекарасните изненади наесен!
Кала, честита госпожица! newsm51
Момичета, утре някоя ще ходи ли на училището? Аз ще отида и се чудя дали ще съм сама.
Лека нощ!

# 139
Здравейте от нас!
Хайде честито-ехей-рождениички,годишнини,да сте живи и здрави празнуващите  bouquetSimple Smile) Виждам,че и нови моми са се появили на хоризонта-така де,да има дами за нашите малки ергенчета:))
Сега и аз да напиша и да се оплача.Кала,Кала,явно с теб днес не сме нацелили добър ден на Мазнейкова... мен направо ми се ревеше-аз чета тука за 30-40 мин гледане, за това как оглеждат бебето и показват всичко...ние влезохме в 17,32 и в 17,42 бяхме навън/нарочно погледнах/. Каза,че всичко си му е наред,и щом резултата ми от БХС е толкова добър,няма нужда да гледаме подробности. На път да стана от леглото сякаш между другото спомена,че е момченце,говореше ужасно тихо,направо си мрънкаше под носа,аз едва я чувах,а мъжа ми изобщо не чу нищо:( Диск ми даде,защото аз от самото начало я попитах,ама то да не мислите,че там има много- 30 секунди:(((има и един файл,дето не се отваря с ни една програма и изобщо не ми е ясно какво има там. Сега се чудя,дали да не отида при таз прехвалена от вас Димитрова..някакси се бях настроила за нещо по-подробно от това буквално претупване. Направо е прекрасно,че бебчо си расте нормално и си е наред, но си мисля,че с тази техника,с която разполагат,могат да доставят поне малко удоволствие на бъдещите родители. За втори път ходя при доктор с "име" и за втори път съм разочарована. Дотук с коментарите,че ще взема да изпиша няколко страници...Абе...карай да върви,като се роди бебчо има да си го гледам наживо и да му се радвам по 24ч. в денонощието:))
 Аз мисля да посетя лекцията в четвъртък,която е в Мис Каприз. Ако някой иска да ходим заедно,може да ми пише на лични да се разберем. За тия лекции трябва ли да се записвам предварително или направо отивам и сядам?
Хайде лека седмица от нас с малкия човек!

# 140
Здравейте, момичета!       Аз вече се завърнах и веднага побързах да вляза във форума. Първо Честит Рожден Ден на всички Близнаци с кореми, само да спомена че и аз днес имам рожден ден. Честита сватба и на Кръц Кръц, желая ти да си винаги толкова хубава и щастлива!
            Иначе в България си прекарахме много добре, с изключение на това че развалихме времето. И аз ходих при Мазнейкова и съм малко разочарована, защото и мен ме претупа на бързо. Зарадва ме, че ще си имаме момченце (толкова много исках), дори мъжа ми му видя пишлето. Сега ще мислим име.

Толкова много впечатления имам от изминалите 2 седмици, че не знам какво да ви пиша. Затова сега ще спра до тук и ще ви чета, защото вие сте изписали доста.     Желая ви лек ден!

# 141
Леле, колко близначки сме се събрали в този форум!  nbirthday newsm67, Mimita! Да си изкараш много весело и да ти се сбъднат най-съкровените желания! Ти на 12-и ли си, или на 13-и?

Херка, сърдечни пожелания за годишнината! Да се обичате и разбирате винаги като в деня на сватбата си!

А аз днес си изкарах супер - получих много поздравления, цветя и подаръци. Вечеряхме на ресторант с приятели, с които винаги ни е забавно и хубаво. Само кекса го пропуснахме този път - случва се за пръв път, откакто сме заедно  newsm78. Съкровището почти веднага като се прибрахме падна и заспа, а, в интерес на истината,  и аз се чувствам доста уморена. Пенсионерска му работа... Може би утре ще компенсираме, като ни дойдат сили... Иначе през ум не ни е минавало да се отказваме от това удоволствие. Практикуваме си, макар и по-рядко  Embarassed

# 142
Здравейте и от нас Hug
     bdbaloni на всички рожденнички
Ние с бебо сме добре,като изключим една гадна болка ниско в корема.
Искам да ви попитам:как сте с дишането, на мен нещо взе да ми става трудно,пуфтя като парен локомотив sweating,а като се качвам по стълбите да не говорим(е това си е нормално де).
В четвъртък съм на доки и се надявам и аз да разбера какво ще си имаме. newsm17
Лек и успешен ден. newsm53

# 143
Добро утро, дано рожденничките ни заразят с малко празнично настроение, че както се е смръщило времето.... Rolling Eyes
Ние още сме на ремонтна вълна, подготвяме РД на баткото следващата седмица, а аз не мога да спя от нетърпение - утре съм на фетална при Тодоров и искрено се надявам да не ме претупа както Ники и Кала - Мазнейкова, макар че и при него вечно има тарапана и все бърза... newsm78
Много ме боли над опашната кост, има моменти, в които като легна и не мога да се обърна...Малко съм притеснена и за кг - не качвам, а и витамини не пия още, та не знам черешовата диетка дали е достатъчна за беборанчето...Ще питам утре!
Хубаво настроение !

# 144
Здравейте, на всички рожденнички newsm59 желая ви много здраве нежност и любов И на есен здрави палави и усмихнати  ylinfant
Ние сме си добре само дето сме нетърпеливи.Целувки на всички

# 145
Здравейте мамита.
 GrinningЧестит Рожден Ден на Kala,Mimita и Миньон! TadaДа сте живи и здрави  и много щастливи и наесен да се радвате на малките съкровищенца.
Честита годишнина на Херка,да се обичате още дъъъълги години.
Лек ден от нас Hug

# 146
  • Някъде в Европа...
Честит рожден ден, милички Кала, Мимита и Миньон!  Бъдете здрави и много усмихнати, радвайте се на най- прекрасните бебчета наесен!
Херка, честита годишнина! Бъдете щастливи и нека малкото беборанче закрепи още повече връзката ви!
Мимита, добре дошла на търновска земя!
Буба, вчера бях на конслултация - доктора просто го изнудих да ми пусне следващите изследвания, урина, кръв и Рх.
От сайта на минестерството на здравеотпазването, приложение 7, може да видиш какви изследвания трябва да ни се правят по ЗК. Да не говорим, колко доктори ги правят както трябва. #Cussing out Например до 5м е трябвало всеки път да ни вземат урина......, е, на колко от нас е правено ????? На мен-не. #Cussing out. Следващите кръв и урина са 5,8 и 10 л.м., влагалищен секрет - 9 л.м. Не знам докторите по какви схеми работят , но ги пускат 6 месец и нищо чудно после само едни още да ни направят #Cussing out  Съветвам те обаче да си ги искаш. На мен частния доктор ми каза  че е добре всеки месец да си правя кръв и урина, не са скъпи. Офф, много се ядосвам като взема да мисля за това. Просто нищо не може да им се каже на тези доктори, правят си каквото искат. Аз с моя само се заяждам, занесох му това въпросното приложение и го поставих натясно. Той взе да ми вика, ами знаеш ли колко пъти по ЗК трябва да те гледам на ехограф, аз му викам 2, а той- е почвай да следиш тогава колко ще те гледам. И сега всеки път - нещо ново да си научила от нета, дето аз не знам? #Cussing out
Иначе вчера бях на конслултация, де. Пак не ми се измери кръвното, кг. Прегледа бебето, всичко било наред, рано било за пола  Joy  Joy та, на мен ми го казаха вече двама доктори, той рано било  Joy Joy. Абе просто думи нямам, добре че ми дава болничен без проблем( аз и затова стоя при него, де). Направо не знам защо ходят толкова жени при него - вчера сигурно имаше поне 20, който чакаха. Офф, стига съм ви занимавала с глупости.

KikiNiki , мен Димитрова ме прегледа обстойно, но не ми даде диск. Сигурно е трябвало аз да си поискам, аз пък си мислех, че сигурно тя ще ми предложи. Също говори тихичко, даже като излязох взех да се чудя дали е казала момченце, ами ако е казала момиченце, пък аз съм недочула Laughing, ( е, по-късно ми го потвърди момчето и друг доктор  Grinning). Обстойното гледане е на двуизмерен, после включва и триизмерен. Не е кой знае колко дълъг прегеда - е, да, показва и обяснява иначе всичко. Моя съвет е - да се радваш,че всичко му е наред на бебешока и да си купиш нещо за тези парички, който ще спестиш от втория преглед  Laughing Но, разбира се, ти си решаваш!

Нашата почивчица на Рибарица се отлага за другата седмица. Татито ни като по поръчка го изпратиха в командировка в това лошо време и ще почива другата, когато дават хубави прогнози. Ех, много се радвам, защото сега нямаше да отидем, в тия дъждове......

Хайде, че се отплеснах. Лек ден на всички!

# 147
Честит рожден ден на Kala,Mimita и Миньон! Tada .  Да сте ни живи и драви и да гушкате здрави бебоци
За годишнината на Херка мнооого години още любов и пълна къща с детка глъч

При мен бебенце се усеща все по-осезаемо, вчера цяла сутрин ме ритка днес програмата приключи в 8:30 и мама пое за работа.. с татито се шегуваме, че бебенце е работниче
Тук времето е ужасно - вчера вечерта ме заваля дъжда на път за вкъщи и трябваше да хвана автобус.. по този повод хората са станали големи егоисти, никой не стана да ми отстъпи място в претъпкания автобус .. и само успях да вися на една тръба по пътеката.. до мен стоеше дама на 40-45 години седнала, обърна се видя че съм бременна и 7 спирки гледа през прозореца, за учениците и мъжете на средна възраст също не коментирам...

# 148
АИР проблема е друг и е пак в здравната каса ..
здравната каса казва на теб какво ти се полага, но отпуска по-малък лимит на лекарите... проблема е че пациента не си ходи с полагаемото при доктора, а на доктора се отпуска лимит.. над лимита глоби или да уговарят хората да си плащат..
Никъде по ЗК не е казано какво се прави когато мамата е с рискова бременност и трябва изследванията да са по-чести.. тогава има такива еквилибристики -  АГ пуска колкото може, после ЖП-то пуска за общи заболявания и финално се изписва направление за специалист, които има свободен лимит за изледвания, ако и това не помогне се вкарва в болница фиктивно.. всичко това е ходене по мъките..

# 149
  • Някъде в Европа...
АИР проблема е друг и е пак в здравната каса ..
здравната каса казва на теб какво ти се полага, но отпуска по-малък лимит на лекарите... проблема е че пациента не си ходи с полагаемото при доктора, а на доктора се отпуска лимит.. над лимита глоби или да уговарят хората да си плащат..

O, Коте, и това го разбрах, нали си плащам изследването за антителата за резус фактора, именно по-тази причина  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт