Сватба 2018 - XII част

• 42 852
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Хахах за екзотичната дестинация, ние не бяхме сигурни колко часа е полетът, но и не си направихме труда да проверим. Мен ме човъркаше нещо и снощи, когато вече окончателно платихме почивката, реших да сметна и се оказаха около 10 часа от Мадрид до Пунта Кана. Мъжът ми като разбра, му идеше да ме убие, че по моя инициатива отиваме там, а той е страстен пушач и сега стои и се чуди как ще оцелее 10 часа без цигари Grinning

# 601
Хахах за екзотичната дестинация, ние не бяхме сигурни колко часа е полетът, но и не си направихме труда да проверим. Мен ме човъркаше нещо и снощи, когато вече окончателно платихме почивката, реших да сметна и се оказаха около 10 часа от Мадрид до Пунта Кана. Мъжът ми като разбра, му идеше да ме убие, че по моя инициатива отиваме там, а той е страстен пушач и сега стои и се чуди как ще оцелее 10 часа без цигари Grinning
Един приятел ще ходи в Тайланд, май му се събират над 12 часа полет, но не е пушач. Grinning Твоят мъж тъкмо ще си спести малко отрова. Grinning

# 602
Сън, голям проблем с това пушене. Щях да ти препоръчвам семки и бонбонки като заместител, но не знам за 10 часа колко ще са нужни.

# 603
  • София
Сега като на малките деца ще трябва да му измисляш забавления по време на пътя.  Laughing 100 % ще мрънка много, но накрая ще остане  доволен от мястото, предполагам.  Simple Smile

# 604
Момичета, остават по-малко от две седмици до сватбата ми, а на мен ми остават подаръчетата за гостите/ и мн. други неща, разбира се LaughingLaughingLaughing /, но те най-много ме притесняват, тъй като досега все още нищо не съм харесала. Ще ми предложите ли някакви изпитани сайтове или физически магазини, също така и цените да не са твърде високи. Благодаря!
Моята снаха си купи от тези, като допълнително си украси булката с лилаво в цвета на сватбата https://bazar.bg/obiava-11294951/2-vida-bulka-i-mladozhenets-kutiyki-za-bonboni
и сложи в тях по едно поздравление и благодарност, изпринтено на паус.

# 605
  • Варна
Нашите подаръчета за всеки бяха тези сватбени меденки от Лейди Бейкър:

Тя иска поне една седмица по-рано да се поръчат.

А за всяко семейство имаше и книжка от Дар птица - подаръци за сватба -  с любовни цитати и наша снимка:

Правят ги за около 2 седмици. Ако не са много натоварени, може и по-бързо.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 15:21 от gpym4e

# 606
  • София, България
Май видях змия в КАТ, ама не бях 100% сигурна, че е тя и не рискувах Grinning Ма сега като се замисля, май май си беше тя.

Моят втори вариант за подаръчета бях меденки. Много ми харесва идеята за меденките. Може би защото много обичам сладко и бих се израдвала ако получа такова подаръче :Sweat Smile

# 607
  • София
Май видях змия в КАТ, ама не бях 100% сигурна, че е тя и не рискувах Grinning Ма сега като се замисля, май май си беше тя.

Моят втори вариант за подаръчета бях меденки. Много ми харесва идеята за меденките. Може би защото много обичам сладко и бих се израдвала ако получа такова подаръче :Sweat Smile

Що не се обади, цяла сутрин висях там Simple Smile

# 608
  • София, България
Ми а де... щото не бях сигурна и викам да не се изложа Grinning  Пък реших да влизам да потърся снимките ти в темата, ама се сетих, че ги изтри... Sweat Smile

# 609
  • София
Хихи, щеше да е готино да дойдеш и да питаш "Ти ли си змия"  Mr. Green

# 610
  • Beyond the stars
Хихи, щеше да е готино да дойдеш и да питаш "Ти ли си змия"  Mr. Green
Joy Joy

Представих си го  Laughing

# 611
И аз си го представих, но представете си реакцията на жената, ако не е нашата Змия Grinning

Иначе за мъжа ми... да, чудя се какви забавления ще трябва да му измислям, че то с часовата разлика се пада да пристигнем там около 20ч тамошно време, но всъщност ще е 3ч наше време, но моят мъж е нощна птица, а и не може да спи, докато пътува, и съвсем не знам какво ще го правя. Grinning

# 612
  • Beyond the stars
Sun да дойда вместо любимия? Начи не пуша, не мрънкам, спя докато пътувам, не заемам много място (е не точно сега де, ама Grinning).. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
  • София, България
Или "Извинявай, ама ти пишеш ли във форума БГ-мама" Rolling Eyes Шок... Sweat Smile

# 614
Вълшебство, съвсем ще се побъркам да те мисля с корема Grinning а и аз не ти трябвам, аз много мрънкам, но ще оцелеем някак си. Аз сега съм казала на мъжа ми, ако иска, да се оплаква на хората, че трябва да лети толкова много часове до Пунта Кана и да гледа как ще му се смеят на проблемите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт